• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Last edited by a moderator:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μα τι σε έχω ρε Σπύρο mod και σε πληρώνω τόσα λεφτά, εσύ έπρεπε να το ανοίξεις.

Με βλέπω να ακολουθώ τακτικές ΔΝΤ στη συντονιστική ομάδα... :xmas_cool:
ΙΙΙΙΙΙ!! (που λέει και η Ζουμπουλία)
Από προχθές δεν τα λεγα εγώ???:xmas_lol::xmas_twisted:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τι ελεγες παλικαρι μου; Πες μας να μαθαινουμε τα παρασκηνια!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Σε προσλαμβάνω στην Brayan!!
Και μην λες τέτοια γιατι θα πιάσει τον Πητερ η καρδιά του. Και είναι και άγιες ημέρες.
Ναι και εγώ μόλις το διάβασα και λέω να η ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον Πήτερ:xmas_cheesygrin:

The Interview: Michael O'Leary

"Ryanair needs to change now. It's going to become a different airline.''

"Ultimately, I think that 99pc of people still want the cheapest fare, but there's no reason why our average price should be 50pc cheaper than anybody else," explains Mr O'Leary.

"I think it could easily be 25pc cheaper than everybody else, but that means a different kind of sales mission and a different kind of culture. With me, it's been far too much along the lines of: 'It's cheap, if you don't like it, f**k off because somebody else will take your seat.'That works," he continues, "but over time that's not sustainable ad infinitum. You need to change the model.

(Πηγή independent.ie)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Αναχαθείς. Μήπως πρέπει να περάσεις μια βόλτα από εδώ: TimeBox ; λέω μήπως; :xmas_cheesygrin:
....:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:απο τις 5 το απογευμα εψαχνα τι μου πηγαινει....σε ειδα σε ενα εξειδικευμενο φορουμ με ποσταρισματα του 2008(αναγνωρισα avatar και URL του travelstories:xmas_mrgreen:)...
δευτερο φετος θα με σκοτωσει αν το μαθει στο σπιτι...θα πω δωρο της υπηρεσιας:xmas_mrgreen:
ΗydroConquest..........

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Τι ελεγες παλικαρι μου; Πες μας να μαθαινουμε τα παρασκηνια!
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάω για ύπνο και ανυπομονώ μέχρι αύριο να μπω και να διαβάσω στο συγκεκριμένο θέμα για:
-loco αερογραμμές
-δώρα για τους εαυτούς σας
-καινούργιες μεθόδους εμφύτευσης μαλλιών
-ένα όνομα για τον σκύλο μου
-μερικές εικόνες από Socotra (να ακούν μερικοί μερικοί)
-γιατί δεν μου δουλεύει το 3D στο AutoCAD
-το ζώδιο και τον ωροσκόπο του παππού που σακάτεψε τον Χατζηδάκη
-καμιά κριτική για το καινούριο album του Jackson

και άλλα πολλά.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι όλα θα απαντηθούν σε τούτο το συνειρμικό συνονθύλευμα??

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
ν ο ρ θ, τα αστεία σου είναι τόσο κρύα όσο και το όνομα σου.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Τι φυλο εχει το σκυλι;
Ερμαφρόδιτο... Τι λες? έχει σωτηρία?

offtopic :)haha::haha::haha::haha:) βρίσκομαι στην Ιαπωνία και λέω στην Α. (γιαπωνέζα γνωστή) ότι έχω έναν γάτο που τον ονόμασα kumiko. Με κοιτάει με έκπληξη και ψελλίζει "Kumiko λένε την μάνα μου..."

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ναι και εγώ μόλις το διάβασα και λέω να η ευκαιρία να απαλλαγούμε από τον Πήτερ:xmas_cheesygrin:

The Interview: Michael O'Leary

"Ryanair needs to change now. It's going to become a different airline.''

"Ultimately, I think that 99pc of people still want the cheapest fare, but there's no reason why our average price should be 50pc cheaper than anybody else," explains Mr O'Leary.

"I think it could easily be 25pc cheaper than everybody else, but that means a different kind of sales mission and a different kind of culture. With me, it's been far too much along the lines of: 'It's cheap, if you don't like it, f**k off because somebody else will take your seat.'That works," he continues, "but over time that's not sustainable ad infinitum. You need to change the model.
(Πηγή independent.ie)
Τα γραφεία μας είναι στην πλατεία Βαθης στον 2ο όροφο κάποιου διατηρητέου (ερειπωμένου φυσικά) για να αφήσεις το βιογραφικό σου. Ρωτα κανα Πακιστανό στην πλατεία και θα μας βρεις. Ωρες λειτουργιας 10 το πρωι, με 10.15 το πρωι εκτός απο Δευτέρες, τριτες, τεταρτες, πεμπτες , παρασκευες. Την Κυριακή κλειστά. Χτυπα κουδούνι με την ένδειξη "Πιτσα η Κομμωτρια" (είναι η γραμματέας). Σε περιμένουμε

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ασχετο αλλα ξεφτυλιστηκαμε ω ανδρες αθηναιοι, αθηναιες και (γενικως - ονοματα δεν λεμε συνειδησεις δεν θιγουμε) αθηναιακια. Οι Θεσσαλονικεις συναντιουνται, οι κρητικοι επισης, οι πατρινοι οχι αλλα δικαιολογουνται γιατι ετοιμαζουν το καρναβαλι και εμεις τιποτα, ή δουλευουμε για τα πολλα λεφτα μπας και σωσουμε τη χωρα απο την κριση ή απλα κολοβαραμε. Τι λετε δεν πινουμε και εμεις κανενα καφεδακι μερες πουρχονται αντι να βριζοματε για το ποια εταιρεια κανει καλυτερο φραπογαλο και ποια ψηνει καλυτερα το φριγαδελι?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom