• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θα έρθω στη Brayan μόνο αν γίνουν επιλεγμένες μεταγραφές αεροσυνοδών από τη Ryan...
Ενα σου λεω!
Η Λουκά είναι η Νο1 υποψήφια!!! Εισαι μέσα? Τι ρωτώ? Τρέχωντας θα έρθεις... Τετοιο κομμάτι.... Μόνο πρόσεξε μην μας την φάει ο Ryan. Μην μας καρφώσεις γιατί θα μας την πάρει μέσα απο τα χέρια. Να επιδείξεις επαγγελματισμό.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μόλις γύρισα και δε μπορούσα να σας προλάβω.

Έχω μια απορία.

Πιο σωστό είναι να κάνουμε δώρο τον peter στον north66 ή τον north66 στον peter;

Εγώ προτιμάω το πρώτο...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
ελεγξες το visual style manager??
και το DISPSILHq
If the DISPSILH system variable is on, HIDE displays 3D solid objects with silhouette edges only. It won't show the internal edges produced by objects that have facets.
Ρε παιδια τι σημαινουν αυτα που γραφετε, εχουν σχεση με την ενταση της φωτιας για να μου πετυχει το ψητο ή ειμαι ασχετος?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ρε παιδια τι σημαινουν αυτα που γραφετε, εχουν σχεση με την ενταση της φωτιας για να μου πετυχει το ψητο ή ειμαι ασχετος?
Ειναι κατι αρχικα στη Χημεια για τη μαγειρικη σοδα. :xmas_mrgreen:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
To μότο της νέας εταιρείας:

Bryanair : as 'loco' as it gets!!!!!!!!!!!!!

Kαι το διαφημιστικό βιντεάκι για τη νέα σύνδεση Ρόδου-Αουρανγκαμπάρ:

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε ψιτ Ροζα; Στο διπλανο thread ειναι η Νατασα που ρωταει πληροφοριες για Νεπαλ, μηπως θα ευκαιρουσες μετα το περας της διαφημηστικης καμπανιας που κανεις υπερ της bryan να καοπιασεις και κατα κει;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ε ψιτ Ροζα; Στο διπλανο thread ειναι η Νατασα που ρωταει πληροφοριες για Νεπαλ, μηπως θα ευκαιρουσες μετα το περας της διαφημηστικης καμπανιας που κανεις υπερ της bryan να καοπιασεις και κατα κει;
Brayan (με a) Oxι και προβοκάτσια ακόμα δεν την άνοιξα.....

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Mα τι να της πω??? Ούτε να ανέβει σε κατσάβραχα θέλει, ούτε να την κουτουλήσει γιακ θέλει, ούτε να ζήσει το Εξπρές του Μεσονυχτίου στη Ντάκα θέλει, ούτε και να κάνει ηλίθιες ερωτήσεις στον ρεσεψιονίστ και να φτάσει να ξεμείνει μεσάνυχτα, εκείνη κι ο κακός ο λύκος σε μια άδεια και κατασκότεινη Κατμαντού με το ξενοδοχείο της να έχει μετακομίσει....άσε μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom