• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

Bahari

Member
Οχι πιστευω οτι και ολες αυτες τις υποχρεωσεις να εχεις και παλι σε παλιοτερες εποχες ,αν εχεις το μικροβιο ,κοβεις απο μπουζουκια ..ρεστοραν...ακριβα ρουχα ..μαρκες ...οπως εκανα εγω.
Και αν δεν είχες ποτέ παρόμοια έξοδα, από τι κόβεις;;;:roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και αν δεν είχες ποτέ παρόμοια έξοδα, από τι κόβεις;;;:roll:
Εγω προσωπικα εκοψα τα πολλα ρουχα και τις επωνυμες τσαντες .
Δεν πολυεβγαινα ουτως ή αλλως ..μπουζουκια 1 φορα το χρονο και κλαμπακια 4-5 .

Γιαυτο λεμε μπαχαρακι μου οτι τα πραγματα εχουν ζορισει πολυ κοψεις δεν κοψεις απο καπου..Για τους περισσοτερους απο μας που ειμαστε απλοι μισθωτοι με υποχρεωσεις οικογενειακες και δανειοληπτικες βγαινει πολυ δυσκολα.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω πλεον δεν κοβω τιποτα..
αφου ουτως ή αλλως σε λιγο θα παω στον ΟΑΕΔ μια βολτα...
και μετα θα κανω κανα μεγαααααααλο ταξιδι και δεν ξαναγυρναω στην χωρα αυτη....

Agathi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Εγω επιλεγω προορισμους που πανε low cost εταιριες..π.χ Βερολινα, Μιλάνο, Ρώμη

Επίσης γλιτώνεις χρήματα αν κλεινεις εισητηρια πολυ νωριτερα, Αυτο προυποθετει βεβαια να ξερεις οτι μπορεις να πας εκεινες τις ημερομηνιες

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εγω επιλεγω προορισμους που πανε low cost εταιριες..π.χ Βερολινα, Μιλάνο, Ρώμη

Επίσης γλιτώνεις χρήματα αν κλεινεις εισητηρια πολυ νωριτερα, Αυτο προυποθετει βεβαια να ξερεις οτι μπορεις να πας εκεινες τις ημερομηνιες
Σχετικο ειναι και το να κλεινεις νωριτερα.Πρεπει να τα κλεινεις 1 χρονο πριν.Δεν ειναι μονο τα αεροπορικα,ειναι και τα ξενοδοχεια.Και αλλωστε, low cost τελικα δεν ειναι και τοσο low cost.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν εχεις ευελιξια στις ημερομηνιες καλα ειναι και μπορεις να κατεβασεις τα εξοδα.Αν ομως μπορεις μονο κατι 3ημερα ,αργιες κλπ ..την τρως στη μαπα.

Bahari

Member
Μμμμμμ... σχετικό είναι αυτό. Εμείς την πατήσαμε με τη Βιέννη. Κλείσαμε και καλά νωρίς για να προλάβουμε μια καλή τιμή και τώρα βγάζει η aegean για το διάστημα εκείνο με 50 ευρώ λιγότερα και, φυσικά, με απευθείας πτήση (ενώ αυτή που κλείσαμε είναι με stopover).

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω προσωπικα εκοψα τα πολλα ρουχα και τις επωνυμες τσαντες .
Δεν πολυεβγαινα ουτως ή αλλως ..μπουζουκια 1 φορα το χρονο και κλαμπακια 4-5 .
Αααααααααααχ :(
σε νιώθω. Κι εμένα με ξέρανε με το μικρό μου όνομα κάποτε στα Louis Vuitton, τώρα ........

varioAthens

Member
Αααααααααααχ :(
σε νιώθω. Κι εμένα με ξέρανε με το μικρό μου όνομα κάποτε στα Louis Vuitton, τώρα ........

Ρε κοριτσια (Κλεο και Φένια), πραγματικά πείτε μου... τι ευχαρίστηση σας δίνει μία επώνυμη τσάντα? :roll:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ρε κοριτσια (Κλεο και Φένια), πραγματικά πείτε μου... τι ευχαρίστηση σας δίνει μία επώνυμη τσάντα? :roll:
Δε ξέρω για την Κλεοπάτρα, εγώ είμαι ψωνάρα :bleh:

XRISTOS71

Member
Μα για εσάς που έχετε παιδιά δεν γίνεται να κάνετε κινήσεις που αφορούν μόνο το τώρα. Το τώρα και μόνο αφορά ανθρώπους που δεν έχουν υποχρεώσεις. Τα ταξίδια είναι έτσι κι αλλιώς πολυτέλεια, ειδικά στους καιρούς που ζούμε απλά είναι θέμα επιλογών πως θα διαθέσεις το όποιο υστέρημα σου. Εγώ πχ δεν έχω χαλάσει ποτέ ένα μισθό σε ψώνια. Δεν με νοιάζει να κάνω αποταμίευση γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα μαζέψω και πολλά! Αν όμως ήμουνα μαμά το τελευταίο που θα είχα στο μυαλό μου ανάμεσα στις προτεραιότητες μου θα ήταν ένα ταξίδι. Για έτσι όπως είναι τα πράγματα λέω, όχι γενικά. Αλίμονο αν κάποιος γίνεται γονιός και στερείται ότι τον γεμίζει. Καλύτερα να μην γίνει αν είναι να χει μισή ψυχή.

Εσυ είσαι κορίτσι για σπίτι 100%
Μακάρι και οι πραγματικοί γονείς να είχαν αυτές τις αντιλήψεις ;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom