• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αυστρία Που να μεινω στη Βιέννη

hd1

New Member
Καλημέρα! Θα πάμε Βιέννη με τον 19χρονο γιο μας τον Ιούλιο. Βρήκα ένα ξενοδοχείο, το Senator hotel Vienna και ήθελα τη γνώμη σας. Είναι βολικό για το κέντρο;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημέρα! Θα πάμε Βιέννη με τον 19χρονο γιο μας τον Ιούλιο. Βρήκα ένα ξενοδοχείο, το Senator hotel Vienna και ήθελα τη γνώμη σας. Είναι βολικό για το κέντρο;
Έχει μια σεβαστή απόσταση ίσως μη περπατήσιμη, θα χρειαστεί σίγουρα να χρησιμοποιείτε τα μέσα, μετρο / τραμ ή και συνδυασμό των δύο.

hd1

New Member
Έχει μια σεβαστή απόσταση ίσως μη περπατήσιμη, θα χρειαστεί σίγουρα να χρησιμοποιείτε τα μέσα, μετρο / τραμ ή και συνδυασμό των δύο.
Ευχαριστώ πολύ. Είναι μέσα στην περιοχή που ισχύουν τα εισιτήρια για τη ζώνη 100;

annoula

Member
Εμένα μακριά μου φαίνεται. Δεν ξερω αν βρηκες καποια πολυ καλη προσφορα αλλιως κάτι πιο κεντρικό θα έψαχνα.

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβια
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Καλησπέρα! Εγώ είχα μείνει στο Eurostars Embassy https://www.booking.com/Share-jWMWYR το οποίο είχε στάση λεωφορείου απ’έξω ακριβώς και ήταν πολύ κοντά και σε σταθμό και σε μια ευθεία με την παλιά πόλη και τον Άγιο Στέφανο.
Δείτε το και αυτό εάν σας συμφέρει με βάση το budget σας!Ηταν πολύ καθαρό και με πολύ ωραίο πρωινό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.006
Μέλη
39.719
Νεότερο μέλος
MadoGk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom