• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υπερεκτιμημένες πόλεις

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
είναι πολύ αστείο να ακούω τους φίλους από την αθήνα να μιλάνε για τα προβλήματα της επαρχίας! ξεκαρδιστικό! όσο για την πάτρα, το ηράκλειο και τα χανιά, δεν είναι επαρχία. όσοι το καταλαβαίνουν καλώς , οι υπόλοιποι ας κάνουν ένα τουρνέ στην ελλάδα και δη χειμώνα, καθημερινή βράδυ, Νοέμβρη μήνα κατά προστίμηση και ύστερα να μου πουν την γνώμη τους για την ελληνική επαρχία (φλώρινα, γρεβενά, σέρρες). για γκελ μπουρντά.
αγαπητε δεν γνωριζω τι γινεται στις πολεις που αναφερεις ,γιατι κατοικω σε μια μικρη πολη στο Νοτο.
Στη δικη μου πολη ,καθημερινη βραδυ Νοεμβρη και ολο το χειμωνα γενικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ....χαρακωθεις:haha:
Ειπαμε καλη η επαρχια για πολλα πραγματα ,αλλά για χειμωνα θελει αντοχες και καλο προγραμματισμο (πχ ταξιδακια στην Αθηνα και στο εξωτερικο ) για να αντεξεις την ελλειψη πολιτιστικης ζωης και την ερημια ,αν και η δευτερη δεν με χαλαει ιδιαιτερα ....

Traveller

Member
Έχεις απόλυτο δίκιο... δυστυχώς το τίποτε... και μην είσαι σίγουρος ότι και οι πόλεις που ανέφερες εξαιρούνται της θλιβερής διαπίστωσης...

GTS

Member
αγαπητε δεν γνωριζω τι γινεται στις πολεις που αναφερεις ,γιατι κατοικω σε μια μικρη πολη στο Νοτο.
Στη δικη μου πολη ,καθημερινη βραδυ Νοεμβρη και ολο το χειμωνα γενικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ....χαρακωθεις:haha:
Ειπαμε καλη η επαρχια για πολλα πραγματα ,αλλά για χειμωνα θελει αντοχες και καλο προγραμματισμο (πχ ταξιδακια στην Αθηνα και στο εξωτερικο ) για να αντεξεις την ελλειψη πολιτιστικης ζωης και την ερημια ,αν και η δευτερη δεν με χαλαει ιδιαιτερα ....
Εμένα προσωπικά δε μου λείπει ούτε η "πολιτιστική ζωή".....μας λείπουν δηλ. οι επιθεωρήσεις του Τσάκωνα ή το άθλιο ελληνικό θέατρο? Για σινεμά, τηλεοπτικές σειρές υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τα χαρείς....νομίζω ότι την εποχή της κυριαρχίας του Internet το "κενό" αυτό καλύπτεται υπέροχα....εγώ σε μία παραθαλάσσια επαρχιακή πόλη (όχι χωριό όμως) θα πήγαινα άνετα....

Traveller

Member
Δεν υπάρχει κανένας λόγος επίθεσης... ο καθένας το κοντό και το μακρύ του λέει... λογικό είναι τα γούστα να μην ταυτίζονται... απλά ενδιαφέρον θα έχει να αιτιολογεί κάποιος την άποψη του αγαπητή smarO... αλλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητο μια που δεν χρειάζεσαι να απολογείται για τήν γνώμη σου...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Δεν υπάρχει κανένας λόγος επίθεσης... ο καθένας το κοντό και το μακρύ του λέει... λογικό είναι τα γούστα να μην ταυτίζονται... απλά ενδιαφέρον θα έχει να αιτιολογεί κάποιος την άποψη του αγαπητή smarO... αλλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητο μια που δεν χρειάζεσαι να απολογείται για τήν γνώμη σου...
διαβαζω καλα ή με γελουν τα ματια μου????
traveller τι σου συμβαινει????με τρομο διαπιστωνω...οτι συμφωνουμε..

