STKF
Member
Πράγματι αποκαλυπτική η selfie του συμφορουμίτη. Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του που βρέθηκε για μιά ακόμη φορά στην παραδεισένια χώρα που δημιούργησε ο ουράνιος ηγέτης Κιμ και οι προκάτοχοί του.
Προφανώς στη selfie χαίρομαι να έχω καταφέρει να φτάσω σε ένα δύσκολο προορισμό και να έχω δει κάτι εκεί πέρα που είναι συνήθως δύσκολο να δουν οι τουρίστες. Δεν χαίρομαι επειδή θαυμάζω ή επικροτώ κάτι στον προορισμό.Πράγματι αποκαλυπτική η selfie του συμφορουμίτη. Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του που βρέθηκε για μιά ακόμη φορά στην παραδεισένια χώρα που δημιούργησε ο ουράνιος ηγέτης Κιμ και οι προκάτοχοί του.
Άρα δεν ήταν προφανές ότι αστειευόμουν.Προφανώς στη selfie χαίρομαι να έχω καταφέρει να φτάσω σε ένα δύσκολο προορισμό και να έχω δει κάτι εκεί πέρα που είναι συνήθως δύσκολο να δουν οι τουρίστες. Δεν χαίρομαι επειδή θαυμάζω ή επικροτώ κάτι στον προορισμό.
Όλοι όμως χαμογελάνε στην παρέλαση. Θυμηθείτε ότι ακόμα και οι φαντάροι του χειρότερου δικτάτορα, είναι άνθρωποι. Όταν σου χαμογαλάνε και σε χαιρετάνε, αντανακλαστικά σου βγαίνει κι εσένα ένα χαμόγελο, χωρίς να αναφέρεται σε κάτι παραπάνω από ευγενική ανταπόδωση.
Ήταν, αλλά ήθελα ένα πάτημα για να απαντήσω, γιατί άλλοι τα λένε χωρίς να αστειέυονται.Άρα δεν ήταν προφανές ότι αστειευόμουν.
Όινκ. Όινκ. Πόσο πιο παραστατικά να το γράψω; (Και καλά είναι "κοροϊδία" για τη μορφή του ηγέτη).Τι ειναι το pig sounds;
Aπίστευτο. Δηλαδή έχει συμβεί;Όινκ. Όινκ. Πόσο πιο παραστατικά να το γράψω; (Και καλά είναι "κοροϊδία" για τη μορφή του ηγέτη).
Αγνοώ....Aπίστευτο. Δηλαδή έχει συμβεί;