Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ενας λογος παραπανω.Για ελλαδα ειπε.
Ενας λογος παραπανω.Για ελλαδα ειπε.
Θα επελεγες αθηνα αντι πχ βολο ναυπλιο πατρα θεσσαλονικη χανια.Ενας λογος παραπανω.
Η Αθήνα έχει το εξής που δύσκολα θα βρεθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.Κι εγω το ιδιο. Και γενικα στην Ευρωπη λιγες μεγαλες πολεις θα προτιμουσα απο την Αθήνα και ναι εχω ζησει σε αρκετες.
Ευκολααααα.Θα επελεγες αθηνα αντι πχ βολο ναυπλιο πατρα θεσσαλονικη χανια.
Σοβαρεψου. Εμενα Θεσσαλονικη και Πατρα και ετρωγα τα λεφτα μου πηγαινε ελα Αθηνα. Ψοφιες πολιτιστικα. Τωρα αν λες για ταβερνες και τσιπουρα, καλες ειναι αν πλησιαζεις στη συνταξη, κι εγω τοτε θα τα βλεπω με αλλο ματι.Θα επελεγες αθηνα αντι πχ βολο ναυπλιο πατρα θεσσαλονικη χανια.
Μπύρα τσιγάρα γάλα σοκολάτα κλπ στο Βερολίνο 3 το πρωί βρίσκεις?Αυτό είναι το μεγάλο μας ατου, ο καιρός ( που βέβαια και η Ισπανια έχει καλό καιρό) , τώρα πως δεν κοιμάται νωρίς, υπάρχει και το Βερολίνο, που έχει βραδινή ζωή
Ναι. Ειχα δει απειρες θεατρικες παραστασεις. Ειχα ακρες και κλεινανε καλες θεσεις και πολλες φορες με ατελεια, δηλαδη δωρεαν.@paefstra ολες τις φορες που κατεβαινες αθηνα οταν ζουσες εκτος ηταν για πολιτιστικα θεματα;;
αρα καποιος που δε εχει τις δικες σου ακρες για δωρεαν εισητηρια θα τα αγοραζε.Ναι. Ειχα δει απειρες θεατρικες παραστασεις. Ειχα ακρες και κλεινανε καλες θεσεις και πολλες φορες με ατελεια, δηλαδη δωρεαν.
Τα ψιχουλα που πετανε στην Θεσσαλονικη οταν ερχονται οι παραστασεις με λειψα σκηνικα και αντικαταστατες ειναι προσβλητικα.
Το προβλημα δεν ειναι το εισιτηριο. Ειδα περσι παρασταση του William Christie στο Μεγαρο με 20 ευρω, που περιμενα ολη μου τη ζωη να αξιωθω κατι τετοιο. Οσα μια χασαποταβερνα στη Θεσσαλονικη.αρα καποιος που δε εχει τις δικες σου ακρες για δωρεαν εισητηρια θα τα αγοραζε.
εσυ αντι για εισητηρια παραστασεων πληρωνες για κτελ. το ιδιο ειναι.