επισης, εγω δεν πειθομαι οτι fitziano και traveller ειναι δυο διαφορετικα προσωπα..!!:bleh:

οσο για τις υπερεκτιμημενες πολεις, συμφωνω με οσους προειπαν οτι ολα ειναι υποκειμενικα και θεμα γουστου!!εμενα πχ η βαρκελωνη μου αρεσε πολυ, ετσι απλα, χωρις να χρειαζεται να την συγκρινω με αλλες πολεις!!οσο για τα εργα του gaudi ξετρελαθηκα!!
σχετικα με την αγια πετρουπολη τωρα και μη εχοντας προσωπικη αποψη για μοσχα, πες μας βρε traveladdict γιατι ειναι υπερεκτιμημενη(χωρις να την συγκρινεις με την μοσχα)???

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
Όποια μάγισσα το έκανε αυτό να λύσει τα μάγια τώρα... Δε θα το διαλύσουμε εδώ πέρα, το φόρουμ έχει και κάποια στάνταρ...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Κωνσταντινουπολη,μπρρρρρρρρρ!!Πως ειναι ολοι κατενθουσιασμενοι και μονο σε μερικους δεν αρεσει,ειναι λιγο μυστηριο...Τα θετικα και τα αρνητικα της, κατα τη γνωμη μου (μπορω να σκεφτω κι αλλα),σε αλλο τοπικ.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
είναι πιο απλό από αυτό που νομίζεις. δεν θα δεις, δεν θα ακούσεις και δεν θα γευτείς τίποτα. η απόλυτη σιωπή, πως το λένε να δεις, νέκρα. πολλά από όσα στην αθήνα είναι αυτονόητα, στην επαρχία αποτελούν πολυτέλεια. κινηματογράφος? θέατρο? εκθέσεις? εκδηλώσεις? δεν συνεχίζω , με πιάνουν τα γέλια. όποιος θαρρεί ότι ξέρει τα προβλήματα της επαρχίας, επειδή τυχαίνει να πέρασε μία βόλτα για να δει το σπλήλαιο της αλιστράτης ή να κάνει ράφτιγκ στον βοϊδομάτη ή να μείνει σαβατοκύριακο στο καϊμακτσαλάν ή να δει την λίμνη της καστοριάς, είανι βαθιά νυχτωμένος. Και είπα πάτρα, ηράκλειο, χανιά κ.λ.π. δεν είναι επαρχία, μεγάλες αστικές πόλεις είναι.
Πες τα χρυσόσοστομε πές τα....!και μπράβο που τα λες ενώ ζείς σε μια επαρχιακή πόλη που έχει και ....κάποια ζωή:roll:,τυχαίνει να έχω ζήσει στις Σέρρες δυόμιση χρόνια περίπου και Σιδηρόκαστρο....

kathrin

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
ανταρκτικη
θα πρέπει να συμφωνήσουμε τί ακριβώς εννοούμε με την έννοια υπερεκτιμημένη πόλη. εγώ με το φτωχό μου το μυαλό το αντιλαμβάνομαι ως εξής: επισκέπτομαι μία πόλη,για την οποία έχω ακούσει και διαβάσει πολλά, τελικά όμως είναι κατώτερη των όσων περιμένω να αντικρύσω, δεν δικαιώνει τις προσδοκίες μου και αυτό με απογοητεύει. τώρα αν μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης πόλεων, το χάσαμε το παιχνίδι, αφού στο φόρουμ είμαστε χιλιάδες μέλη και χιλιάδες είναι και τα αξιολογικά κριτήρια, τα οποία διαφέρουν λόγω κουλτούρας, μόρφωσης και γούστων του καθενός.

προσπαθησαν καποιοι να διακοψουν αυτη την ηλιθια διαμαχη λεγωντας οτι τα γουστα του καθενος ειναι υποκειμενικα αλλα ματαια. δεν μπορω να το διατυπωσω καλυτερα απο το φιλο μας σταυρο που τα εχει γραψει τοσο ωραια. βρε παιδια ελεος......θα ελεγε καποιος οτι πληρωνεστε για να διαφημισετε η να δυσφημισετε τη πολη που επιμενετε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom