• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας;

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάω για ύπνο και ανυπομονώ μέχρι αύριο να μπω και να διαβάσω στο συγκεκριμένο θέμα για:
-loco αερογραμμές
-δώρα για τους εαυτούς σας
-καινούργιες μεθόδους εμφύτευσης μαλλιών
-ένα όνομα για τον σκύλο μου
-μερικές εικόνες από Socotra (να ακούν μερικοί μερικοί)
-γιατί δεν μου δουλεύει το 3D στο AutoCAD
-το ζώδιο και τον ωροσκόπο του παππού που σακάτεψε τον Χατζηδάκη
-καμιά κριτική για το καινούριο album του Jackson

και άλλα πολλά.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι όλα θα απαντηθούν σε τούτο το συνειρμικό συνονθύλευμα??
εγω!! εγω!!! οτι θες για το Autocad.... :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
αααα και σου χω και ενα δωρο train-spoting :xmas_mrgreen:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ, μιας και έχω ανάλογη εμπειρία, λέω να αναλάβω το catering στην loco της Dim kyr. "Kumba-ryan Catering" η εταιρία. Επίσης, μετά την σχετική επιδότηση που λάβαμε από το TEMΠME, οργανωθήκαμε και φτιάξαμε και θυγατρική, την "Kardashyan Logistics" που θα στελεχώνει τα αεροσκάφη με αεροσυνοδούς - στα πρότυπα πάντα της λατρεμένης. Τι λες Dim? Θα κάνουμε μπίζνα?

Σπύρο, τό'πιασα το 'πουνούμενο. Το πρωί το δώρο σου θα σε περιμένει (μικρό δείγμα του τι πρόκειται ν' ακολουθήσει).

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καλά Βάρσα trainspotting σαν τούτο δεν παίζει:

Λοιπόν άκου ποιο είναι το θέμα μου (μιας και γίναμε όλοι μια παρέα εδώ μέσα, διαβάζετε να μαθαίνετε): βάζω το 3D σε hidden και εμφανίζονται όλες οι κρυμμένες γραμμές λες και είμαι wireframe (regen και zoom δουλεύουν που και που). Κάτσε να τα γράψω από κάτω και στα σουαχίλι για να τα πιάσει και η Dim

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ερμαφρόδιτο... Τι λες? έχει σωτηρία?

offtopic :)haha::haha::haha::haha:) βρίσκομαι στην Ιαπωνία και λέω στην Α. (γιαπωνέζα γνωστή) ότι έχω έναν γάτο που τον ονόμασα kumiko. Με κοιτάει με έκπληξη και ψελλίζει "Kumiko λένε την μάνα μου..."
Βρήκες θέμα για να το πετάξεις... Για να το προσπεράσουν όλοι, ε? ... Μιλάμε όταν το άκουσα live γέλαγα 2 μέρες!!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγώ, μιας και έχω ανάλογη εμπειρία, λέω να αναλάβω το catering στην loco της Dim kyr. "Kumba-ryan Catering" η εταιρία. Επίσης, μετά την σχετική επιδότηση που λάβαμε από το TEMΠME, οργανωθήκαμε και φτιάξαμε και θυγατρική, την "Kardashyan Logistics" που θα στελεχώνει τα αεροσκάφη με αεροσυνοδούς - στα πρότυπα πάντα της λατρεμένης. Τι λες Dim? Θα κάνουμε μπίζνα?

Σπύρο, τό'πιασα το 'πουνούμενο. Το πρωί το δώρο σου θα σε περιμένει (μικρό δείγμα του τι πρόκειται ν' ακολουθήσει).
Αμα πλερωνει ο πελάτης γιατί όχι? Ο καφές 16 ευρώ και το νερό (προσφορά) 5. Κανε τα κουμάντα σου....
Σπυρο ευχαριστώ για τα σουαχίλι. Με τα ελληνικά μπερδεύομαι...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Βρήκες θέμα για να το πετάξεις... Για να το προσπεράσουν όλοι, ε? ... Μιλάμε όταν το άκουσα live γέλαγα 2 μέρες!!!
Να προσπεράσουν αυτό το θέμα??? Τούτο είναι υπερθέαμα όχι θέμα!!!
(μην ανησυχείς, δεν το έσβησα από την ατζέντα....)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
καλά Βάρσα trainspotting σαν τούτο δεν παίζει:

Λοιπόν άκου ποιο είναι το θέμα μου (μιας και γίναμε όλοι μια παρέα εδώ μέσα, διαβάζετε να μαθαίνετε): βάζω το 3D σε hidden και εμφανίζονται όλες οι κρυμμένες γραμμές λες και είμαι wireframe (regen και zoom δουλεύουν που και που). Κάτσε να τα γράψω από κάτω και στα σουαχίλι για να τα πιάσει και η Dim
:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
σιγα μωρε το κανες θεμα κι εσυ...2τρενακια περασαν γρηγορα...σιγα το θεαμα! σκεψου μονο ποσο κοντα ησουν στο δικο μας!:LOL:
για το αλλο θεμα...θες την απαντηση σε σουαχιλι η σε κανονικα Autocadεζικα??:xmas_cheesygrin:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καλά έτσι και περνούσε το δικό μας με εκείνη την ταχύτητα.... έ, ρε μάνα, θα γινόμασταν happy tree friends!! (youtube αν δεν ξέρεις τι είναι τα happy tree friends...)

σε οποιαδήποτε γλώσσα αρκεί να είναι κατανοητά για την dim. (βλέπεις αύριο έχει και εξετάσεις στο google earth και δεν θέλω να την ζορίσω)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
καλά έτσι και περνούσε το δικό μας με εκείνη την ταχύτητα.... έ, ρε μάνα, θα γινόμασταν happy tree friends!! (youtube αν δεν ξέρεις τι είναι τα happy tree friends...)

σε οποιαδήποτε γλώσσα αρκεί να είναι κατανοητά για την dim. (βλέπεις αύριο έχει και εξετάσεις στο google earth και δεν θέλω να την ζορίσω)
:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
ελεγξες το visual style manager??
και το DISPSILHq
If the DISPSILH system variable is on, HIDE displays 3D solid objects with silhouette edges only. It won't show the internal edges produced by objects that have facets.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom