aetopetritis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κένυα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού!
Μα τι παρέα! Και λείπανε και άλλοι ε? Τι να πω!
Μπορεί να γνώρισα όλους όσους ήσασταν σήμερα αλλά θα την πω την αμαρτία μου.... δεν μπορώ να συνδυάσω φάτσες με ονόματα και nick.:roll:
Στην επόμενη (σύντομη παρακαλώ) συνάντηση, θα κρατάω φωτογραφική και μπλοκάκι για σημειώσεις!
@Ioanna Karagianni....έχεις μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου πλέον (και πέραν του μισάωρου)
@Υβονη χαίρομαι που χαίρεσαι που θα σε πρήξω στις ερωτήσεις για το Περού
@συν-κολυμβήτρια (αυτή ξέρει)...πάμε να διασχίσουμε τη διώρυγα του Παναμά?
@ Αντώνη.... άσε το πιάνο και φέρε καμιά ασκομαντούρα να το κάψουμε την επόμενη φορά
@ydronetta & travelogatos....souper performance
@Panagiota....απλά χίλια μπράβο
@ όλους! Σας ευχαριστώ
(Υ.γ. @ Glosoli έπιασες όλη την πίστα και δεν άφησες περιθώριο σε κανέναν άλλον! Μην μας τη λες λοιπόν πως ελάχιστοι σηκώθηκαν για χορό)
Μπορεί να γνώρισα όλους όσους ήσασταν σήμερα αλλά θα την πω την αμαρτία μου.... δεν μπορώ να συνδυάσω φάτσες με ονόματα και nick.:roll:
Στην επόμενη (σύντομη παρακαλώ) συνάντηση, θα κρατάω φωτογραφική και μπλοκάκι για σημειώσεις!
@Ioanna Karagianni....έχεις μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου πλέον (και πέραν του μισάωρου)
@Υβονη χαίρομαι που χαίρεσαι που θα σε πρήξω στις ερωτήσεις για το Περού
@συν-κολυμβήτρια (αυτή ξέρει)...πάμε να διασχίσουμε τη διώρυγα του Παναμά?
@ Αντώνη.... άσε το πιάνο και φέρε καμιά ασκομαντούρα να το κάψουμε την επόμενη φορά
@ydronetta & travelogatos....souper performance
@Panagiota....απλά χίλια μπράβο
@ όλους! Σας ευχαριστώ
(Υ.γ. @ Glosoli έπιασες όλη την πίστα και δεν άφησες περιθώριο σε κανέναν άλλον! Μην μας τη λες λοιπόν πως ελάχιστοι σηκώθηκαν για χορό)