dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Νομίζω οτι πολύ χρήσιμα μπορεί να γίνουν τα άρθρα που δημοσιεύονται στα διάφορα ταξιδιωτικά περιοδικά κυρίως γιατί γράφουν προσωπικές εμπειρίες. Τουλάχιστον εμένα με βοήθησαν πολύ αρκετές φορές για Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν ταξιδιωτικούς οδηγούς αλλά δίνουν ιδέες για τόπους που πολλές φορές ούτε καν τους βάζει ο νους σου. Εγώ έχω στη διάθεση μου τα τεύχη από μια σειρά περιοδικών, ορισμένα από τα οποία έχουν σταματήσει να εκδίδονται. Έτσι έχω όλα τα τεύχη των: ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ της Ελευθεροτυπίας & PASSPORT και των περιοδικών που δεν εκδίδονται πια ΟΞΥΓΟΝΟ/OXYGENE, Oxygene Trekking,Status Traveller, Traveller National Geographic, Ταξιδεύω, Ταξιδιώτες, Νεο Ταξιδεύοντας και πολλά τεύχη των COSMOS TRAVEL, TOURING, Traveller's ICONS, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ καθώς και εποχιακών εκδόσεων εφημερίδων και περιοδικών σχετικά με ταξίδια και εκδρομές. Το μεγαλύτερο μέρος όλων αυτών είναι αρχειοθετημένο. Ακόμα πολλές εκπομπές σε DVD & VideoCD με ταξιδιωτικό περιεχόμενο. Τέλος μεγάλο αριθμό ταξιδιωτικών οδηγών από διάφορες εκδόσεις.
Είμαι λοιπόν στη διάθεση όποιου χρειάζεται κάτι για να βοηθήσω.
Είμαι λοιπόν στη διάθεση όποιου χρειάζεται κάτι για να βοηθήσω.