varioAthens
Member
Το -9 θα σας φανηκε κουφόβραση!
Τελειες και οι τελευταιες φωτογραφιες!!!
Τελειες και οι τελευταιες φωτογραφιες!!!
ΚαύσωναςΤο -9 θα σας φανηκε κουφόβραση!
Ευχαριστωωωωωωωώ!!Τελειες και οι τελευταιες φωτογραφιες!!!
Μου εχει τύχει καποιες φορες να ανυπομονώ να γυρίσω στο σπιτι για να δω τη συνεχεια μια σειράς ή να ακούσω καποιο άλμπουμ αγαπημένου συγκροτήματος που άφησα στη μεση,το ιδιο μου συνέβη και τωρα με τις περιγραφές και των 2Klair και Yorgo έτσι που σας διαβάζω εναλλάξ, με έχετε αφήσει speechless!!!
@kostasz3 Τι υπέροχο και πρωτότυπο σχόλιο! Σε ευχαριστώ πολύ που διαβάζεις την ιστορία και περιμένεις τη συνέχεια με τόση προσμονή! Είναι ωραίο το συναίσθημα να ξέρεις ότι η αφήγηση του ταξιδιού τυγχάνει τέτοιας θερμής αποδοχής και ανταπόκρισης.Μου εχει τύχει καποιες φορες να ανυπομονώ να γυρίσω στο σπιτι για να δω τη συνεχεια μια σειράς ή να ακούσω καποιο άλμπουμ αγαπημένου συγκροτήματος που άφησα στη μεση,το ιδιο μου συνέβη και τωρα με τις περιγραφές και των 2
@Vicks Καταρχάς σε υπέρ ευχαριστώ που διαβάζεις και σχολιάζεις την ιστορία. Τα λόγια σου με κολακεύουν. Όντως, έχω πάθος με τα ταξίδια και χαίρομαι πολύ που ασυναίσθητα αυτό φανερώνεται κατά την αφήγηση. Αντίκρισα πολύ όμορφες και πρωτόγνωρες εικόνες και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να γράψω για αυτό το οδικό ταξίδι. Όσο για την πολλαπλή θέαση του Σέλαος, τι να πω; Σταθήκαμε πολύ τυχεροί! Το κυνηγήσαμε, βέβαια, και εμείς αρκετά ξενυχτώντας και κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στους παγωμένους και αφιλόξενους δρόμους της Λαπωνίας.Διαβάζω την ιστορία τις τελευταίες τρεις ημέρες και τώρα που υπάρχει μία ανάπαυλα ήθελα να σου γράψω ότι πραγματικά γράφεις πολύ όμορφα, παραστατικά, βγαίνει στη γραφή σου το πάθος για τα ταξίδια και ο θαυμασμός για την ομορφιά που αντίκρυσες. Οι δε φωτογραφίες, φανταστικές, και μόνο που είδατε τόσες φορές το Βόρειο Σέλας, τι να πω, ταξιδάρα.
Αυτή είναι, τελικά, η επιτυχία των ιστοριών σε αυτό το υπέροχο forum. Να εμπνέουν και να παρακινούν τους αναγνώστες να τολμούν ταξίδια που μπορεί να μην είχαν σκεφτεί ή τολμήσει ποτέ να κάνουν. Θα χαρώ πολύ αν αυτή η αφήγηση σταθεί αφορμή για να πραγματοποιήσεις μια επίσκεψη στη χώρα. Αφού είσαι και χειμωνάκιας ένας λόγος παραπάνω!Δεν ήταν από τα ταξίδια που είχα στα υπόψη για άμεσα, αλλά το έβαλα χάρη σε αυτή την ιστορία. Είμαι και χειμωνάκιας, οπότε αυτό όλο είναι η περιγραφή του παραδείσου.
Στο τέλος θα γράψω τον λογαριασμόΕπειδή πρόκειται για ακριβή χώρα, θα ήθελα κι εγώ να δω περίπου πόσο πήγε το μαλλί, όπως κι ο @Yorgos .
Έρχεται άμεσα.Αναμένω τη συνέχεια!
Στο τέλος, μαζί με τα οικονομικά στοιχεία, θα βάλω τον χάρτη με όλο το δρομολόγιο.Αν σου είναι εύκολο, βάλε ένα χάρτη με το δρομολόγιο του ταξιδιού για να έχουμε γενική εποπτεία.