Alpha bank bonus

pan82

Member
αγορασα ενα εισιτηριο (aegean) με εξαργυρωση μιλιων, οποτε πληρωσα μονο τους φορους αεροδρομιου με την πιστωτικη της aegean. ειδα ομως οτι μου μπηκαν bonus ποντοι με αναλογια 1ευρω=1ποντος (αντι του 1ευρω=4ποντοι. συγκεκριμενα πληρωσα 30ευρω φορους αεροδρομιου και μπηκαν 30 ποντοι).

φταιει που αγορασα εισιτηριο με μιλια εξαργυρωσης? γιατι σε ολες τις αλλες αγορες απο την aegean που εχω κανει (aegean pass, κανονικα εισιτηρια χωρις εξαργυρωση κλπ) παντα επαιρνα κατευθειαν ποντους με αναλογια 1ευρω=4ποντοι 🤔
Ναι έχει καταργηθεί για κάποιες υπηρεσίες όπως πχ εξαργύρωση κουπονιου fast track, εισιτήριο με μίλια κτλ.
Από πότε;; Όλο εισιτήρια με εξαργύρωση βγάζω πάντα παίρνω τους ανάλογους πόντους της κάρτας Χ4 η Χ8 με platinum. Kαι έχω βγάλει μέχρι κάνα μήνα πρίν και μια χαρά πήρα τους πόντους

giannis228

Member
αγορασα ενα εισιτηριο (aegean) με εξαργυρωση μιλιων, οποτε πληρωσα μονο τους φορους αεροδρομιου με την πιστωτικη της aegean. ειδα ομως οτι μου μπηκαν bonus ποντοι με αναλογια 1ευρω=1ποντος (αντι του 1ευρω=4ποντοι. συγκεκριμενα πληρωσα 30ευρω φορους αεροδρομιου και μπηκαν 30 ποντοι).

φταιει που αγορασα εισιτηριο με μιλια εξαργυρωσης? γιατι σε ολες τις αλλες αγορες απο την aegean που εχω κανει (aegean pass, κανονικα εισιτηρια χωρις εξαργυρωση κλπ) παντα επαιρνα κατευθειαν ποντους με αναλογια 1ευρω=4ποντοι 🤔
μηπως πληρωσες με apple pay?

Billouk

Member
Από πότε;; Όλο εισιτήρια με εξαργύρωση βγάζω πάντα παίρνω τους ανάλογους πόντους της κάρτας Χ4 η Χ8 με platinum. Kαι έχω βγάλει μέχρι κάνα μήνα πρίν και μια χαρά πήρα τους πόντους
Έχεις δίκιο! Άκυρο αυτό που είπα για την εξαργυρώση μιλίων! 1=1 πήρα με κουπόνι fast track.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Πολλή φτώχια έπεσε στους bonus πόντους. :)
Πού είναι τα χ100 ή έστω χ40 του Κωτσόβουλου.
Χάλασε το κινητό μου και περιμένω μήπως κάτι γίνει τώρα για το Πάσχα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πολλή φτώχια έπεσε στους bonus πόντους. :)
Πού είναι τα χ100 ή έστω χ40 του Κωτσόβουλου.
Χάλασε το κινητό μου και περιμένω μήπως κάτι γίνει τώρα για το Πάσχα.

Και εγώ θέλω τηλεόραση ;)

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία

paefstra

Member
Ολο αυτο το χαος των δασμων θα φερει παλι αισχροκερδεια και πληθωρισμο, γιατι στην Ελλαδα περιμενουν το οτιδηποτε για να δικαιολογησουν ανστιμησεις. Δεν εχω να κανω αγορες, αλλα αν ειχα θα τις εκανα αμεσα με ατοκες 2 χρονια για να κλεισω τωρινη τιμη.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Δεν ξέρω αν πάει το χέρι να πληρώσεις 200 ευρώ παραπάνω για ένα κινητό στον Κωτσόβολο για να πάρεις τα μίλια...1050 έναντι 850 που βλέπω skroutz ας πούμε....Βέβαια τα 105.000 μίλια ή και παραπάνω για premium είναι δέλεαρ ,αν τα αξιοποιήσεις σωστά βγάζεις πολύ παραπάνω από τα 200 που εχασες ....
Τέλοσπάντων η σκέψη μου είναι κατηγορίας "αν υπαρχει αληθινή αγάπη στον κόσμο"...Η μπορείς να το πεις σε συζήτηση coffee and cigarettes..

paefstra

Member
Δεν ξέρω αν πάει το χέρι να πληρώσεις 200 ευρώ παραπάνω για ένα κινητό στον Κωτσόβολο για να πάρεις τα μίλια...1050 έναντι 850 που βλέπω skroutz ας πούμε....Βέβαια τα 105.000 μίλια ή και παραπάνω για premium είναι δέλεαρ ,αν τα αξιοποιήσεις σωστά βγάζεις πολύ παραπάνω από τα 200 που εχασες ....
Τέλοσπάντων η σκέψη μου είναι κατηγορίας "αν υπαρχει αληθινή αγάπη στον κόσμο"...Η μπορείς να το πεις σε συζήτηση coffee and cigarettes..
Εχουν αλλαξει πολλα στην εξυπηρετηση πελατων της skroutz. Δεν αγοραζω τιποτε πανω απο 20 ευρω για να μην υστεριαζω.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ο Κωτσόβολος βαράει μεγάλο καπέλο. Εντάξει, δίνει τα μίλια, αλλά να πληρώνω κατοστάρικα πάνω για την ίδια συσκευή για να πάρω μίλια τα οποία δεν θα μου κόψουν και τους ναύλους (300-400 ευρώ για τους προορισμούς μου εμένα με ενδιαφέρουν), από εμένα όχι. Πέρυσι είχα πάρει την Samsung OLED 65'', με τον Κωτσόβολο ένα χιλιάρικο πάνω από άλλη μεγάλη αλυσίδα, ε, είναι κοροϊδία. Ακόμη και τώρα, την ίδια τηλεόραση την έχει 200 ευρώ πάνω.
Έχουμε την κάρτα, αλλά με δικαιολογία τα μίλια να ψωνίζω από την Χ εταιρία που αδιαφορεί για τον ανταγωνισμό, όχι από εμένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.988
Μέλη
39.694
Νεότερο μέλος
Λενακι1996

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom