• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα σας! Ερώτηση: Εχω πόντους που περιμένω το +20% να τους μετατρέψω σε μίλια και πόντους απο προθεσμιακη που δεν γίνονται μίλια. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθει νωρίτερα και δεν το έχω δει. Αν προσπαθησω να κάνω εξαργυρωση στην Aegean με bonus πόντους θα τους διαχωρήσει μόνο του το σύστημα ή θα μου κάψει τους πόντους που γίνονται μίλια?
Όταν πας να ζητήσεις εξαργύρωση των πόντων της προθεσμιακής χρησιμοποίησε την κάρτα bonus της Alpha στην οποία πιστώθηκαν και όχι την Aegean Visa.
Αναγκαστικά θα πληρώσεις τους φόρους με την ίδια κάρτα.
Δεν ξέρω εάν μπορεί να ξεχωρίσει με άλλον τρόπο τους πόντους. Τσέκαρε το και με την aegean.
Εγώ πάντως αυτό εφαρμόζω...

gt13

Member
Παιδιά επειδή ήρθαν τά ραβασάκια για τους φορους, αν πληρώσω με την πιστωτική της Aegean παίρνω πόντους;;; Ξέρει καποιος;

pan82

Member
Παιδιά επειδή ήρθαν τά ραβασάκια για τους φορους, αν πληρώσω με την πιστωτική της Aegean παίρνω πόντους;;; Ξέρει καποιος;
Oxι οι πληρωμές προς ΑΑΔΕ και λοιποί φόροι δε παίρνουν bonus εδώ και πολλά χρόνια

tatooine

Member
Oxι οι πληρωμές προς ΑΑΔΕ και λοιποί φόροι δε παίρνουν bonus εδώ και πολλά χρόνια
Παίρνουν κανονικά αρκεί να μην πληρωθούν στην τράπεζα. Στα ΕΛΤΑ για παράδειγμα πιστώνονται οι πόντοι αλλά και στις ιδιωτικές υπηρεσίες πληρωμών.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.006
Μέλη
39.719
Νεότερο μέλος
MadoGk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom