• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

Doug

Member
Eσεις οι δυο μου κανετε τρομερη ζημια αυτες τις μερες...:bleh:
Σκεφτομαι να απομονοθω σε κανενα νησακι της ΝΑ Ασιας για καμια 20αρια μερες μετα το Πασχα μπας και συνέλθω!
Να βρισκομαι 12 ωρες τη μερα κατω απο το νερο & αλλες 12 στις αιωρες των beach bars πινοντας cojitos και να τρωω μονο αστακους,καβουρια και γαριδες!Αντε και λιγο ρυζι..:D
asmileys.smileycentral.com_cat_7_7_3_130.gif asmileys.smileycentral.com_cat_28_28_1_5.gif asmileys.smileycentral.com_cat_16_16_6_13.gif asmileys.smileycentral.com_cat_28_28_1_17.gif asmileys.smileycentral.com_cat_36_36_1_68.gif asmileys.smileycentral.com_cat_7_7_3_1v.gif

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Doug τι υπεροχα σμαιλι ειναι αυτα!!
Εβγαλεs νοκ αουτ τιs φωτο και τα βιντεο μαs :haha:.Μια εικονα χιλιεs λεξειs! Μπορω να τα βαλω για υπογραφη?
Καλα αυτη στην αιωρα ειμαι εγω , δεν το συζηταμε asmileys.smileycentral.com_cat_28_28_1_5.gif Ποσο εμεινε πειτε μου!!!
24 και ξημερωσεεεεεε!!

Doug

Member
Doug τι υπεροχα σμαιλι ειναι αυτα!!
Εβγαλεs νοκ αουτ τιs φωτο και τα βιντεο μαs :haha:.Μια εικονα χιλιεs λεξειs! Μπορω να τα βαλω για υπογραφη?
Καλα αυτη στην αιωρα ειμαι εγω , δεν το συζηταμε asmileys.smileycentral.com_cat_28_28_1_5.gif Ποσο εμεινε πειτε μου!!!
24 και ξημερωσεεεεεε!!
Ασε Ζωη χθες τα κατεβασα και εφαγα κολλημα,θα σας τρελλανω στα Smileys στο εξης!
Υπογραφη βαλε οτι θες,εγω προσπαθησα χθες αλλα μαλλον ειμαι πολυ ασχετος για κατι τετοιο!
24? asmileys.smileycentral.com_cat_36_36_19_2.gif
Το ειχα ξεχασει τοσο καιρο με τις βλακειουλες μου! Αντε να δουμε τι θα ξημερωσει και για μας τωρα (αν)!

Traveller

Member
Nα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για τα νησιά της Μαλαισίας...

Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα τουριστικός και ιδιαίτερα για την Ταυλάνδη. Αν δεν έχεις κλείσει ακόμα θα σου πρότεινα να ξεχάσεις την Ταυλάνδη και να κινηθείς στη Μαλαισία. Έχοντας βάση την Kuala μπορείς πάμφθηνα να κάνεις 3-4 εκδρομές κλάσεις.

1.Πάμε πρώτα στα Perhentians. H σαιζόν αρχίζει τέλη Μαρτίου αρχές Απρίλη. Εγώ πήγα μέσα Απρίλη και ήταν υπέροχα. Πάμε στη διαμονή. Αν πας Αυγουστο πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστείς να κλείσεις από πριν. όπου και να μένεις ή στο μικρό ή στο μεγάλο είναι τοίδιο. Είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Απλά το μικρό είναι περισσότερο backpacker και λίγο φτηνότερο. Έχε υπόψιν σου ότι θα νοικιάσεις βάρκα κάθε μέρα και θα πηγαίνεις κοντινές εκδρομές στα γύρω νησιά. Κατά βάση οι εκδρομές είναι φτηνές όπως και το φαγητό. Μιλάμε πάντα για ψαροφαγεία. Το Τuna bay hotel είναι μια καλή μέση λύση.
H μόνη ένσταση είναι ότι θα είναι γεμάτο τουρίστες αυτή την εποχή. Η Air Asia μέχρι Kota Bahru και μετά ταξί και καραβάκι είναι μονόδρομος για την μετάβασή σου.

