mikros oyranos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κένυα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβέτ,Κίνα και ξανά Νεπάλ
ΒΑΡΑΝΑΣΙ 6 το πρωϊ,το σημείο της καύσης των νεκρών είναι ιερός τόπος για τους Ινδούς και φυσικά απαγορευμένο στους ξένους.Ζητάγαν φυσικά και να μην φωτογραφίζουμε,2-3 μόνο τράβηξα ζητώντας άδεια και συγνώμη μέσα μου(βόλεμα λίγο).Στο Βαρανάσι έρχονται απο όλη την Ινδία ηλικιωμένοι με τους συγγενείς τους οι περισσότεροι και περιμένουν να πεθάνουν, άλλωστε κανείς νεκρός δεν μεταφέρεται με τραίνο.Μπορεί να μείνουν και 2 χρόνια περιφερόμενοι ή σε φθηνά δωμάτια.ΑΥΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και δυσανασχετούμε κι αν δεν θέλουν. Η φτώχεια είναι το ισχυρότερο αξιοθέατο για μας τους δυτικούς κι ας δεν το παραδεχόμαστε.
ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ;
Και τι τις κάνουμε τις φωτογραφίες αν δεν είμαστε επαγγελματίες, τα μοντέρνα τρόπαια των ταξιδευτών.Μικρός παραλίγο να κλέψω μια μηχανή απο ένα γερμανό τουρίστα στο χωριό μου,αφου με μάγευε απο τότε η φωτογραφία. Πως με έβλεπε άραγε με τα μάτια του...και τώρα εγώ στη θέση του. Όλη η γη γεμάτη φτώχεια ...και κάποιοι να την φωτογραφίζουν...να, είμουν και γω εκεί, η δικαιολογία.Και μην γελιώσαστε δεν είναι ενοχές όλα αυτά, αλλά που και που καλό μας κάνει να λέμε και την αλήθεια.Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μνημεία.
ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ γράψτε τα δικα σας,περιμένω να αφουγκραστώ.
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!
Προβληματισμοί διαβάζοντας το ταξιδιωτικό του christos 71
ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ;
Και τι τις κάνουμε τις φωτογραφίες αν δεν είμαστε επαγγελματίες, τα μοντέρνα τρόπαια των ταξιδευτών.Μικρός παραλίγο να κλέψω μια μηχανή απο ένα γερμανό τουρίστα στο χωριό μου,αφου με μάγευε απο τότε η φωτογραφία. Πως με έβλεπε άραγε με τα μάτια του...και τώρα εγώ στη θέση του. Όλη η γη γεμάτη φτώχεια ...και κάποιοι να την φωτογραφίζουν...να, είμουν και γω εκεί, η δικαιολογία.Και μην γελιώσαστε δεν είναι ενοχές όλα αυτά, αλλά που και που καλό μας κάνει να λέμε και την αλήθεια.Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μνημεία.
ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ γράψτε τα δικα σας,περιμένω να αφουγκραστώ.
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!
Προβληματισμοί διαβάζοντας το ταξιδιωτικό του christos 71