romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
https://www.travelstories.gr/community/threads/Διακοπές-μόνος-λίγο-πριν-το-3-μνημόνιο.52248/Καλησπέρα,
θέλω τη βοήθειά σας. Έκλεισα αεροπορικά για ταξίδι Αβάνα κ Μαϊάμι 5 μέρες στο καθένα. Στο Μαϊάμι θα έχω παρέα. Στην Αβάνα καθόλου. Θα μείνω σε Χοστελ. Τι γίνεται τώρα. Έχω πανικοβληθεί με το θέμα της μοναξιάς. Σα χαρακτήρας είμαι πιο εσωστρεφής. Γιατί τα έκλεισα; Σαν πρόκληση του εαυτού μου να μπορέσω να επιβιώσω, να ωριμάσω να γεμίσω εμπειρίες και εικόνες και εμπνεύστηκα από την ομάδα SOLO Travellers στο facebook. Έχω και γνωστούς που έχουν ταξιδέψουν μόνοι. Εγώ ποτέ. Πάντα είχα παρέα. Είτε δικιά μου είτε με πρακτορείο. Έχω λίγο φρικάρει. Πολύ άγχος πολύ αγωνία. Δεν έχω μυαλό για να φάω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα επιβιώσω εκεί σε 40 μέρες. Και το Μαιάμι πανάκριβο. Ξέρω δε μιλώ εγώ, αλλά οι φοβίες μου και οι ανασφάλειες μου. Βάλτε και τον κορονοιο. Καταρχήν στο διάστημα 14-19 Μαρτίου 2020 θα είναι κάποιος εκεί; Ψάχνω παρέα. Επίσης μήπως να τα ακυρώσω και να σώσω ότι μπορώ (έχω προσθέσει τη δυανατότηατ ακύρωσης λόγω ασθενείας). ίσως δεν είμαι ακόμα έτοιμος για Σολο. Ανμένω με μεγάλη αγωνία τις γνώμες σας.
Ευχαριστώ.
Κάνοντας μιά αναδρομή στα μηνύματα σου βλέπω ότι και τότε (πάνω από 4 χρόνια)είχες παρόμοιες "ανησυχίες"και τις μοιράστηκες μαζί μας ζητώντας πάλι τη γνώμη μας.Αναρωτιέμαι αν τελικά σε βοήθησαν τότε οι όποιες απόψεις μας