• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μας “χαλάει” στους συνταξιδιώτες μας?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Δεν βλεπω να μαζευονται ατομα για το group-therapy ...
Μαλλον οι αλλοι τους/τις εχουν καλυτερα εκπαιδευμενους
πως το καταφερατε βρε παιδια ?
Μήπως γιατί ισχύει το "αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε" ? ;)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βάλ' τον σε πρόγραμμα υποχρεωτίκής "νηστείας" (;) ) για 2 βδομάδες. Αν αντιδράσει τον έχεις στο χέρι, αν δεν αντιδράσει χώρισέ τον!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Υπάρχει και η λύση: Τον παρατάς και πας μόνη! :D

(νομίω όμως οτι ενδεικνυται κυρίως για μη παντρεμένους... :roll:)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι φιλεναδα δεν ισχυει παντα το 'Αν δεν ταιριαζαμε......" γιατι μπορει καποιοι ανθρωποι να βαραινουν με τα χρονια ενω παλιοτερα ταξιδευαν περισσοτερο η να θεωρουν οτι οταν κανουν παιδια πρεπει να μαζευτουν ..ειτε οικονομικα ..ειτε να μην τραβολογανε τα παιδια
Φιλε babaduma λες?
Παλι καλα τουλαχιστον που ειναι καλα εκπαιδευμενος να με αφηνει να πηγαινω με φιλες ,οταν αυτος βαριεται να ακολουθησει

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον συντροφοι ,
ολοι εμεις οι συζυγοπληκτοι(κατα το πεθεροπληκτοι) θα δημιουργησουμε δικο μας γκρουπ για να ταξιδευουμε .Μονο προσοχη να τα ταιριαξουμε για να μην γυρναμε μετα και ποσταρουμε στο "τι μας τη σπαει......"χεχεχεχε

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ανασυρω αυτο το πολυ ενδιαφερον θεμα απο το χρονοντουλαπο.
Δεν μπορω να πιστεψω ποσο ταιριαζουν οσα διαβασα παραπανω και με δικες μου περιπτωσεις.
Υπηρξε ατομο σε ταξιδι στο Μοναχο που αργοπορουσε στο οτιδηποτε ..κοντεψαμε να χασουμε το αεροπλανο στο τελος εξαιτιας της.Οταν προς το τελος αρχισαμε να ξεκιναμε μονες μας οι υπολοιπες απο το ξενοδοχειο και της ειπαμε να βρεθουμε ολες μαζι αργοτερα ..μας την ειπε κι απο πανω " δεν εισαστε ενταξει ...ειμαστε μια παρεα ..ολοι ανταμα κι η ψωριαρα χωρια " κλπ κλπ Πατησαμε γερο τσακωμο τοτε
Οι Βαυαροι ειχαν παθει πλακα με τις Ελληνιδες που ουρλιαζαν η μια στην αλλη.
Εννοειται οτι η φιλη ειναι πλεον πρωην.
Συνηθως λοιπον παω ταξιδι με τον αντρα μου για να μαλλιοτραβιομαστε με την ησυχια μας η με 2 φιλες που ταιριαζουμε απολυτα γιατι πολλες φορες ο αντρας μου κανει νερα και ειναι λιγο αργοκινητο καραβι

Εφόσον ανασύρεις αυτό το θέμα έχω να καταθέσω κι εγώ κάποια πράγματα!
Μου τη δίνει η γκρίνια!!!:mad: Γνωστή μου σε 2ήμερο στο Καιμακσταλαν ξεσήκωσε όλο το χιονοδρομικό με τις φωνές τις, γιατί μετά το σκί όταν έβγαλε τις μπότες είχαν παγώσει τα δαχτυλά των ποδιών της και έκλαιγε γιατί θα τις τα κόβανε!!!! Επί 30 λεπτά έβαλε τον φίλο της να της τα τρίβει!!! ΕΛΕΟΣ! Στο ίδιο ταξίδι η ίδια γνωστή, στην πρωινή μας βόλτα γκρίνιαζε (τι πρωτότυπο!!!) γιατί οι άθλιες μπότες που φορούσε πήραν νερά! Ανάγκασε τον φίλο της να της αγοράσει μπότες! Μετά ήταν πολυ ευτυχισμένοι! Όχι μόνο αυτή αλλά και ο κακομοίρης ο φίλος της! Με το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν κάνουμε παρέα πλέον:clap::clap::clap: , για πολλούς λόγους πέραν της γκρίνιας!
Μου τη δίνει η καθυστέρηση!!!:evil: Όταν λέμε 8:30 εννοούμε 8:30, όχι 9:15!!! Σε καλοκαιρινές διακοπές, (οι συγκεκριμένες διακοπές δεν συμπεριλάμβαναν μπάνιο στη θάλασσα, το τονίζω για να μην παρεξηγηθή!!!) κοπέλα που μόλις μια φορά είχα δει ( κάναμε το ταξίδι αυτό γιατί ήταν απωθημένο του φίλου της, παρόλες τις επιφυλάξεις ως προς το να κάνω διακοπές με μια κοπέλα που δεν ξέρω ούτε πως πίνει τον καφέ της) έλουζε κάθε μέρα τα μαλλιά της πριν βγούμε έξω!!! ΕΛΕΟΣ!!! Θέλεις να έχεις λουσμένα μαλλιά κάθε μέρα λούστα το βράδυ και χάσε 1 ώρα από τον ύπνο σου και όχι το πρωί χάνοντας 1 ώρα από την βόλτα!!!

Όλοι, λίγο πολύ έχουμε τις ιδιοτροπίες μας. Καλό θα ήταν λοιπόν όταν πηγαίνουμε κάπου για να περάσουμε καλά να φροντίζουμε έτσι ώστε στην βαλίτσα μας να μην έχει χώρο γι΄αυτές!

varioAthens

Member
Εφόσον ανασύρεις αυτό το θέμα έχω να καταθέσω κι εγώ κάποια πράγματα!
Μου τη δίνει η γκρίνια!!!:mad: Γνωστή μου σε 2ήμερο στο Καιμακσταλαν ξεσήκωσε όλο το χιονοδρομικό με τις φωνές τις, γιατί μετά το σκί όταν έβγαλε τις μπότες είχαν παγώσει τα δαχτυλά των ποδιών της και έκλαιγε γιατί θα τις τα κόβανε!!!! Επί 30 λεπτά έβαλε τον φίλο της να της τα τρίβει!!! ΕΛΕΟΣ! Στο ίδιο ταξίδι η ίδια γνωστή, στην πρωινή μας βόλτα γκρίνιαζε (τι πρωτότυπο!!!) γιατί οι άθλιες μπότες που φορούσε πήραν νερά! Ανάγκασε τον φίλο της να της αγοράσει μπότες! Μετά ήταν πολυ ευτυχισμένοι! Όχι μόνο αυτή αλλά και ο κακομοίρης ο φίλος της! Με το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν κάνουμε παρέα πλέον:clap::clap::clap: , για πολλούς λόγους πέραν της γκρίνιας!
Μου τη δίνει η καθυστέρηση!!!:evil: Όταν λέμε 8:30 εννοούμε 8:30, όχι 9:15!!! Σε καλοκαιρινές διακοπές, κοπέλα που μόλις μια φορά είχα δει ( κάναμε το ταξίδι αυτό γιατί ήταν απωθημένο του φίλου της, παρόλες τις επιφυλάξεις ως προς το να κάνω διακοπές με μια κοπέλα που δεν ξέρω ούτε πως πίνει τον καφέ της) έλουζε κάθε μέρα τα μαλλιά της πριν βγούμε έξω!!! ΕΛΕΟΣ!!! Θέλεις να έχεις λουσμένα μαλλιά κάθε μέρα λούστα το βράδυ και χάσε 1 ώρα από τον ύπνο σου και όχι το πρωί χάνοντας 1 ώρα από την βόλτα!!!

Όλοι, λίγο πολύ έχουμε τις ιδιοτροπίες μας. Καλό θα ήταν λοιπόν όταν πηγαίνουμε κάπου για να περάσουμε καλά να φροντίζουμε έτσι ώστε στην βαλίτσα μας να μην έχει χώρο γι΄αυτές!
Λοιπόν! Πρέπει να έχω κάνει κι εγώ διακοπές με την ίδια κοπέλα!!!:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αααα ευτυχως και γω εχω παει διακοπες με ξοφλες που δεν ηξερα πως πινουν τον καφε τους, αλλα περασα και περναω σουπερ μαζι τους!!!!:clap::clap::clap:

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
:
Το καλοκαίρι είχα πάει μια βδομάδα με σκάφος στις Βόρειες Σποράδες. Κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο φίλος παραπάνω. Λόγω εμπειρίας, ήμασταν διαλεγμένοι (την έχει πατήσει). .
Μια απο τα ιδια και εγω. Σε διακοπες με σκαφος ειναι το μονο μερος που αν σου τυχει περιεργος/η θα σου χαλασει η διαθεση, το προγραμμα και ολα τα αλλα. Εκει (μεσοπελαγα) δυστυχως δεν μορεις να πεις "αντε κατεβα και εμεις θα συνεχισουμε". Γι αυτο θελει πολυ προσοχη να ξερεις πιους εχεις μαζι σου σε πολυημερες διακοπες.

Οσο για τα υπολοιπα, με κανατε να κραταω το στομαχι μου απο τα γελια. Γι αυτο θα σας κανω να γελασε τε και εσεις. Σκηνη 1η λιγο εξω απο τη Βενετια...

Εκεινη: Λοιπον φτανουμε, να μεινουμε σε καλο ξενοδοχειο στη πλατει του Αγ. Μαρκου
Εγω: Ξερεις,... ειναι πολυ ακριβα. Καλυτερα να παμε στο Μεστρε. Ειναι κοντα και πολυ φτηνοτερα
Εκεινη:Οχι, ηλθαμε για τη Βενετια, και οχι για το Μεστρε

Αφου βρηκαμε ξενοδοχειο σε "καλο σημειο". Ρωταμε τη τιμη και απανταει ο ρεσεψιονιστ.

Εκεινη: Ποσοοοοο????
Εκεινη: Εκεινο το Μεστρε... ποσο μακρυα ειναι?:clap::clap:

Παρομοια σκηνη εχει γινει μεταξυ Μοντε Καρλο και Μεντον. Οι γυναικες δεν αλλαζουν ποτε!

Τελος, αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οποτε περιμενω στο Ντουμπαι τη πτηση για Αθηνα. Μιλαμε επικρατει παροξυσμος. Ολοι οι συμπατριωτες μας τρεχουν σαν παλαβοι και ακουγονται σε ολη την αιθουσα με την καταναλωτικη τους μανια. Μιλαμε επικρατει παροξυσμος. Αγοραζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ειναι με το κινητο στο χερι να μιλαμε με Ελλαδα για συγκριση τιμων. Στη δε αιθουσα αναμονης κουβαλανε οσες σακκουλες μπορουν να σηκωσουν και παντα ερχονται τελευταιοι. Μαλιστα εχω τυχει μπροστα σε καυγα με τους υπαλληλους της Emirates επειδη αργησαν - υπαρχει παντα η γνωστη αναγγελεια οτι οι πορτες κλεινουν 15 λεπτα πριν την ωρα αναχωρησης για να μην υπαρχει καθυστερηση (αυτα ειναι ανεκδοτα για ΟΑ και Alitalia).

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Κλασσικες ελληνιδες γκομενες! Νομιζουν οτι ειναι το κεντρο του κοσμου! Προσοχη, δεν θελω να προσβαλλω γενικοτερα τις ελληνιδες γυναικες, παρα μονο αυτες τις ελληνιδες ''γκομενες''. Τις πριγκιπισσες χωρις στεμμα που νομιζουν οτι ολοι ειναι γυρω τους για να τις υπηρετουν και ολοι πρεπει να προσαρμοζονται στα δικα τους γουστα κ ρυθμους, γιατι καποιοι (απο τον μπαμπακα τους ως το καθε λιγουρι/υπηρετη που βρηκαν στο δρομο τους) φροντισαν να τις κακομαθουν και να τις πεισουν οτι ολα γινονται για χαρη τους!

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Τωρα που ξεθυμανα:haha: ας μιλησω καθαρα οντοπικ:

Ειναι τζογος να πηγαινει κανεις διακοπες με ατομα που δεν ξερει! Μπορει να σου βγει σε καλο μπορει να σου βγει κ το λαδι!

Προσωπικα δε μπορω να θυμηθω να με ενοχλησε πολυ η συμπεριφορα καποιου στις διακοπες, ισως γιατι παντα προσεχα πολυ με ποιους θα παω, ισως γιατι ημουν τυχερος, who knows?

Aν ομως επρεπε να διαλεξω τι μου τη σπαει στους συναξιδιωτες θα ελεγα το να θελουν να επιβαλλουν το δικο τους προγραμμα (οταν ειναι γνωστο τοις πασι οτι το δικο μου ειναι καλυτερο:haha:), το να αργοπορουν (εγω μπορω, αυτοι οχι!:bleh:), και φυσικα το να βαριουνται να πανε καπου: ''ασε ρε που να τρεχουμε εκει τωρα, ειμαι κ κουρασμενος, ας κατσουμε στο δωματιο καλυτερα...''. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? Ηρθαμε ταξιδακι και θα τη βγαλουμε στο δωματιο? Εχουμε 2,3,5 μερες να γνωρισουμε εναν αλλο τοπο κι εσυ ''βαριεσαι''? Δεν εννοω να τρεχουμε στα club ως τα ξημερωματα και στο καπακι να πηγαινουμε για sightseeing, αλλα τελος παντων θεωρω παραλογο καποιος να απαιτει μεσημεριανο υπνο οταν παει στο εξωτερικο για 3-4 μερες. Αν θελει διακοπες και υπνο και το χωριο καλο ειναι;)

Ευτυχως οι φιλοι μου (τουλαχιστον καποιοι) αλλα και η φιλη μου σκεπτονται ομοιως με μενα και ετσι ολα κυλανε ομορφα στα ταξιδια μας!:D

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Λοιπόν εμένα αυτό που με εκνευρίζει πολύ στους συνταξιδιώτες μου είναι να έρχονται το βράδυ έξω από το δωμάτιο μου και να στήνουν αυτί στην πόρτα μου να δούνε αν ροχαλίζω! :mad:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom