• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μας “χαλάει” στους συνταξιδιώτες μας?

oliv

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.ΥΟΡΚΗ
Τα ατελειωτα ψωνια, τσιγκουνια και γκρινια γι αυτο και προσπαθω οσο γινεται να διαλεγω τους συνταξιδιωτες μου.

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
εγω δεν αντέχω τη λογικη ααααα μια παρεα ειμαστε δεν χωριζόμαστε! δηλ. αν εγώ θέλω να πάω στο μουσείο κ ο άλλος θέλει ψώνια γιατί θα πρέπει να καταπιεστεί ή ο ένας ή ο άλλος? πάλι καλά με τις φίλες μου που ταξιδεύουμε τα χουμε βρει...εννοείται ότι είμαστε μαζί αλλά αν ο καθένας κάποια μερα - συνήθως την τελευταία - θέλει να δει διαφορετικά πράγματα χωριζόμαστε κ όλοι είναι ευχαριστημένοι!:haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε με ενοχλεί τίποτα. Έχω υπέροχους συνταξιδιώτες. Στην τελική πάω και μόνος μου.

Ε αμα πια.

:LOL:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
λευτερη, έτσι όπως τα περιγράφεις, είσαι η ιδανική παρέα! θα τσακωθούμε όλοι εδώ μέσα να πάμε μαζί σου ταξίδι!:bleh::haha:

συμφωνώ πάντως με τη λογική σου... κι εγώ πάνω κάτω έτσι θέλω να λειτουργώ!:p

και σε γενικές γραμμές τα καταφέρνω, καθώς με τους φίλους μου που ταξιδεύω σε πολλά θέματα έχουμε τα ίδια γούστα και κάνουμε τα ίδια πράγματα..

τώρα, σε περιπτώσεις που θέλουμε διαφορετικά πράγματα (συμβαίνει καμιά φορά!) χωριζόμαστε και κάνει ο καθένας τα δικά του.

π.χ. ο ένας θέλει shopping και ο άλλος μουσεία ή βόλτες? δίνουμε ραντεβού σε 3 ώρες κάπου και στο μεταξύ κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει.:rolleyes:

αυτό βέβαια σε ειδικές περιπτώσεις... δεν είπαμε να βγάλουμε και όλο το ταξίδι χωριστά, γιατί τότε κάτι δεν πάει καλά... :bleh:
ξέχασα να σας πω ότι στα ταξίδια η παρέα μου ξυπνάει ότι ώρα θέλω εγώ, τρώει ότι ώρα θέλω εγώ και κοιμάται ότι ώρα θέλω εγώ!! έχω επίσης μαζί μου κι ένα μαστίγιο για όποιον απομακρύνεται πάνω από 10 μέτρα:haha: όποιος/όποια θέλει να πάμε διακοπές παρέα να δηλώσει συμμετοχή!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Τι τραβανε τα καυμενα τα travelstorakia...:haha:
Εγω ειμαι απο τους τυχερους,παντα η παρεα μου ειναι super!!!!

ΧΜ!!! για να σκεφτω καλυτερα:roll::roll:.....

........H νυχτα ειχε προχωρησει το αιρκοντισιον ειχε ρυθμιστει να κραταει δροσερη την ατμοσφαιρα μεσα στο μπαγκαλοουζ.
Ολα τα πλασματα της νυχτας σωπασαν,οι γρυλλοι κοιμηθικαν και ο γκεγκο ειχε σταματηση το ρυθμικο του τραγουδι.

Ξαφνικα μεσα στον υπνο τον βαθυ.....zzzzz.....πεταγομαι αλλαφιασμενος και πανικοβλητος!!!!!

Ηταν σαν να περναγε η υπερταχεια μεσα απο το μικρο δωματιο,
αφου συνηδητοποιω ποιος ειμαι που βρισκομαι....κλπ,βρισκω και απο που προερχονταν τα ντισιμπελ της αμαξοστοιχειας.

Ο ΞΑ ειχε ξεκινησει ενα μακαβριο ροχαλητο που ξυπναγε ακομα και πεθαμενους.!!!!
Ριχνω το γνωστο ελληνικο μπινελικι.....^#$^&**^7%$!!!

Τιποτα!!!!! η υπερταχεια συνεχιζε απτοητη το ανηφορικο μακρυ ταξιδι της αγκομαχοντας στη γιγαντια ανηφορα.

Ψαχνω για καλτσα,να ταπωσω την εξατμηση,αλλα στην Ταιλανδη φοραμε σαγιοναρες οποτε οι καλτσες ηταν καθαρες και δεν ηταν καλη λυση.

Καταφευγω στη μεθοδο του σκουντηματος......επιτελους,αρχησε να κοβει ταχυτητα,και εκλιπαρω το θεο να κανει σταση,ταζοντας Του μια συσκευασια στικακια με αρωμα τριανταφυλλο στο ονομα Του.
Η ταχεια σταματησε.....υπαρχει και θεος σκεφτομαι απο μεσα μου,και με 2 δρασκελιες ξαναπεφτω στο κρεββατι μου.

Δεν περνανε 3 λεπτα και νεα γκαζια ξεκινανε,αυτη τη φορα απο διχρονο μηχανακι χωρις σιγαστητρα.
Οχι ρε π..... μου παλι τα ιδια @$#%$&%^&*&*.........
..........Κακο βραδυ αρχησε να εξελλισετε,και μουφυγε και ο υπνος.:mad:

Λιγο πριν αρχισουν να ραγιζουν οι τοιχοι,
αποφασιζω να βγω εξω απο το μπαγκαλοουζ,και ανοιγω την πορτα επιφυλακτικα,μηπως εχουν αρχισει και μαζευονται οι γειτονες με πλακατ διαμαρτυριας.
Ευτυχως τιποτα.!!!

Τσακωνω μια μπυρα απο το ψυγιακι και περνω των αματιων μου,αλλα πριν βαζω την ψυξη του αιρκον στο τερμα.:bleh::bleh:
Μεσα στην ατυχια ημουν τυχερος που το διπλανο μπανγαλοουαζ ηταν αδειο,και την πεφτω στην αιωρα που ηταν στην βεραντα,με την μπυρα αγκαλια αισιοδοξοντας για πιο ησυχη βραδια......
Την αλλη μερα περνωντας απο το φαρμακειο τον εστειλα να παρει φαρμακο-σιγαστηρες
και δεν ξαναδημιουργηθηκε τετοιο θεμα.!!!

Εκτοτε ολα καλα.:p
Αυτο ηταν το χειροτερο μου.:D

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
" Καλα δεν εχεις οριο, ολη μερα περπατημα δεν κουραστηκες?"
Ε ΟΧΙ!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! Ταξιδευω για να γνωρισω νεα μερη, νεες καταστασεις, να δω καινουργιες εικονες, οχι να ξεκουραστω!
Κι οποιος δεν θελει δεν ακολουθει! Αμα πια, συγχυστηκα!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Να περπατάει κανείς στα ταξίδια του η να μην περπατάει;:roll:
Ιδού η Σαιξπηρική απορία!:haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ε...οκ, δεν πάει να είναι η λίστα; Παίρνεις 10 από το ένα σχέδιο..κι άλλα 10 από το άλλο! Κάπως έτσι βολεύομαι εγώ! Αλλά έχει μάθει το μάτι μου και καρφώνει αυτό που θέλει να ψωνίσει από απόσταση! Κάποτε που είχα πολύ τρέξιμο, επέλεγα τα ρούχα μου οδηγώντας, έριχνα μια κλεφτή ματιά στην βιτρίνα, κι αν μου έκανε πέρναγα με την πρώτη ευκαιρία και το ψώνιζα εφόσον μου ταίριαζε τελικά! Κάπως έτσι κάνω και στα ταξίδια μου! :D

cake-net κατι μου θυμιζει αυτο το σκηνικο....τετοια ταυτιση αποψεων....λες να γνωριζομαστε και να μη το ξερω:bleh::bleh::bleh:.....σε γυναικα το διακαιολογω απολυτα.αλλα καταναλοτικα οργια απο ανδρα????:haha::haha::haha: ιδιο προβλημα εχω μη με δουνε να μπω σε εμπορικο κεντρο.....λυσσα τους πιανει

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τι να κάνω; Αφού έχω υποχρεώσεις; :haha::haha::haha:

Αλλά είμαι εξπέρ και όχι τόσο χρονοβόρος στις αγορές μου! Και φυσικά δεν είμαι από αυτούς που ξεσκίζονται στα ψώνια για ρούχα και άλλα συναφή! :p

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
καπως ετσι κανω κ εγω...αν θελησω να παρω κατι απο ταξιδι, σε 30 λεπτα μπορει να εχω παρει για 20 ατομα...στο φιναλε αμα τους αρεσει..αν οχι ας πανε πισω να το αλλαξουν...

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
" Καλα δεν εχεις οριο, ολη μερα περπατημα δεν κουραστηκες?"
Ε ΟΧΙ!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! Ταξιδευω για να γνωρισω νεα μερη, νεες καταστασεις, να δω καινουργιες εικονες, οχι να ξεκουραστω!
Κι οποιος δεν θελει δεν ακολουθει! Αμα πια, συγχυστηκα!

Πες τα ! Πάμε ταξίδι για να γνωρίσουμε μια πόλη και αν δεν περπατήσεις πόλη δε βλέπεις (ούτε χωριό δηλαδή :bleh:)!Πάει και τελείωσε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα