Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Η αντιπαράθεση αυτή έχει κουράσει. Νομίζω έχουμε καταλάβει τα όποια επιχειρήματα όλων των πλευρών, σας παρακαλώ μη συνεχίζετε να γράφετε τα ίδια πράγματα.
Ούτε να το ευχόσουν, που λέει ο λόγος.Για να τον δω και στο πήγαινε να ακυρώσει καμιά πτήση η λατρεμένη (όπως έγινε με loco δρομολόγιο προς Βουδαπέστη) και να τρέχει απ' τη μία να ακυρώνει ξενοδοχεία και ενοικιάσεις και απ' την άλλη να κράζει τη Ryanair σε κανένα θέμα παραπόνων χαχαχα... τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Ασφαλώς βρε ανόητε δεν πρέπει να πεις αυτό... το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις τι καπνό φουμάρει αυτή η εταιρία... να ρωτήσεις να μάθεις τι αεροπλάνα έχει, αν είναι φερέγγυα ή θα σε παρατήσει στη μέση του πουθενά και το βασικότερο όλων αν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας...
Eχεις δίκιο.....Πιστεύω ότι ο κόσμος κατάλαβε...Ας βγάλει τα συμπεράσματά του.Εγώ σταματώ εδώ.Η αντιπαράθεση αυτή έχει κουράσει. Νομίζω έχουμε καταλάβει τα όποια επιχειρήματα όλων των πλευρών, σας παρακαλώ μη συνεχίζετε να γράφετε τα ίδια πράγματα.
Για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.....για το ζουμί.....για τα 81.000.000 επιβάτες έχεις να μας πει κάτι ?....γιατί σε είδα το ξεπέρασες......δεν το είδες ?.....χαχαχα......81.000.000 επιβάτες δεν συμβουλεύτηκαν τον τραβελερ και πέταξαν με Ryanair......ΑΙΣΧΟΣ....ΝΤΡΟΠΗ....καλά ....δεν ήξεραν !.....γιατί δεν ρώταγαν τον πάνσοφο τράβελερ για να τους έστελνε στον Θεόδωρο ?Μωρέ ο κόσμος κατάλαβε, εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι γιατί μιλάμε...
Κακο ειναι να πεταξω μεσω Ρωμης να φαω και ψαροσουπα?Τι άνθρωπος κι αυτός!!! Δεν πετάει ρε άσχετε η Αλιτάλια στο Μιλάνο... μόνο μέσω Ρώμης!! Στην ανάγκη του Θόδωρα θα πέσεις ρεεεεεεεεεεεεεε.... α και στο Μπέργκαμο ούτε Λάκη έχει να περιδρομιάσεις, ούτε ΣΟΥΛΑΤΣΟ να μπεκροπιείς...
είχαμε αυτό:Η αντιπαράθεση αυτή έχει κουράσει. Νομίζω έχουμε καταλάβει τα όποια επιχειρήματα όλων των πλευρών, σας παρακαλώ μη συνεχίζετε να γράφετε τα ίδια πράγματα.
και αυτό:ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι.....να είχαμε να λέγαμε να περνάει η ώρα........Διακόσιες σελίδες να γράψεις εσύ και εγώ εδώ.......τα 81.000.000 επιβάτες για το 2013...... (να στο γράψω κιόλας γιατί μπορεί να έχασες τον αριθμό των μηδενικών)......τα Ογδόντα Ενα Εκατομμύρια επιβάτες λοιπόν έχουν δώσει την απάντηση στις ασυναρτησίες που λες συνεχώς και στην χολή και στα σπυριά που βγάζεις όταν ακούς Ryanair.
Ήρθε η ώρα του λουκέτου.Μωρέ ο κόσμος κατάλαβε, εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι γιατί μιλάμε...