zmaria
Member
Ε καλά ζεϊμπέκικα θα παίξει έτσι κι αλλιώς και το Malysaki θα χορέψει επίσης έτσι κι αλλιώς!Κι ένα μερακλαντάν ζειμπέκικο για το Malysaki μας
Anny... Σε πάω!!!!!!
Ε καλά ζεϊμπέκικα θα παίξει έτσι κι αλλιώς και το Malysaki θα χορέψει επίσης έτσι κι αλλιώς!Κι ένα μερακλαντάν ζειμπέκικο για το Malysaki μας
Μέσα σε όλα....αλλά και παραδοσιακά παιδιά...μη ξεχνάμε τις ρίζες μαςυ.γ. Παναγιώτα μου εσύ που είσαι τόσο άψογη διοργανώτρια μπορείς να κανονίσεις να παίξει για κανά μισάωρο ηλεκτρονική μουσική για χατήρι της Vario και της Κλεοπάτρας?? Και καμιά δυο ώρες λάτιν για μένα, την Άρια και το Glossoli? (όχι δεν κλέβω)
έναν τσάμικο, για το Σνούπυ μας τότε, μαζί με το γιόκα μου, να σας απολαύσουμε και να σας χειροκροτήσουμε !Μέσα σε όλα....αλλά και παραδοσιακά παιδιά...μη ξεχνάμε τις ρίζες μας
Eδώ δεν το ξέρει το μαγαζί...τσαμικο απο πιανο!!!! αρχιζω και φοβαμαι το τι θα γινει στη συναντηση ρε παιδια.....
εσύ κάτι ξέρεις....Αναρωτιέμαι με αυτά που γράφετε μήπως τελικά η λάιβ μουσική είμαστε εμείς και δεν το ξέρουμε
Τσάμικο....ααααχ! Είναι ο μοναδικός χορός που δεν μου αρέσει. Κάτι από Ήπειρο, από Μακεδονία ή Θράκη?έναν τσάμικο, για το Σνούπυ μας τότε, μαζί με το γιόκα μου, να σας απολαύσουμε και να σας χειροκροτήσουμε !
εσύ κάτι ξέρεις....
(συγνώμη για τον ενικό, αφεντικό...)
όχι οκ όλα εντάξει (σου χρωστάω λεφτά μήπως