Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Δε μουρχεται τωρα ρε γαμωτο
Μιλάς εσύ; Πρέπει να απαιτηθεί να βάλεις φωτογραφία με τα ΜΠΛΕ μάτια σου! Αν θες ανταλλάζουμε κιόλας...Εσύ βάλε καμιά φώτο που να αναδεικνύει τα μλατια σου !! Ειναι παραπλανητικό το αβαταρ σου !
καλό!!!Ισα ισα που θα ειναι πιο ευκολο, πχ θα λες " καλα εσυ δεν ανοιξες στομα απο το χλαπακιασμα θελεις να σου μεινουν και λεφτα για ταξιδι? Δεν τα φαγαμε μαζι εσυ τα εφαγες" και αλλα παρεμφερη
εχει δικιο ο αντωνης...μιλας και εσυ ????Εσύ βάλε καμιά φώτο που να αναδεικνύει τα μλατια σου !! Ειναι παραπλανητικό το αβαταρ σου !
Μη με καλοπιάνεις εσύ!εχει δικιο ο αντωνης...μιλας και εσυ ????
Eυχαρίστως αλλά μαζί με τα μάτια θα πάρεις και καμιά δέκα κιλά που περισσεύουν από μέναΜιλάς εσύ; Πρέπει να απαιτηθεί να βάλεις φωτογραφία με τα ΜΠΛΕ μάτια σου! Αν θες ανταλλάζουμε κιόλας...
μα τωρα με ξερεις....να πεις και στον Sprom οτι δεν ειμαι ενα δικτατορικο γουρουνι και ενταξει 8α σου σφυριξω καμια απαντηση με πμ οπως ειπαμε.....χαχχαχαχΜη με καλοπιάνεις εσύ!
Μόλις ξαναβρείς το ''που βρίσκεται στον κόσμο'' πάλι θα τ'ακούσεις!!
Και καμιά 20ριά εκατοστά σε ύψος!!!Eυχαρίστως αλλά μαζί με τα μάτια θα πάρεις και καμιά δέκα κιλά που περισσεύουν από μένα
ΗΕΥ ψιτ ...να υποθεσω οτι εισαι και συ χειμερινη?Αν κρινω απο το ωραιο σου μαυρισμαΞεκίνησα ήδη αθλητική διατροφή και βελτίωση αερόβιας ικανότητας....
μα τωρα με ξερεις....να πεις και στον Sprom οτι δεν ειμαι ενα δικτατορικο γουρουνι και ενταξει 8α σου σφυριξω καμια απαντηση με πμ οπως ειπαμε.....χαχχαχαχ
Τι εγινε αγορι ....το ηπιαμε το ποτο?Πως ηταν το μαγαζι?Και καμιά 20ριά εκατοστά σε ύψος!!!
Xειμερινή ...αλλά του γλυκού νερού..ΗΕΥ ψιτ ...να υποθεσω οτι εισαι και συ χειμερινη?Αν κρινω απο το ωραιο σου μαυρισμα
Δεν τους λέει όλους δικτάτορες.... Εμένα προ ημερών με έλεγε μιλιταριστικό κοάλα... Αν είναι ποτέ δυνατόν... Μα να παρομοιώσει εμένα με χορτοφάγο ζώο?Αχ αυτος ο ΣΠΡΟΜ τι κανει..... λεει και αλλους δικτατορες?
ΑΑαα δε μου αρεσει να μου παιρνουν τον τιτλο