• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ωραία η παρέα, αλλά έχουμε και μια ιστορία να γράψουμε αύριο πουρνό-πουρνό. Σας καληνυχτίζω λοιπόν μ' ένα δωράκι στο Σπύρο - αλλά και στους υπόλοιπους ξενύχτηδες...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε μην ξεφευγετε απ' το θεμα... Αντε και μολις βγηκαν οι στολες των αεροσυνοδων

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Mα τι να της πω??? Ούτε να ανέβει σε κατσάβραχα θέλει, ούτε να την κουτουλήσει γιακ θέλει, ούτε να ζήσει το Εξπρές του Μεσονυχτίου στη Ντάκα θέλει, ούτε και να κάνει ηλίθιες ερωτήσεις στον ρεσεψιονίστ και να φτάσει να ξεμείνει μεσάνυχτα, εκείνη κι ο κακός ο λύκος σε μια άδεια και κατασκότεινη Κατμαντού με το ξενοδοχείο της να έχει μετακομίσει....άσε μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα...
Γιατί βρε Rosa το λες αυτό; Συμβούλευσε με κι αν δεν σε ακούσω μετά πες ότι θες. Για τα κατσάβραχα όντως δε θέλω, έχω ΧΑΠ, πόσα τσιγάρα να κάνω η γυναίκα ακόμη; Για τα άλλα είμαι ανοιχτή.

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
ok tripakias . Αυτές θα είναι οι χριστουγεννιάτικες στολές της Bryan Air. Αν η dim kyr πει το οκ

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ok tripakias . Αυτές θα είναι οι χριστουγεννιάτικες στολές της Bryan Air. Αν η dim kyr πει το οκ

Καλημέρα σε όλη τη παρέα,
ΝΑΤΑΣΑ αυτές τις στολές ας τις φοράν οι πιλότοι,εμείς θελουμε τις άλλες για τις αεροσυνοδούς:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ΠΡΟ 5' του αγορασα του μπαγασα του εαυτου μου ενα δωρο...δε λεω τι :xmas_biggrin: θα το φωτογραφισω πανω μου μολις το παραλαβω...ελβετικης προελευσης ειναι....
...και του χρονου ναμαστε καλα:xmas_smile:
μμμμμμμμ.....νομιζω δεν εισαι μονος σου.....και εγω κατα λαθος το ιδιο δωρο διαλεξα!!!!!!!!:xmas_razz:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Μα ποσο πια θα κρατησει αυτο το σαμποταζ... ειπαμε Brayan...Bra, οπως σουτιεν

Αφεντικο Dim τι θα γινει; κανε κατι, αντε κι ημουν ετοιμος να γινω μετοχος επενδυοντας ολες μου τις οικονομιες, 6 ευρω!!! Αλλα αμα συνεχιστει αυτος ο πολεμος φοβαμαι μη χασω τα λεφτα μου...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Που θα παει...θα μας ξαναρθει...δεν μας αφηνει για πολυ ν' αγιασουμε..ουπς εχω επηρεαστει απο το ποστ του vagantos!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom