• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υπερεκτιμημένες πόλεις

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αν έγραψε κάτι τέτοιο το αθηνόραμα, θα χάσω μια για πάντα την πίστη μου στα (ταξιδιωτικά) περιοδικά...
ε περίπου..όταν ακούω το μεγαλύτερο του κόσμου, της Ευρώπης κλπ μου έρχεται στο νου τριτοκοσμική θεώρηση των πραγμάτων. αλά DPRK δηλαδή..
αθηνόραμαtravel.gr | ΑΧΑΞ?Ξ‘ (Ξ Ξ‘Ξ?ΑΑ)

ANEL

Member
','

Πατρινό καρναβάλι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
aupload.wikimedia.org_wikipedia_commons_thumb_2_2d_Kingcarnival.jpg_250px_Kingcarnival.jpg
Πατρινό Καρναβάλι, το άρμα του βασιλιά το 2003

Το Πατρινό καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου.

όμως το θέμα μας δεν είναι η πάτρα,αφού δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί υπερεκτιμημένος προορισμός.όσο γιά ιταλούς αν αντέχεις μια βόλτα στην καρναβαλική Πάτρα,όλο και κάποιους θα δεις!για μένα παίρνει τέλος εδώ αυτή η συζήτηση !:p

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το' ξερα ότι θα τσιμπούσες, taver!

"μου έρχεται στο νου τριτοκοσμική θεώρηση των πραγμάτων. αλά DPRK δηλαδή"
Κάτω τα χέρια από την Ιδέα Τζούτσε!

Στα σοβαρά, θα βάλω και το Μαρακές στις υπερτιμημένες, έχει πολύ πιο ωραίες και αυθεντικές πόλεις το Μαρόκο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
όμως το θέμα μας δεν είναι η πάτρα,αφού δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί υπερεκτιμημένος προορισμός.όσο γιά ιταλούς αν αντέχεις μια βόλτα στην καρναβαλική Πάτρα,όλο και κάποιους θα δεις!για μένα παίρνει τέλος εδώ αυτή η συζήτηση !:p
συμμετέχω (όσο αντέχω ακόμα..) στο καρναβάλι εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχω δει τουρίστες να ήρθαν γι' αυτό. εμενα μ' αρέσει και περνάω φίνα και το θεωρώ πολύ ανώτερο από μερικά άλλα που έχω πάει. η έλλειψη προώθησής του και η χρόνια εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας (πολιτιστικής πρωτεύουσας συμπεριλαμβανομένης) καθιέρωσης της πόλης σαν τουριστικός προορισμός, με απογοητευουν. από κει και πέρα ας το θεωρούμε το μεγαλύτερο του κόσμου, δεν φέρνει ούτε ένα τουρίστα παραπάνω από τους ελάχιστους που επισκέπτονται την πόλη χειμώνα, πέραν του συνήθους πενταώρου.

XRISTOS71

Member
λευτεριά στήν πάτρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λίγα με την πάτρα όλα και όλα
επειδή δεν τα βρίσκετε με την πράγα και την βαρκελώνη δεν θα την πληρώσει η πάτρα
τα καλύτερα μπουζούκια στην πάτρα είναι
όλες οι μεγάλες φίρμες απο εκεί έχουν ξεκινήσει
και από πάτρα είναι και ο φίλος μου ο ζαχαράτος
γιαυτό σεμνά

α και συμμετέχει και ο φίλος μου ο samion στο καρναβάλι που παρουσιάζει ο βενετσάνος που'χει ίδια ηλικία με τον ακατανόμαστο

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
','

Πατρινό καρναβάλι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
aupload.wikimedia.org_wikipedia_commons_thumb_2_2d_Kingcarnival.jpg_250px_Kingcarnival.jpg
Πατρινό Καρναβάλι, το άρμα του βασιλιά το 2003

Το Πατρινό καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου.

Τώρα δεν το λέει :D
Ξ Ξ±Ο„ΟΞΉΞ½ΟŒ καρναβάλι - ΒικιπαίδΡια

ANEL

Member
συμμετέχω (όσο αντέχω ακόμα..) στο καρναβάλι εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχω δει τουρίστες να ήρθαν γι' αυτό. εμενα μ' αρέσει και περνάω φίνα και το θεωρώ πολύ ανώτερο από μερικά άλλα που έχω πάει. η έλλειψη προώθησής του και η χρόνια εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας (πολιτιστικής πρωτεύουσας συμπεριλαμβανομένης) καθιέρωσης της πόλης σαν τουριστικός προορισμός, με απογοητευουν. από κει και πέρα ας το θεωρούμε το μεγαλύτερο του κόσμου, δεν φέρνει ούτε ένα τουρίστα παραπάνω από τους ελάχιστους που επισκέπτονται την πόλη χειμώνα, πέραν του συνήθους πενταώρου.

ρε συ Samion,είπα εγώ πως είναι το μεγαλύτερο του κόσμου????εγώ δεν πάω ποτέ και ούτε μου αρέσει!συνήθως λείπω εκείνες τις ημέρες ή τραβάω αντίθετα από τις εκδηλώσεις!
συμφωνώ πως θα μπορούσε να έχει προβληθεί και περισσότερο,προς χάριν συμφερόντων που δεν μ'αφορούν!όμως επισκέπτες έχει!και ξένους,έστω και λίγους σχετικά με αυτό που θα μπορούσε.

GTS

Member
Μα καλά, συζητάμε για τη Πάτρα που είναι κλασσικός ελληνικός αστικός πάτος (δηλ. πόλη χάλι μαύρο) και έχουν μερικοί μερικοί αφήσει ασχολίαστο το σχόλιο του Τζορτζ για ΝΥ?

Για λέγε λέγε ρε Ζορζ για την ΝΥ μπας και τη γλιτώσουμε! :haha:

Dafni

Member
Μα καλά, συζητάμε για τη Πάτρα που είναι κλασσικός ελληνικός αστικός πάτος (δηλ. πόλη χάλι μαύρο)

δε μας φτάνει δηλαδή η απειλή των σεισμών ,ισοπέδωσέ μας κι εσύ ......;)

βασικά δε διαφωνώ ,αλλά υπάρχουν και ωραία σημεια στην πόλη ή τριγύρω απο αυτή ,για αυτό ρωτάτε πριν ρθειτε .....

GTS

Member
Ωραία σημεία παντού υπάρχουν και εσύ κι εγώ μια χαρά περνάμε, αλλά σκέψου έναν τουρίστα να έρθει χειμώνα στη πόλη....να δει τι? Τις γκρίζες ελληνικές κατοικίες ή το σκουπίδι και τη βρώμα? Δε χωράει συζήτηση ότι οι ελληνικές πόλεις είναι οι χειρότερες της ανεπτυγμένης Ευρώπης...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom