• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υπερεκτιμημένες πόλεις

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ναι στο καρναβάλι της Πάτρας βλέπω πολλούς(δεν τους έχω μετρήσει)Ευρωπαίους!!!
αυτοί που είναι στις προβλήτες δεν μετράνε. περιμένουν το πλοίο τους..και δεν ήρθαν για το παντελώς άγνωστο πανευρωπαικά καρναβάλι..

ANEL

Member
αυτοί που είναι στις προβλήτες δεν μετράνε. περιμένουν το πλοίο τους..και δεν ήρθαν για το παντελώς άγνωστο πανευρωπαικά καρναβάλι..

θα σε απογοητεύσω,αλλά δεν είναι καθόλου παντελώς άγνωστο στη Ευρώπη.αντίθετα επισήμως θεωρείται ένα από τα καλύτερα του κόσμου!και ναι δεν μετράω όσους είναι στη προβλήτα,γιατί δεν πάω!είτε μας αρέσει σαν θεσμός είτε όχι,υπάρχει και τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι πιο αρμόδια για να δώσουν πληροφορίες για ξένους που έρχονται να το δουν ή να συμμετάσχουν!;)

Traveller

Member
ναι στο καρναβάλι της Πάτρας βλέπω πολλούς(δεν τους έχω μετρήσει)Ευρωπαίους!!!
Για Ευρωπαίους δεν ξέρω αλλά Ασιάτες έχει άπειρους... Αφγανούς, Ιρακινούς, Μπαγκλαντεσιανους...

και έχουμε ρε γ....το πανέμορφα χειμερινά τοπία! πήλιο, πλαστήρα, , ,
Για το Πήλιο πάσο αλλά το χάλι της fake λίμνης Πλαστήρα είναι πανέμορφο χειμερινό τοπίο?

Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΥΤΑΝ
Traveller σωστός! η επαρχεία δεν είναι με τπτ για χειμώνα αλλά ούτε και για καλοκαίρι για πάνω από 1 μήνα. Μέχρι πρίν απο 6 χρόνια ζούσα Λευκωσία, τώρα δεν θέλω πια καθόλου να πηγαίνω, όχι ότι εδώ ειναι καλύτερα αλλά έχεις επιλογές. Γενικότερα όπου ζείς και ρουτινιάζεις είναι χάλια εκτος και αν έχεις βρεί τη χρυσή τομή.

Dafni

Member
Για Ευρωπαίους δεν ξέρω αλλά Ασιάτες έχει άπειρους... Αφγανούς, Ιρακινούς, Μπαγκλαντεσιανους...

Oχι πια ....και πάνω που τους είχαμε συνηθισει..:lol:Τους μάζεψε το αλλεπουδών ....(που θα λεγε κι η Ρενάτα ,καλή της ώρα......)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
θα σε απογοητεύσω,αλλά δεν είναι καθόλου παντελώς άγνωστο στη Ευρώπη.αντίθετα επισήμως θεωρείται ένα από τα καλύτερα του κόσμου!και ναι δεν μετράω όσους είναι στη προβλήτα,γιατί δεν πάω!είτε μας αρέσει σαν θεσμός είτε όχι,υπάρχει και τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι πιο αρμόδια για να δώσουν πληροφορίες για ξένους που έρχονται να το δουν ή να συμμετάσχουν!;)
ποτέ δεν έχω συναντήσει έναν ιταλό που να ξέρει από την Πάτρα κάτι παραπάνω εκτός από το λιμάνι. απλά γιατί δεν είναι τουριστικός προορισμός αλλά πέρασμα είτε μας αρέσει είτε όχι. ουτε έχει τα charters που φέρνουν τουρίστες καταχείμωνο αλλά και αν πήγαινες στις προβλήτες θα έβλεπες ότι τα πλοία πηγαινοέρχονται μισοάδεια από επιβάτες εκείνη την περίοδο. ρώτα κανένα γνωστό σου ναυτικό ή πράκτορα.
δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω άλλο. όπως είπε κι ο ακατανόμαστος νωρίτερα, "χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει". όποιος πήγε Πάτρα και είδε τα γκρουπ ευρωπαίων τουριστών που ήρθαν ειδικά γι' αυτό από τη χώρα τους ας με διαψεύσει. από ποιον αλήθεια θεωρείται από τα καλύτερα του κόσμου? εκτός από σένα και το αθηνόραμα..

ANEL

Member

ναι από ασιάτες, δόξα το Θεό,δεν έχουμε έλλειψη και μάλιστα όλο το χρόνο!
το καλοκαίρι και στο καρναβάλι,έχουμε και από τους υπόλοιπους!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
(να σου πω traveller από τις ελληνικές λίμνες μου αρέσει περισσότερο η Κρεμαστών, έχω μείνει Φραγκίστα και την λάτρεψα, αλλά, καθώς η Πλαστήρα έχει αρκετή πέραση, είπα να πιάσω τον παλμό του forum!!!)
Ποιος είναι ο ακατ-Ο-νόμαστος??

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
από ποιον αλήθεια θεωρείται από τα καλύτερα του κόσμου? εκτός από σένα και το αθηνόραμα..
Αν έγραψε κάτι τέτοιο το αθηνόραμα, θα χάσω μια για πάντα την πίστη μου στα (ταξιδιωτικά) περιοδικά...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μάλλον περιμένουν το πλοίο για να πάνε Βενετία :bleh:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι η Πράγα άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής ένωσης. Μάλλον άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά τότε για τους δυτικούς. Επειδή έτυχε να γεννηθώ σε χώρα πρώην Σοβιετικής ένωσης, μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι, ότι στις αρχές του '80 που είχε επισκεφτεί ο πατέρας μου την Πράγα, γινόταν και τότε χαμός από τουρίστες, μπορεί όχι από δυτικούς αλλά από Σοβιετικούς (και ας μην ξεχνάμε το μέγεθος των χωρών και της επικράτειας που κάλυπτε η Σοβιετική ένωση και το Ανατολικό μπλοκ).
Από κει και πέρα είναι πάντα θέμα γούστου. Εγώ πήγα τον περασμένο Νοέμβριο, γινόταν χαμός από τουρίστες, αλλά αυτό δε μας ενόχλησε να απολαύσουμε και να χαρούμε την πόλη. Προσωπικά, θα ξαναπήγαινα με την πρώτη ευκαιρία!
Καλά τα λες. Ξέρω ένα μάτσο Κουβανούς που πήγαν στην Πράγα μήνα του μέλιτος τη δεκαετία του '80, με επιδοτούμενες πτήσεις της κυβέρνησης (και μετά λέμε γιατί διαλύθηκε η οικονομία...), οι μισοί "εκλεκτοί", μέλη του κόμματος, γιατροί, καθηγητές, κλπ εκεί πήγαιναν. Άμα φτάνανε μέχρι εκεί οι Κουβανοί, φαντάσου τι γινόταν με τους ανατολικοευρωπαίους...

Συμφωνώ πως τα γούστα είναι γούστα. Επίσης τρομάζω που (ξανα)συμφωνώ με τον Traveller για Βαρκελώνη (κυρίως) και Πράγα (υπερεκτιμημένη ναι, πανέμορφη όμως επίσης, γι' αυτό είναι η low season αν κι έχω να πάω 10 χρόνια...). Εγώ θα βάλω στις υπερεκτιμημένες και τη ΝΥ για ν' αρχίσουν οι χοροί...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom