pink cloud
Member
Ευχαριστω ευαγγελια!
Καμια αλλη προταση για περιοχη που βολευει? καποιος?
Η περιοχη που σε βολευει ειναι κοντα στο τερμινι και ειδικα,στην πανω μερια,οπου βρισκεται και το ξενοδοχειο που εβαλε η Ευαγγελια...εγω εμεινα σε αυτο...Ευχαριστω ευαγγελια!
Καλησπέρα !!Γεια σας, γεια σας!! Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος σε ποια περιοχη πρεπει να κοιταξω, για να μεινω 1 βραδυ στη ρωμη, που να βολευει για να ειμαι κοντα στο κεντρο, αλλα κ για το αεροδρομιο που θα φυγω την επομενη (ciampino).
( Επισης γνωριζει καποιος ποσο μακρυα ειναι το αεροδρομιο, κοινως τι ωρα θα πρεπει να φυγω απο termini, για να ειμαι στην ωρα μου, κυρια!? )
Συγχωρηστε με αν ειναι χαζες οι ερωτησεις μου
Ευχαριστω προκαταβολικα
Καλως ηρθες στη παρεα μας...απο απλη,καθαρη περιεργεια....αν σου πουν οι φιλοι οτι οι μερες ειναι λιγες,για την περιοχη,τι θα κανεις;μπορεις να παρατεινεις τη διαμονη;!Θα ηθελα να ρωτησω αν αυτες οι 3 μερες επαρκουν για τα cinqueterre???
6.κοψε κοψε κοψε. Μα ειναι δυνατον για αλλη μια φορα να βλεπω σχεδια 10 ημερων που να περιλαμβανουν 4 μεγαλες πολεις (2 εξ αυτων μεγαλουπολεις πολλων εκατ. κατοικων) και να σχεδιαζεις να προσθεσεις αλλες δυο και συμβουλες πιθανον και για αλλες? Ενα ακομα πασάλειμμα για να λες ότι γυρισες την Ιταλια?6 Καθε επιπλεον ιδεα ευπροσδεκτη