Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

tatooine

Member
Ξέρεις τι παίζει; Μπήκα με VPN το έβγαλε. Χωρίς ,VPN δεν το βγάζει 😅
Σου λέει αυτά είναι μόνο για εμάς τις πλέμπες δεν είναι για τους Ιάπωνες... 😂
Η εφαρμογή και η ιστοσελίδα από όσο γνωρίζω δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς.
Περιορισμούς όμως μπορεί να έχουν οι Τούρκοι, να μην αφήνουν την εφαρμογή να δει τις κενές θέσεις.
Μια κράτηση που έχω με αυτούς δεν με αφήνει να δω κενές θέσεις από την εφαρμογή seat alerts άλλα ούτε και από την εφαρμογή τους ούτε από την σελίδα τους. παλιότερα ήταν εφικτό. Τις έκλεισα από το τηλεφωνικό τους κέντρο.
Εναλλακτικά κάνε μια εικονική κατακράτηση από την σελίδα της τούρκις, μετά τα προσωπικά στοιχειά δίνει επιλογή θέσης. θα ξέρεις ποιες είναι άδειες.
Στο αεροδρόμιο σίγουρα μπορείς να αγοράσεις αναβάθμιση σε μπίζνες άλλα δεν θα είναι φτηνή, εφόσον πάρει διαθεσιμότητα. επέλεξε μονό το ένα σκέλος όχι και τα δυο. Αν έχει τις παλιές θέσεις θα απολαύσεις άπλα, αν πέσεις σε Α350 (όχι σε αυτά που αγοράσαν από τους Ρώσους και είναι στολίδια) καινούριο οι μπίζνες είναι κλειστοφοβικές. Καλή επιστροφή.

GIOTA1971

Member
Γεια χαρά. Αυτό το 3-3-3 στις θέσεις που έχει το Β787-9 και το Β777 της Τurkish δε μου αρέσει καθόλου . Είμαστε ζευγάρι και προβληματίζομαι τι θέσεις να διαλέξουμε γιατί αναγκαστικά ο ένας θα είναι στη μεσαία..σκεφτήκαμε την πιθανότητα να κλείσουμε 2 θέσεις διάδρομο (2 στην ακριανη και 1 στη μεσαια σειρά) αλλά δεν είναι στην ίδια ευθεία οποτε πάλι δε βολεύει. Πόσο χάλια είναι στη μέση? Έχουμε και 12 ώρες πτήση για Ιαπωνία...🤔

Attachments

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γεια χαρά. Αυτό το 3-3-3 στις θέσεις που έχει το Β787-9 και το Β777 της Τurkish δε μου αρέσει καθόλου . Είμαστε ζευγάρι και προβληματίζομαι τι θέσεις να διαλέξουμε γιατί αναγκαστικά ο ένας θα είναι στη μεσαία..σκεφτήκαμε την πιθανότητα να κλείσουμε 2 θέσεις διάδρομο (2 στην ακριανη και 1 στη μεσαια σειρά) αλλά δεν είναι στην ίδια ευθεία οποτε πάλι δε βολεύει. Πόσο χάλια είναι στη μέση? Έχουμε και 12 ώρες πτήση για Ιαπωνία...🤔
Έχω πετάξει και με τα δύο 11ώρες πτήσεις, ήμουν στην μέση και πραγματικά είναι πολύ στριμωχτα τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα πολύ, ευτυχώς την μια φορά ο διπλανός μου δεν ήρθε και υπήρχε λίγο άνεση.
Άλλη φορά θα επέλεγα διάδρομο νομίζω και ας μην καθόμουν με τον συνταξιδιώτη στην ίδια σειρά. Δεν μπορείτε να κάτσετε και οι δύο σε διάδρομο απέναντι? Τύπου c- d ή g-h ?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Αν δεν επιλέξεις 2 θέσεις διάδρομο (C-D ή G-H), τότε σκέψου τη δυνατότητα να επιλέξεις 2 θέσεις στην ίδια τριάδα(A-C, D-G ή H-K) με την ελπίδα να μείνει κενή η μεσαία θέση. Αν δοθεί σε κάποιον η μεσαία, ζητάς τότε ευγενικά από τον συνταξιδιώτη να αλλάξει θέσεις με έναν από τους 2 σας, φαντάζομαι άλλο που δεν θα θέλει.