+ ο καιρός και οι θάλασσες, σχετικά φτηνά
- θα έχει τουρισμό

2. Τioman islands. Eξίσου αν όχι και καλύτερο νησί. Το νησί είναι μαγικό και δέχετε ποιοτικότερο τουρισμό από τα Perhentian επειδή είναι ακριβότερα. Πανάκριβη αεροπορική μέτάβαση.Το νησί έχει δικό του αεροδρόμιο πετάει τοπική αεροπορική εταιρία, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της Air Asia. Oδικός και με καράβι Οδύσσεια...

+ Καιρός-θάλασσες, ελεγχόμενος τουρισμός.
- ακριβά, ακριβή μετάβαση.

3. Siam Reap.(Kαμπότζη) Αν βαρεθείς τα νησιά πήγαινε ένα τριήμερο να δεις την υπέροχη ANKOR. Μετάβαση από Kuala πάντα΄με ΑIR ASIA φτηνά. Είσοδος χωρις διατυπώσεις visa στο αεροδρόμιο.

+ Υπέροχη εμπειρία η επίσκεψη στους φοβερούς ναούς των Χμερ, φτηνά.
- Δεν θα κάνεις μπάνιο και ίσως να φας καμμιά απογευματινή μπόρα.(μη φανταστείς κάτι υπερβολικό και εγώ Αυγουστο πήγα και ήταν μια χαρά.)

4. Βόρνεο. Σκέψου το κι αυτό σαν τελευταία εναλλακτική. Εδώ έχεις 2 επιλογές πάλι με Air Asia από Κuala, ;h Κοta Kinabalu ( δεν έχω πάει)ή Kutsing στο νότιο Βόρνεο που είναι πανέμορφα.

Αεροπορικά. Με κάθε κόστος απέφυγε την Egypt Air. Oι καλύτερες επιλογές είναι με τεράστια διαφορά η Qatar και η Εmirates.

Doug

Member
Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα τουριστικός και ιδιαίτερα για την Ταυλάνδη. Αν δεν έχεις κλείσει ακόμα θα σου πρότεινα να ξεχάσεις την Ταυλάνδη και να κινηθείς στη Μαλαισία.
Επετρεψε μου να διαφωνησω σ΄ αυτο!
Εχω παει 2 φορες Ταυλανδη, μια Ιανουαριο και μια Αυγουστο! Και τις δυο δεν ειχα κλεισει τιποτα απο δω! Ειδικα Αυγουστο υπαρχουν απειρα διαθεσιμα δωματια, καμια σχεση με χειμωνα που ειναι high season(που παλι βρισκεις)!

Doug

Member
Αν δεν εχεις κλεισει εισιτηριο εννοω όχι κατάλυμα...
Οσον αφορα τα εισητηρια σαφως οσο πιο νωρις κλεισεις τοσο το καλυτερο, καμια φορα ομως ειναι και θεμα τυχης! Οι τιμες τους ειναι σαν το χρηματηστηριο! Για παραδειγμα ειχα κλεισει Θεσ/νικη - Μοναχο με επιστροφη 60 euro 2 μηνες πριν και μια βδομαδα πριν το ταξιδι εκλεισα για φιλη μου στην ιδια τιμη!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εντάξει αλλά το θέμα είναι ποιος είναι ο γενικός κανόνας. Το ότι μπορεί να μας κάτσει το σούπερ εισητήριο στη σούπερ τιμή για οποιονδήποτε προορισμό 2 μέρες πριν φύγουμε, σίγουρα μπορεί. Αλλά γενικά ισχύουν ορισμένοι κανόνες για συγκεκριμένους προορισμούς και peak seasons. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα