Τραβελστορική Συνάντηση Αθήνα 22/05

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Μα τι παρέα! Και λείπανε και άλλοι ε? Τι να πω!
Μπορεί να γνώρισα όλους όσους ήσασταν σήμερα αλλά θα την πω την αμαρτία μου.... δεν μπορώ να συνδυάσω φάτσες με ονόματα και nick.:roll:
Στην επόμενη (σύντομη παρακαλώ) συνάντηση, θα κρατάω φωτογραφική και μπλοκάκι για σημειώσεις!
@Ioanna Karagianni....έχεις μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου πλέον (και πέραν του μισάωρου:bleh:)
@Υβονη χαίρομαι που χαίρεσαι που θα σε πρήξω στις ερωτήσεις για το Περού:bleh:
@συν-κολυμβήτρια (αυτή ξέρει)...πάμε να διασχίσουμε τη διώρυγα του Παναμά?
@ Αντώνη.... άσε το πιάνο και φέρε καμιά ασκομαντούρα να το κάψουμε την επόμενη φορά
@ydronetta & travelogatos....souper performance
@Panagiota....απλά χίλια μπράβο:clap:
@ όλους! Σας ευχαριστώ

(Υ.γ. @ Glosoli έπιασες όλη την πίστα και δεν άφησες περιθώριο σε κανέναν άλλον! Μην μας τη λες λοιπόν πως ελάχιστοι σηκώθηκαν για χορό:bleh:)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Να ξαναματαευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου την Παναγιώτα, είναι άψογη διοργανώτρια και της αξίζουν χίλια μπράβο!
Οι σταρς για άλλη μια φορά έσκισαν στο σόου!
Χάρηκα που είδα γνωστές αγαπημένες μου φάτσες και που γνώρισα καινούριες! Ο χρόνος δυστυχώς ήταν πολύ λίγος σε σχέση με τα πολλά πρόσωπα και δεν προλάβα να τα πω με όλους και όσο ήθελα...
Έχω να καταγγείλω κι εγώ πως οι τραβελστορίτες σήμερα ήταν πολύ ήσυχοι και δεν χορεψαν καθόλου! Ντροπή! Και κάναμε τόσες δηλώσεις!!
Επίσης είχαμε την χαρά να την έχουμε και πάλι την έκπληξη από Θεσσαλονίκη!
dmdoc δεν μας τίμησες που δεν μας τίμησες μας δουλεύεις κι από πάνω?
Τέλος να πω πως η κληρονόμος του travelstories είναι όντως μια κουκλίτσα! Χίλια ευχαριστώ στον def γιατί χωρίς αυτόν όλη αυτή η μεγάλη παρέα απλά δεν θα υπήρχε!!
Άντε και στην επόμενη παιδιά!:clap:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εδώ Θεσσαλονίκη ~ !!!
Ευπειθώς αναφέρω ότι οι επισκέπτες εκ συμπρωτεύουσας έφτασαν σώοι στον προορισμό τους
Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους , είμαστε μια υπέροχη μεγάλη παρέα !

Ο συνοδός μου ήταν κύριος καθ'ολη τη διάρκεια του ταξιδιού

Last edited by a moderator:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eννοείται ότι εμείς που δεν είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε, περιμένουμε φωτογραφικά ενσταντανέ, βίντεο, παραλειπόμενα, behind the scenes, guest εμφανίσεις, πικάντικες λεπτομέρειες κτλ.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Για άλλη μία φορά, τελευταίος και καταϊδρωμένος, από τον δρόμο της επιστροφής :
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μεγάλη και υπέροχη παρέα, της οποίας θεωρώ μεγάλη μου τιμή και χαρά να είμαι μέλος!
Αντε και για μια επόμενη τραβελστορίτικη συνάντηση στην Σύρο!
Παναγιώτα χίλια μπράβο για το πόσο καλά έκρυβες ένα μεγάλο οργανωτικό ταλέντο.
Όσο για τον hydronetta και τον travelogato νομίζω ότι επάξια και νικηφόρα θα μας εκπροσωπήσουν του χρόνου στην eurovision!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ευχαριστούμε Παναγιωτάκο για την άψογη διοργάνωση, το τρέξιμο και τη προσπάθεια που έκανες για να βγει το θεικό χθεσινό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ γουρουνάκι και γατούλη για το φοβερό σκετς- τους φάγατε τους ξενέρωτους τους Ιρλανδούς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αυτούς που δεν ήξερα και γνώρισα μόλις χθες...
Να μαστε καλά, να ανταμώνουμε πάντα :clap:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Γεια σας και από μένα! Χάρηκα που γνώρισα όσους μου επέτρεψε η μισάωρη επίσκεψή μου -αλλά βλέπετε ο γιος μου κανονίζει το πρόγραμμά μου τώρα πια...
Ευτυχώς ήμουν τόσο τυχερή που πέτυχα το χορευτικό! Εύχομαι να σας ξαναδώ σύντομα και να έχουμε περισσότερο χρόνο!

Αφεντικό, ερχόμουν με απώτερω σκοπό, αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται η κόρη σου για το γιο μου. Κρίμα, θα μας το φάει άλλος το κορίτσι...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αφεντικό, ερχόμουν με απώτερω σκοπό, αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται η κόρη σου για το γιο μου. Κρίμα, θα μας το φάει άλλος το κορίτσι...
Τον είδε φευγαλέα, γι'αυτό. Θα το επανεξετάσουμε το ζήτημα την επόμενη φορά :lol:

Επόμενο Ταξίδι
πού;;
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ιταλίας
Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω την Παναγιώτα για την τόσο όμορφη διοργάνωση!
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα για πρώτη φορά και είδα πόσο μεγάλη και αγαπημένη παρέα είστε!
Γέλασα πολύ με τις συστάσεις, όπου όλοι συστηνόμασταν με τα nicknames! :lol:
Το σόου ήταν ανεπανάληπτο! Εύχομαι πάντα τέτοια! :clap:
Περιμένω και την επόμενη συνάντηση για να τα πούμε ξανά! Να περνάτε πάντα όσο πιο όμορφα μπορείτε!!

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Δεν ξερω αν το θυμαστε αλλα η αφορμη για τη συναντηση ηταν η εκθεση στο Μουσειο Ισλαμικης Τεχνης για την οποια δεν ειπε κανεις τιποτα. Κριμα, ντρεπομαι για το επιπεδο σας! Ας επανορθωσω εγω, λοιπον, μιλωντας για το μουσειο: καταπληκτικο το καφε στην ταρατσα, εξαισια θεα!:cool:

Παναγιωτα, λυπαμαι αλλα πρεπει να προτεινω δημοσια το μπαναρισμα σου για μια εβδομαδα τουλαχιστον. (Ακου να χρησιμοποιει την καρτα νεοτητας για τα εισητηρια..και μπροστα μου!! )

Τον είδε φευγαλέα, γι'αυτό. Θα το επανεξετάσουμε το ζήτημα την επόμενη φορά :lol:
Μπα, νομιζω πως η κληρονομος θα αποποιηθει την περιουσια της- τα'χασε το παιδακι με τοσα νουμερα πανω απ'το κεφαλι της!

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Μα τι παρέα! Και λείπανε και άλλοι ε? Τι να πω!
Μπορεί να γνώρισα όλους όσους ήσασταν σήμερα αλλά θα την πω την αμαρτία μου.... δεν μπορώ να συνδυάσω φάτσες με ονόματα και nick.:roll:
Στην επόμενη (σύντομη παρακαλώ) συνάντηση, θα κρατάω φωτογραφική και μπλοκάκι για σημειώσεις!
@Ioanna Karagianni....έχεις μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου πλέον (και πέραν του μισάωρου:bleh:)
@Υβονη χαίρομαι που χαίρεσαι που θα σε πρήξω στις ερωτήσεις για το Περού:bleh:
@συν-κολυμβήτρια (αυτή ξέρει)...πάμε να διασχίσουμε τη διώρυγα του Παναμά?
@ Αντώνη.... άσε το πιάνο και φέρε καμιά ασκομαντούρα να το κάψουμε την επόμενη φορά
@ydronetta & travelogatos....souper performance
@Panagiota....απλά χίλια μπράβο:clap:
@ όλους! Σας ευχαριστώ

(Υ.γ. @ Glosoli έπιασες όλη την πίστα και δεν άφησες περιθώριο σε κανέναν άλλον! Μην μας τη λες λοιπόν πως ελάχιστοι σηκώθηκαν για χορό:bleh:)

Ξεκίνησα ήδη αθλητική διατροφή και βελτίωση αερόβιας ικανότητας....:clap:

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Ξεκίνησα ήδη αθλητική διατροφή και βελτίωση αερόβιας ικανότητας....:clap:
Δε νομίζω να χρειάζεσαι καθόλου προετοιμασία...ίσα ίσα που έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου να με αφήσεις χιλιόμετρα πίσω σου (ναυτικά μίλια εννοώ);)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom