oliv
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.ΥΟΡΚΗ
Τα ατελειωτα ψωνια, τσιγκουνια και γκρινια γι αυτο και προσπαθω οσο γινεται να διαλεγω τους συνταξιδιωτες μου.
Δε με ενοχλεί τίποτα. Έχω υπέροχους συνταξιδιώτες.
Αααα...εσυ εισαι τυχερος:roll:
Παρεπιμπτοντως καλο ταξιδι...ζηλευω
ξέχασα να σας πω ότι στα ταξίδια η παρέα μου ξυπνάει ότι ώρα θέλω εγώ, τρώει ότι ώρα θέλω εγώ και κοιμάται ότι ώρα θέλω εγώ!! έχω επίσης μαζί μου κι ένα μαστίγιο για όποιον απομακρύνεται πάνω από 10 μέτρα όποιος/όποια θέλει να πάμε διακοπές παρέα να δηλώσει συμμετοχή!λευτερη, έτσι όπως τα περιγράφεις, είσαι η ιδανική παρέα! θα τσακωθούμε όλοι εδώ μέσα να πάμε μαζί σου ταξίδι!
συμφωνώ πάντως με τη λογική σου... κι εγώ πάνω κάτω έτσι θέλω να λειτουργώ!
και σε γενικές γραμμές τα καταφέρνω, καθώς με τους φίλους μου που ταξιδεύω σε πολλά θέματα έχουμε τα ίδια γούστα και κάνουμε τα ίδια πράγματα..
τώρα, σε περιπτώσεις που θέλουμε διαφορετικά πράγματα (συμβαίνει καμιά φορά!) χωριζόμαστε και κάνει ο καθένας τα δικά του.
π.χ. ο ένας θέλει shopping και ο άλλος μουσεία ή βόλτες? δίνουμε ραντεβού σε 3 ώρες κάπου και στο μεταξύ κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει.
αυτό βέβαια σε ειδικές περιπτώσεις... δεν είπαμε να βγάλουμε και όλο το ταξίδι χωριστά, γιατί τότε κάτι δεν πάει καλά...
Ε...οκ, δεν πάει να είναι η λίστα; Παίρνεις 10 από το ένα σχέδιο..κι άλλα 10 από το άλλο! Κάπως έτσι βολεύομαι εγώ! Αλλά έχει μάθει το μάτι μου και καρφώνει αυτό που θέλει να ψωνίσει από απόσταση! Κάποτε που είχα πολύ τρέξιμο, επέλεγα τα ρούχα μου οδηγώντας, έριχνα μια κλεφτή ματιά στην βιτρίνα, κι αν μου έκανε πέρναγα με την πρώτη ευκαιρία και το ψώνιζα εφόσον μου ταίριαζε τελικά! Κάπως έτσι κάνω και στα ταξίδια μου!
cake-net κατι μου θυμιζει αυτο το σκηνικο....τετοια ταυτιση αποψεων....λες να γνωριζομαστε και να μη το ξερω.....σε γυναικα το διακαιολογω απολυτα.αλλα καταναλοτικα οργια απο ανδρα???? ιδιο προβλημα εχω μη με δουνε να μπω σε εμπορικο κεντρο.....λυσσα τους πιανει
" Καλα δεν εχεις οριο, ολη μερα περπατημα δεν κουραστηκες?"
Ε ΟΧΙ!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! Ταξιδευω για να γνωρισω νεα μερη, νεες καταστασεις, να δω καινουργιες εικονες, οχι να ξεκουραστω!
Κι οποιος δεν θελει δεν ακολουθει! Αμα πια, συγχυστηκα!