GIOTA1971

Member
Έχω πετάξει και με τα δύο 11ώρες πτήσεις, ήμουν στην μέση και πραγματικά είναι πολύ στριμωχτα τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα πολύ, ευτυχώς την μια φορά ο διπλανός μου δεν ήρθε και υπήρχε λίγο άνεση.
Άλλη φορά θα επέλεγα διάδρομο νομίζω και ας μην καθόμουν με τον συνταξιδιώτη στην ίδια σειρά. Δεν μπορείτε να κάτσετε και οι δύο σε διάδρομο απέναντι? Τύπου c- d ή g-h ?
Αυτό κάναμε τελικά, κλείσαμε διάδρομο και οι 2! Άντε να δούμε πως θα περάσουν τόσες ώρες...

Αν δεν επιλέξεις 2 θέσεις διάδρομο (C-D ή G-H), τότε σκέψου τη δυνατότητα να επιλέξεις 2 θέσεις στην ίδια τριάδα(A-C, D-G ή H-K) με την ελπίδα να μείνει κενή η μεσαία θέση. Αν δοθεί σε κάποιον η μεσαία, ζητάς τότε ευγενικά από τον συνταξιδιώτη να αλλάξει θέσεις με έναν από τους 2 σας, φαντάζομαι άλλο που δεν θα θέλει.
Την ίδια σκέψη έκανε και ο άντρας μου και μετά και από το δικό σου μήνυμα καταλήξαμε σε αυτή τη λύση. Κλείσαμε διάδρομο D-G με την ελπίδα να μείνει κενή η μεσαία θέση ☺

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Γνωρίζουμε αν η εν λόγω εταιρεία κάνει κάποια προσφορά εν όψει black friday?
Έχει κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν?

georgi d

Member
Παιδιά εγώ βλέπω ότι έχει ξαναβάλει. Και τώρα κάτι έχουν βάλει από 15 μέχρι 28 Νοεμβρίου.

tatooine

Member
Γνωρίζουμε αν η εν λόγω εταιρεία κάνει κάποια προσφορά εν όψει black friday?
Έχει κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν?
Κατέβασε την εφαρμογή τους επιτρέποντας τις ειδοποιήσεις. Επίσης γράψου στα νιους λεττερς τους. Συχνά πυκνά βγάζουν προμο στοχευμένα ή γενικά. Από Θεσσαλονίκη έχει προμο αρκετες φορές για Τουρκία και για όλον τον κόσμο.

tdoumos

Member
Καλησπερα, θελω να παω απο Θεσσαλονικη στο Dubai μεσω Κωνσταντινουπολης και διαλεγω την επιλογη stopover για να μεινω δυο βραδιες στην Κωνσταντινουπολη.
Παω να κλεισω τα εισιτηρια 700€ για δυο ατομα, αλλα δεν μου βγαζει καμια επιλογη για το αν θα εχω ξενοδοχειο πληρωμενο και ποιο θα διαλεξω.
Δεν θελω να τα κλεισω χωρις να ξερω αν θα μου παρεχουν το ξενοδοχειο η οχι.
Το χει χρησιμοποιησει κανεις;
Στο TripAdvisor γραφουν αλλα ειναι Αμερικανοι με πτησεις σε αλλες χωρες.

Zinoviap

Member
Την βοήθεια σας παρακαλώ!!!!
Προσπαθώ να κάνω check in με την Turkish για Miami και μου βγάζει όταν συμπληρώνω τα στοιχεία του συζύγου που έχει visa για το apis : ERROR - CHO BAD REQUEST και στο δικό μας και της κόρης μου που έχουμε esta : some of the information you entered are invalid
Έχω κατααγχωθεί...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan