• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μας “χαλάει” στους συνταξιδιώτες μας?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
cake net εννοειται αυτο!! παρα εχω σταθει οπως αρμοζει, οπως θα ηθελα να κανανε και σε μενα σε αναλογη περιπτωση!! ενας χωρισμος ειναι παντα ασχημος απλα οταν πας διακοπες ειναι καλυτερα να τον αφηνεις πισω σου και να προχωρας μπροστα! με το να τον θρηνεις δεν αλλαζει κατι!! χαλας την διαθεση σου και την διαθεση των αλλων!! ε?
Συχνά το ταξίδι είναι μια διέξοδος να τον ξεπεράσεις πιο γρήγορα!

Οπότε...σαν φόρουμ, χωρίστε για να έχετε περισσότερες αφορμές για ταξίδια ! :haha:

neraida

Member
Συχνά το ταξίδι είναι μια διέξοδος να τον ξεπεράσεις πιο γρήγορα!
ετσι μπραβο cake net, συμφωνω και επαυξανω!!
ξερεις τι εχω ξεπερασει εγω με τα ταξιδια που κανω??? ου ου ου!!
αλλα οχι και να χωρισουν, αστους ανθρωπους στην ησυχια τους!!:D

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μια χαρα τους τα βρηκαμε!! αλλα εκτος θεματος:D
για τους ελευθερους και ωραιους τι εχετε να προτεινετε?? :)
ταξίδι και για αυτούς φυσικά! για να γνωρίσουν άλλους ελεύθερους κι ωραίους και μετά να πάνε μαζί άλλο ταξίδι για να γνωριστούν καλύτερα:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ανασυρω αυτο το πολυ ενδιαφερον θεμα απο το χρονοντουλαπο.
Δεν μπορω να πιστεψω ποσο ταιριαζουν οσα διαβασα παραπανω και με δικες μου περιπτωσεις.
Υπηρξε ατομο σε ταξιδι στο Μοναχο που αργοπορουσε στο οτιδηποτε ..κοντεψαμε να χασουμε το αεροπλανο στο τελος εξαιτιας της.Οταν προς το τελος αρχισαμε να ξεκιναμε μονες μας οι υπολοιπες απο το ξενοδοχειο και της ειπαμε να βρεθουμε ολες μαζι αργοτερα ..μας την ειπε κι απο πανω " δεν εισαστε ενταξει ...ειμαστε μια παρεα ..ολοι ανταμα κι η ψωριαρα χωρια " κλπ κλπ Πατησαμε γερο τσακωμο τοτε
Οι Βαυαροι ειχαν παθει πλακα με τις Ελληνιδες που ουρλιαζαν η μια στην αλλη.
Εννοειται οτι η φιλη ειναι πλεον πρωην.
Συνηθως λοιπον παω ταξιδι με τον αντρα μου για να μαλλιοτραβιομαστε με την ησυχια μας η με 2 φιλες που ταιριαζουμε απολυτα γιατι πολλες φορες ο αντρας μου κανει νερα και ειναι λιγο αργοκινητο καραβι

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με αφορμη τον Mr λοιπον επεκτεινω το θεμα
Υπαρχουν τυχερα μελη που εχουν συζυγους-συντροφους ,οι οποιοι τους τραβολογανε οι ιδιοι να πανε ταξιδια.
Τι γινεται ομως με ολους εμας τους υπολοιπους που μας βγαινει λιγο το λαδι για να πεισουμε τον συντροφο να αρχισουμε ενα ταξιδι και ακουμε επιχειρηματα του στυλ
" Μα τα Χριστουγεννα πηγαμε εξωτερικο...παλι θα παμε 25 Μαρτιου /Πασχα κλπ κλπ"
"Δε μαζευεις κανενα φραγκο λεω γω να βαλουμε τεντες,πλακακια , να βαλουμε για το παιδι στην τραπεζα κλπ κλπ"
" Ταυλανδη ?τοσες ωρες μεσα στο αεροπλανο χωρις να καπνισω ..και με stopover κλπ κλπ"
Συναγωνιστες/στριες περιμενω προτασεις -αποψεις-γνωμες ακομα και group-therapy μπορουμε να κανουμε

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Με αφορμη τον Mr λοιπον επεκτεινω το θεμα
Υπαρχουν τυχερα μελη που εχουν συζυγους-συντροφους ,οι οποιοι τους τραβολογανε οι ιδιοι να πανε ταξιδια.
Τι γινεται ομως με ολους εμας τους υπολοιπους που μας βγαινει λιγο το λαδι για να πεισουμε τον συντροφο να αρχισουμε ενα ταξιδι και ακουμε επιχειρηματα του στυλ
" Μα τα Χριστουγεννα πηγαμε εξωτερικο...παλι θα παμε 25 Μαρτιου /Πασχα κλπ κλπ"
"Δε μαζευεις κανενα φραγκο λεω γω να βαλουμε τεντες,πλακακια , να βαλουμε για το παιδι στην τραπεζα κλπ κλπ"
" Ταυλανδη ?τοσες ωρες μεσα στο αεροπλανο χωρις να καπνισω ..και με stopover κλπ κλπ"
Συναγωνιστες/στριες περιμενω προτασεις -αποψεις-γνωμες ακομα και group-therapy μπορουμε να κανουμε

:DΤότε ζητούμε βοήθεια από δω........:D
κι εγώ θα βγω σε αναζήτηση. καθότι η Mrs έχει μεν διάθεση αλλά όχι χρόνο. άσε που πρωί-πρωί είδα κάτι Λάος!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αααα λογω ανασυρσης του θρεντ να πω και γω το παραπονο μου...
Οταν η συνταξιωτισσα βαζει πιστολακι μαλλιων 7 το πρωι,ενω εσυ εισαι στην χουζουρα.......:haha:
Οταν συνταξιδωτης σου λεει οτι ροχαλιζεις , ενω στη πραγματικοτητα εκεινος δινει συναυλια!!:haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν βλεπω να μαζευονται ατομα για το group-therapy ...
Μαλλον οι αλλοι τους/τις εχουν καλυτερα εκπαιδευμενους
πως το καταφερατε βρε παιδια ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills