• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικοί οδηγοί και λοιπά βοηθήματα ταξιδιών

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Χτες έπεσε στα χέρια μου ένας οδηγός Traveler του National Geographic για το Λονδίνο και ενθουσιάστικα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω κείμενα, άλλωστε αυτά θέλουν ταξίδι για να δοκιμαστούν, αλλά οι φωτο και τα σχεδιαγράμματα ήταν κορυφαία. Και από ότι είδα δεν κοστίζουν πάνω από 20?.
Παλιότερα ΤΟ ΒΗΜΑ έδωσε μερικούς απ'αυτούς κυρίως χωρών (Γαλλία, Μ.Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία κ.λ.π.) αλλά και κάποιων πόλεων. Καλοί είναι κυρίως σε κάποια θέματα. Π.χ. δίνουν ωραίες πληροφορίες για όμορφες διαδρομές εκτός δρόμων ταχείας κυκλοφορίας σε Εθνικά Πάρκα, χωριά τόπία κ.ά. Νομίζω οτι συμπληρωματικά με άλλους λειτουργούν τέλεια.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Χθες το ΓΕΩτρόπιο της Ελευθεροτυπίας είχε οδοιπορικό με μέσα συγκοινωνίας στη Νότια Αμερική. Πολύ καλό. Όσοι ενδιαφέρεστε αναζητήστε το. Αξίζει:clap:

apnea_xaos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος Λ.Αμερικης
εγω συνηθως βρισκω τις πληροφοριες μεσω internet.τις διασταυρωνω και απο αλλα sites, αποφασιζω απο πριν ποια αξιοθεατα θα δω και στην συνεχεια εκτυπωνω μια σελιδα που φτιαχνω με copy paste με αυτα που θελω να δω. ετσι εχω μια σελιδουλα μαζι μου και ενα χαρτη και ειμαι οκ.(μπαινω και στο google earth,βλεπω το μερος απο δορυφορο για να εχω μια εικονα και συνηθως πεφτω μεσα).

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
(μπαινω και στο google earth,βλεπω το μερος απο δορυφορο για να εχω μια εικονα και συνηθως πεφτω μεσα).

Και όχι μόνο αυτό. Το Panoramio σου δείχνει που υπάρχουν σημεία ενδιαφέροντος.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Χθες το ΓΕΩτρόπιο της Ελευθεροτυπίας είχε οδοιπορικό με μέσα συγκοινωνίας στη Νότια Αμερική. Πολύ καλό. Όσοι ενδιαφέρεστε αναζητήστε το. Αξίζει:clap:
Πραγματικά πολύ καλό. Το κομμάτι Περού - Βολιβία ειναι η ιδια σχεδον διαδρομή που ακολουθησαμε και μεις

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Στο globus του Βηματος με θεμα Ασια και Μεση ανατολη
εχει μεσα μια σχεδον ομοια φωτογραφια απο το wadi dhahr που εχει βαλει και ο φιλος greeklad στην gallery του.
Οπως επισης και μια φωτογραφια απο Κινα που σχεδον ομοια εχει βαλει και η ΜΑΧΗ στην δικη gallery με θεμα οι πολεμιστες του πηλινου στρατου.
Μπραβο παιδια.!!!:clap:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Στο globus του Βηματος με θεμα Ασια και Μεση ανατολη
εχει μεσα μια σχεδον ομοια φωτογραφια απο το wadi dhahr που εχει βαλει και ο φιλος greeklad στην gallery του.
Οπως επισης και μια φωτογραφια απο Κινα που σχεδον ομοια εχει βαλει και η ΜΑΧΗ στην δικη gallery με θεμα οι πολεμιστες του πηλινου στρατου.
Μπραβο παιδια.!!!:clap:
Και να συμπληρωσω αλλη μια φωτο ακριβως ομοια με του φιλου lthanos απο την Πετρα της Ιορδανιας.:clap:

GTS

Member
Το προηγούμενο Globus που χάσαμε, μου λέτε πού θα το βρούμε??

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Άμα είσαι φτασμένος τελικά σε αντιγράφουν όλοι! Έχω μάθει να ζω με αυτό πια. χαχαχαχαχαχα

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το προηγούμενο Globus που χάσαμε, μου λέτε πού θα το βρούμε??
Χρηστου Λαδα 3 , τηλ.2103333050
Εγω πηγα και πηρα την Αυστραλια που ειχα χασει :clap:

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
υπαρχει και ενα βιβλιο που λεγεται 1000 μερη που πρεπει να δεις πριν πεθανεις εκδοσεις μπλε και ειναι στα ελληνικα.εχει τιμες ,διευθυνσεις και φωτο.το καλυτερο που εχω διαβασει.επισης ανοιξε ενα αποκλειστικα ταξιδιωτικο βιβλιοπωλειο στη στοα του βιβλιου στην αθηνα με βιβλια και χαρτες.εξαιρετικοι οι διακοσμητικοι χαρτες του.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Α πολύ ωραίο αυτό με τους χάρτες, θα πάω να το τσεκάρω θένκιου.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom