ΕΡΣΗ
Member
Καμια σχεση με την Ryan! Απο εδω εμπνευστηκαμε και επιλεξαμε το ονομα!Brayan? Θα προσφύγουμε για εσκεμμένη παραπλάνηση κοινού. Αλλάξτε όνομα!
Last edited by a moderator:
Καμια σχεση με την Ryan! Απο εδω εμπνευστηκαμε και επιλεξαμε το ονομα!Brayan? Θα προσφύγουμε για εσκεμμένη παραπλάνηση κοινού. Αλλάξτε όνομα!
ΙΙΙΙΙΙ!! (που λέει και η Ζουμπουλία)Μα τι σε έχω ρε Σπύρο mod και σε πληρώνω τόσα λεφτά, εσύ έπρεπε να το ανοίξεις.
Με βλέπω να ακολουθώ τακτικές ΔΝΤ στη συντονιστική ομάδα... :xmas_cool:
Πες τα...... !Καμια σχεση με την Ryan! Απο εδω εμπνευστηκαμε και επιλεξαμε το ονομα!
[URL="- Always Look On The Bright Side of Life[/URL]
Ναι και εγώ μόλις το διάβασα και λέω να η ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον Πήτερ:xmas_cheesygrin:Σε προσλαμβάνω στην Brayan!!
Και μην λες τέτοια γιατι θα πιάσει τον Πητερ η καρδιά του. Και είναι και άγιες ημέρες.
....:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:απο τις 5 το απογευμα εψαχνα τι μου πηγαινει....σε ειδα σε ενα εξειδικευμενο φορουμ με ποσταρισματα του 2008(αναγνωρισα avatar και URL του travelstories:xmas_mrgreen...Αναχαθείς. Μήπως πρέπει να περάσεις μια βόλτα από εδώ: TimeBox ; λέω μήπως; :xmas_cheesygrin:
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάω για ύπνο και ανυπομονώ μέχρι αύριο να μπω και να διαβάσω στο συγκεκριμένο θέμα για:Τι ελεγες παλικαρι μου; Πες μας να μαθαινουμε τα παρασκηνια!
Ερμαφρόδιτο... Τι λες? έχει σωτηρία?Τι φυλο εχει το σκυλι;
Τα γραφεία μας είναι στην πλατεία Βαθης στον 2ο όροφο κάποιου διατηρητέου (ερειπωμένου φυσικά) για να αφήσεις το βιογραφικό σου. Ρωτα κανα Πακιστανό στην πλατεία και θα μας βρεις. Ωρες λειτουργιας 10 το πρωι, με 10.15 το πρωι εκτός απο Δευτέρες, τριτες, τεταρτες, πεμπτες , παρασκευες. Την Κυριακή κλειστά. Χτυπα κουδούνι με την ένδειξη "Πιτσα η Κομμωτρια" (είναι η γραμματέας). Σε περιμένουμεΝαι και εγώ μόλις το διάβασα και λέω να η ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον Πήτερ:xmas_cheesygrin:
The Interview: Michael O'Leary
"Ryanair needs to change now. It's going to become a different airline.''
"Ultimately, I think that 99pc of people still want the cheapest fare, but there's no reason why our average price should be 50pc cheaper than anybody else," explains Mr O'Leary.
"I think it could easily be 25pc cheaper than everybody else, but that means a different kind of sales mission and a different kind of culture. With me, it's been far too much along the lines of: 'It's cheap, if you don't like it, f**k off because somebody else will take your seat.'That works," he continues, "but over time that's not sustainable ad infinitum. You need to change the model.
(Πηγή independent.ie)