tatooine
Member
Κάνεις αναζήτηση στο app store και θα στην βγάλει.έχεις μηπως καρφωτό λινκ; έψαξα και γούγλι και κινητό ανδρόιντ αλλά και αίφον ... (ναι ξέρω τα έγραψα στα ελληνικά)

Κάνεις αναζήτηση στο app store και θα στην βγάλει.έχεις μηπως καρφωτό λινκ; έψαξα και γούγλι και κινητό ανδρόιντ αλλά και αίφον ... (ναι ξέρω τα έγραψα στα ελληνικά)
Έχουν ήδη δρομολόγια για Μελβούρνη οι Τούρκοι.Αναφέρεις κάπου θα βάλουν κ για Μελβούρνη award ticket?
Ποιος από τους 2 είναι πιο τοπ προορισμός;
παίζει να είμαι στραβός δεν μου το βγάζει ...Κάνεις αναζήτηση στο app store και θα στην βγάλει.
View attachment 473657
Καλησπέρα, διάβασα την εμπειρία σου και αγχώθηκα..πετάω και εγώ για Ιαπωνία από Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης τον Νοέμβριο. Εσύ ποτέ έκλεισες τη θέση και κατέληξες ανάμεσα σε άλλους? Στο check in? Δεν είχε διαθέσιμες θέσεις? Δεν αγοράσαμε θέση και εμείς όταν κάναμε την κράτηση , θεώρησα ότι δε θα έχουμε θέμα...Επίσης να σε ρωτήσω...πως ήταν η ανταπόκριση σου? Εγώ έχω 2 ώρες και 10 λεπτά. Πόση ώρα έκανες μέχρι να πας στο gate της δεύτερης πτήσης?Δεν έχει τίποτα , πιο πίσω έχει διαθέσιμες μόνο από το σημείο που είναι ήδη .
Για αυτό ψάχνω με νύχια , να με βγάλει να αγοράσω μπρος στην business η πιο μπροστά έστω . Αλλά ,είναι όλα με Χ πλην της business που δεν μου την εμφανίζει καν .
ας ξεκινήσω να γράφω την εμπερία μου. καθότι ίσως σε βοηθήσει. είχα κλείσει περίπου 1,5 μήνα πριν πετάξω. είχα διαλέξει την 11η σειρά , δηλαδή 2 σειρές πίσω από την θέση που είναι με λεγκ-ρούμ , τα γράφω στα ελληνικά γιατί έχει κολλήσει η εναλλαγή των αγγλικών ελληνικών.Καλησπέρα, διάβασα την εμπειρία σου και αγχώθηκα..πετάω και εγώ για Ιαπωνία από Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης τον Νοέμβριο. Εσύ ποτέ έκλεισες τη θέση και κατέληξες ανάμεσα σε άλλους? Στο check in? Δεν είχε διαθέσιμες θέσεις? Δεν αγοράσαμε θέση και εμείς όταν κάναμε την κράτηση , θεώρησα ότι δε θα έχουμε θέμα...Επίσης να σε ρωτήσω...πως ήταν η ανταπόκριση σου? Εγώ έχω 2 ώρες και 10 λεπτά. Πόση ώρα έκανες μέχρι να πας στο gate της δεύτερης πτήσης?
κοιμόταν σε όλη την πτήση .όσες φορές είχα σηκωθεί για τουαλέτα κτλ. δεν ήθελα να τον ξυπνήσω. ήταν το ξεκίνημα του ταξιδιού , το κατάπια το φάρμακο αμάσητο.Πραγματικά είναι τραγικό αυτό με το ξάπλωμα της θεσης...πάντα ρωτάω αυτόν που κάθεται πίσω μου και παίρνω την άδεια του πριν κατεβάσω κάθισμα. Έλεος πραγματικά , κάποιοι το κάνουν σε όλη την πτήση χωρίς να νοιάζονται για το αν στριμώχνουν τον άλλον. Καλά αν έχω 11 ώρες κάποιον μπροστά μου με ξαπλωμένο καθισμα συνεχώς θα μαλώσω δεν υπάρχει περίπτωση![]()
Ήταν γεμάτη η πτήση σου? Δεν υπήρχε δυνατότητα να αλλάξεις θέση? Η δεν το επέτρεπαν?κοιμόταν σε όλη την πτήση .όσες φορές είχα σηκωθεί για τουαλέτα κτλ. δεν ήθελα να τον ξυπνήσω. ήταν το ξεκίνημα του ταξιδιού , το κατάπια το φάρμακο αμάσητο.
αλλά ναι , πραγματικά το λέω , τρίτ γιόρ σέλφ, πάνε όσο πιο μπροστά μπορείς ή να μη έχεις τίποτα μπροστά σου. εγώ από την άλλη πέρα από όλα τα άλλα δεν μπορούσα να την ξαπλώσω καθόλου γιατί ήταν και ένας παππούς πίσω μου που είχε βάλει το τραπεζάκι μπροστά , κοιμόταν επάνω του και επάνω σε αυτόν είχε ξαπλώσει η γυνάικα του , δεν ... δεν ... από που να το πιάσω και που να το αφήσω ήταν η όλη φάση. για αυτό ψάχνω τώρα κάθε μέρα για τις 28 να βρώ μπας και ανοίξει τίποτα.
αν μου ζητήσουν 500 ευρώ το επόμενο λεπτό τα δίνω. ούτε καν θα το σκεφτώ, και ας μη παώ για 1 μήνα κανένα ταξίδι ούτε μέχρι το περίπτερο , 12 ώρες ξανά το ίδιο ... δεν θα την παλέψω...έχουμε και 4 κύλες βρε αδερφέ όσο ναναι...
μόνο στα πατώματα ή μόνο από τα ντουλάπια δεν κρεμόταν ο κόσμος, πιο γεμάτη δεν γινόταν.Ήταν γεμάτη η πτήση σου? Δεν υπήρχε δυνατότητα να αλλάξεις θέση? Η δεν το επέτρεπαν?
Ξέρεις τι παίζει; Μπήκα με VPN το έβγαλε. Χωρίς ,VPN δεν το βγάζειSeat Alert
Έχει το λινκ στη σελίδα.