Dafni
Member
είμαι στο Παρίσι ,μποροστά στο καταστημα του dior και βγαίνει μια κυρία που φοράει ότι ποιο εντυπωσιακό έχω δει στη ζωή μου ....ουτε καν σε πασερελα ....,δε θα περιγράψω το ντυσιμό της καταλαβαίνετε τι εννοω.... και μπαίνει σε ένα αμάξι που την περιμένει εξίσου ....απεριγραπτο....το βλέμμα μου αιχμαλωτιστηκε ..."καρφώθηκα"....δεν διανοηθηκα όμως να σηκώσω τη φωτογραφική ...παρόλο που το "θέαμα"ήταν εντυπωσιακό...γιατί άραγε?όχι βέβαια γιατί δε μου προκάλεσε εντυπωση ή επειδη δεν είδα και κάτι τόσο διαφορετικό.....
κατά τη γνωμη μου για δυο λόγους
1)γιατί δε θα το τολμουσα
2)τι να την κάνω την φωτογραφία?να μου θυμίζει τι?δε τη χρειάζομαι μια φωτογραφία μιας γυναικας που φοράει πανακριβα ρουχα όπως δε χρειάζομαι τη φωτογραφία μιας γυναικας που φοράει κουρέλια...
εν ολιγοις ....δεν πιστυω ότι φωτογραφιζουμε ότι και όπου ...υπαρχει διαχωρισμός
φωτογραφίζω κτιρια ,τοπια ,τη φάτσα μου πέραν αυτών τα προσωπα τα αποφευγω και αν υπαρχουν στις φωτπγραφιες μου υπάρχουν μόνο ως φοντο,χωρίς να αποτελουν αντικειμενο φωτογραφισης
κατά τη γνωμη μου για δυο λόγους
1)γιατί δε θα το τολμουσα
2)τι να την κάνω την φωτογραφία?να μου θυμίζει τι?δε τη χρειάζομαι μια φωτογραφία μιας γυναικας που φοράει πανακριβα ρουχα όπως δε χρειάζομαι τη φωτογραφία μιας γυναικας που φοράει κουρέλια...
εν ολιγοις ....δεν πιστυω ότι φωτογραφιζουμε ότι και όπου ...υπαρχει διαχωρισμός
φωτογραφίζω κτιρια ,τοπια ,τη φάτσα μου πέραν αυτών τα προσωπα τα αποφευγω και αν υπαρχουν στις φωτπγραφιες μου υπάρχουν μόνο ως φοντο,χωρίς να αποτελουν αντικειμενο φωτογραφισης