χαχαχα όχι ο καναπές-κρεβάτι δεν ήταν έκπληξη. Τον έχει σε φωτογραφία στη booking οπότε το ήξερα ! Εγώ ακόμα έχω μια άλλη απορία. Που ήταν η περιβόητη επίπεδη τηλεόραση που γράφει στις παροχές του σπιτιού! Όπως έγραψα, μάλλον θα ήταν στο δωμάτιο της και για να έχουμε αυτό το φοβερό προνόμιο, θα έπρεπε να μπαινοβγαίνουμε με την άνεση μας στο δωμάτιο της όταν θα θέλαμε να δούμε τηλεόραση, ακόμα κι όταν κοιμάται!Έχω "φρικάρει" και μόνο με την σκέψη να μου τύχαινε κάτι τέτοιο σε περίπτωση που έκλεινα διαμέρισμα στο booking και βρισκόμουν παρεούλα με καμιά κυριούλα σε ένα χώρο με στάνταρ καθαριότητας αυτά που κατάλαβα ότι βρήκες...
Εχω όμως και μια απορία... Το ότι θα κοιμηθείτε σε ανοιγόμενο καναπέ το ανέφερε στην κράτηση ή ήταν και αυτό στις εκπλήξεις της κράτησης;
Ήθελα επίσης να μη ξεπετάξω τις πόλεις και να τις δω πιο χαλαρά χωρίς να τρέχω
Thanks Γιώργο. Όντως αυτή η παραλία ήταν εξαιρετική το ηλιοβασίλεμα. Το Ταλίν έχει πάρα πολλές ωραίες αμμώδεις παραλίες εντός πόλης και αρκετές λίγα χιλιόμετρα έξω από αυτήν. Αλλά κρίμα να μη μπορείς να τις απολαύσεις λόγω θερμοκρασίας. Αυτές οι αστικές παραλίες θα έκαναν θραύση στην Ελλάδα.Εξαιρετικές φωτογραφίες Γιάννη, ειδικά αυτές την ώρα του σούρουπου. Και τι τέλεια παραλία αυτή ακριβώς εκεί που τελειώνει το δασάκι;
Καλά... και τις δικές σου απολαυστικές ιστορίες με κρασί τις συνοδεύω!Αυτό με το κρασί και το διάβασμα ιστοριών -και δη του Γιάννη- βλέπω "φοριέται" πολύ. Εγώ το είχα συνδυάσει μόνο με ζεστό καφέ μέχρι τώρα το travelstories. Γιάννη ανέβασε κεφάλαιο, είμαι ήδη με το Κατώγι Αβέρωφ στο χέρι (αν και θα προτιμούσα κάτι λιγότερο ξηρό..!), θα ανοίξω τους ορίζοντές μου απόψε!
Ε ναι δεν λέει ξεροσφύρι να τις διαβάζεις! Λίγο κρασί αλλά και κανένα συνοδευτικό είναι το ιδανικό Ιστορίες υπάρχουν μπόλικες οπότε ετοίμασε τα μπουκάλιαΚαλά... και τις δικές σου απολαυστικές ιστορίες με κρασί τις συνοδεύω!
Μας έχετε κάνει "αλκοολικούς"... και εθισμένους στo "κατά travelstories το ανάγνωσμα"!
@giannismits εκπληκτικά τα δύο βίντεο!!
Οι δε φωτογραφίες σου υπέροχες!!
Θα ξενυχτήσω πάλι απόψε...
χα χα χα, σ'ευχαριστώ!Καλά... και τις δικές σου απολαυστικές ιστορίες με κρασί τις συνοδεύω!
Μας έχετε κάνει "αλκοολικούς"... και εθισμένους στo "κατά travelstories το ανάγνωσμα"!
Δεν βαρέθηκα καθόλου. Αντιθέτως θα ήθελα να περπατήσω κι άλλο μαζί σου.Ακολουθούν εικόνες της περιοχής στους δρόμους που ανέφερα πιο πάνω. Ελπίζω να μη βαρεθείτε όσο βαρέθηκε ο Rose!
Σίγουρα φωτογράφισα πολλά περισσότερα στην Kalamaja αλλά είπα να παραθέσω ένα δείγμα! Την άλλη φορά θα σε πάρω μαζί μου και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω καθόλου μουρμούρα από σένα! Άσε τον καναπέ και σήκω. Σε θέλω μάχιμηΔεν βαρέθηκα καθόλου. Αντιθέτως θα ήθελα να περπατήσω κι άλλο μαζί σου.
Ειδικά από τον καναπέ μου είναι απόλαυση!