ανεμος1974
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισπανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α-ΚΑΝΑΔΑΣ
Eσύ όμως γιατί τόση χαρά ?.....Υπάλληλος του Θόδωρα είσαι ?.....Τα ίδια λες και για το εξωτερικό.....Εγώ όμως επειδή έχω κρατημένα τα εισητήρια που ταξίδεψα και ταξιδεύω ΜΟΝΟ με Ryanair θα σου φέρω 2 Θεσ/νικη-Bergamo το ένα στα 5 ευρώ και το άλλο στα 9,90......και άλλα 3 εισητήρια για Ρώμη το ένα 9,90 , το άλλο 14,99 και το τρίτο 23,67......Εσύ μπορείς να μου φέρεις από τον Θόδωρο ή από τον αλιτάλια ή από όποιον γουστάρεις αντίστοιχα εισητήρια για Ιταλία ?..................έχετε καταντήσει γραφικοί.....φτάνει......ΜΗΝ πετάτε.....δεν θα βάλει τα κλάματα η Ryanair........................................................http://www.travelstories.gr/communi...σεις-από-Θεσσαλονίκη.36267/page-3#post-519888Τι έγινε με εσάς που ξενυχτήσατε για να προλάβετε? Κλείσατε?
Πιστεύω ότι τώρα όλοι καταλάβατε πως οι τιμές του Θόδωρα είναι μια χαρά...
Ε!.......και ?.......το δικό σου το θέμα πες μας ΜΙΑ φορά ΠΟΙΟ είναι ?.......ΠΟΥ ει-ναι το προ-βλη-μά σου......Εσύ τις δίνεις τις επιχορηγήσεις ?.....τι με νοιάζει εμένα ποιος την επιδοτεί......εγώ βρίσκω εισητήρια με 20-25-30-40 ευρώ?.....ταξιδεύω?......Μόλις έκλεισα τις καλοκαιρινές μου διακοπές...ΡΏΜΗ-οικογενειακώς.......εγώ με την γυναίκα μου και τα 2 μου παιδιά.........9 Ιουλίου 32,99 και η επιστροφή 16 Ιουλίου 32,99...ΣΥΝΟΛΟ = 263,92.........Ασε λοιπόν εμένα να πάω με τον Λίγδα από Θεσσαλονίκη Ρώμη με 263,92 ευρώ με επιχορηγήσεις και ατέλειωτα παζάρια με τα αεροδρόμια και εσύ πήγαινε με τον Κυρ-Θόδωρα με 951,04 ευρώ.......92,15 να πας και 145,61 να γυρίσεις το ΕΝΑ (1).....one.....uno.....εισητήριο................................................................................................................................................................................Σιγά την διαφορά !!!!!!.........είναι μόνο 687 ευρώ.......μηδαμινό ποσό ανάξιο σχολιασμού.......ε Traveller ?Μα φυσικά μέσω των επιδοτήσεων και μέσω των ατελείωτων παζαριών που κάνει με τα αεροδρόμια... είναι γνωστό το κόλπο να καρπώνεται τις επιχορηγήσεις και συνεχώς να ζητάει περισσότερα υποσχόμενη λαγούς με πετραχείλια...
Ε !.....και ?.....Ας φύγει !......Μα γιαυτό μέχρι να φύγει το εκμεταλεύομαστε και ταξιδεύουμε όσο μπορούμε περισσότερο,γιατί μετά αν φύγει (Χτύπα ξύλο ) το κολοσαίο,την φοντάνα,το πάνθεον και το βατικανό θα τα βλέπω τουλάχιστον εγώ μέσα από ταινίες........ενώ τώρα......ΤΑ-ΞΙ-ΔΕ-ΥΩ.όλο και φθίνει και πιθανολογώ ότι αν δεν ανοίξει η αγορά της Ελλάδας σε εύλογο χρονικό διάστημα θα φύγει έτσι ξαφνικά όπως ήρθε...
Last edited by a moderator: