hitman47
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βιετνάμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παναμάς- Κόστα Ρίκα
Πάνω σε αυτό έκλεισα διαμονή σε ένα πολύ ωραίο χοστελ όπου ελπίζω να γνωρίσω κόσμο. Στα σχόλια από κάτω αρκετοί σολο που το επέλεξαν γνωρισαν άλλους. Επίσης μέσω φεης, σελίδα solo travellers, γνώρισα ένα κουβανό που είναι πρόθυμος να με εξυπηρετήσει με τις μετακινήσεις μου και με βοηθά σε ότ ιαπορία έχω. όχι δωρεάν αλλά στην αρχή χρειάζομαι κάθε βοήθεια. Τώρα θα μέινω κούβα 5 μέρες. Η πρώτη καίγεται γιατί φτάνω το βράδυ. Θέλω άλλες 2 αβάνα σίγουρα. Για το βαραδερο δεν ε΄χω ακούσει τα καλύτερα. Διαφημίζεται από τις καλύτερες παραλίες της καραιβικης αλλά δεν έχει να κάνεις πολλά, είναι όλο ξενοδοχεία. Το τρινιδαδ ειναι πολύ καλό. όλα δεν μπορω να τα κανω κ μονος θα ναι πανακριβα. πρέπει να επιλέξω. η τρινιδαδ η την εκδρομη στο βαραδερο με το καταμαραν που πάει στο καγιο μπανκο κ κολυμπας με τα δελφινια. Ο κουβανός προτείνει 3 μερες αβανα, 1 μονοημερη βαραδερο και 1 μονοημερη βινιαλες. Τι λετε;Στην Κούβα θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από το Βινιαλες. Είναι γεμάτο με backpackers, μικρό, πολύ πιο ειλικρινείς οι ντόπιοι και πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις άλλους ταξιδιώτες. Πες στο σπίτι που θα μείνεις το πρώτο βράδυ να σου κλείσει μεταφορικά για Βινιαλες. Η Αβάνα μπορεί να σου πέσει λίγο heavy ως άπειρος τα solo.