North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Ψάχνω ακόμα στο παρόν thread κάτι οπαδούς της λατρεμένης που όταν έσκαγε θέμα με 'ακριβές' τιμές ελληνικών εταιρειών προς νησιά όπως Χίος, έγραφαν κοροιδευτικά ότι αυτοί πετάνε με πολύ λιγότερα χρήματα για Λονδίνο. Τώρα που ήρθε η Ryanair Αθήνα γιατί δεν προσφέρει δρομολόγια με 9 και 99 για τα νησιά;
...και ταξιδεύω ΜΟΝΟ με Ryanair θα σου φέρω 2 Θεσ/νικη-Bergamo το ένα στα 5 ευρώ και το άλλο στα 9,90......και άλλα 3 εισητήρια για Ρώμη το ένα 9,90 , το άλλο 14,99 και το τρίτο 23,67.....
Εγώ που πληρώνω κανονικά τους φόρους που μου αντιστοιχούν, δε γουστάρω να επιδοτώ το Μπουτάρη ο οποίος επιδοτεί τον Ο' Λίρι ο οποίος επιδοτεί εσένα για να πετάς φθηνά 563 φορές το χρόνο στην Ιταλία με 9 και 99 το κεφάλι... θα προτιμούσα αυτά τα χρήματα να πήγαιναν σε κάποιο άλλο κοινωφελή σκοπό απ' το να επιδοτώ τα ταξιδάκια σου στη γείτονα... αυτό είναι το θέμα μας αν δεν το κατάλαβες τόσο καιρό που είσαι στο φόρουμ.Εσύ τις δίνεις τις επιχορηγήσεις ?.....τι με νοιάζει εμένα ποιος την επιδοτεί......εγώ βρίσκω εισητήρια με 20-25-30-40 ευρώ?.....ταξιδεύω?
Last edited: