jimp
Member
50 ευρώ δεν νομίζω να χαλάνε κανέναν, φυσικά ούτε εμένα χαλάσανε, για Λονδίνο. Οπότε πετάω μία με τα 50 ευρώ και ξαναπετάω όποτε κανονίσω ανεξαρτήτως τιμών για να το ευχαριστηθώ. Δεν νομίζω να χαλάνε κανένα οι προσφορές για όπου και να είναι.Δηλαδή εσένα σε έφτιαξε τώρα ο Λίγδης ε? Με το πενηντάρικο που δεν βρίσκεις ποτέ για Λονδίνο και με τιμές το καλοκαίρι στο εσωτερικό ακριβότερες από το Θόδωρα? Συγνώμη παιδάκια αλλά πολύ κακό για το τίποτε... και ναι με χαλάει να ταξιδεύω στο Λονδίνο σε άκαιρες ώρες και μέρες με τα δουλεμπορικά του Λίγδη... το πότε ταξιδεύω το κανονίζω μόνος μου και όχι οι τιμές του Λίγδη...
Το πως θα πετάει ο καθένας, το πότε θα πετάει, με ποια εταιρεία θα πετάει ούτε εσύ ούτε εγώ θα το κρίνουμε. Οπότε μη γίνεσαι παιδάκι και κρίνεις τα πάντα και όλους.
Τώρα για το εσωτερικό, δεν νομίζω να μίλησα και να έγραψα κάτι διαφορετικό. Η τιμές της Aegean είναι μια χαρά για το εσωτερικό και δύσκολα θα μπορέσει να τις κοντράρει η Ryanair. Αλλά με μία μικρή αναζήτηση το ίδιο πράγμα κάνει και η aegean. Οι πρωινές ή γενικά οι άβολες ώρες έχουν καλή τιμή και οι υπόλοιπες είναι ανεβασμένες. Εταιρείες είναι και όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Γενικά οι ώρες μια χαρά είναι,ας μην είμαστε και υπερβολικοί στην κριτική με την πρώτη προσπάθεια της (κάθε) εταιρείας. Ας δούμε τη συνέχεια της, τις προοπτικές και το πόσο θα στηρίξει το άνοιγμά της στην Αθήνα και μετά να κρίνουμε.