• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

chrisbd

Member
Να πάρει η ευχή....πείστηκα ....θα πάω να πάρω μια αγελάδα, αλλά να μη μουγκανίζει....φτάνουν τα δικά μας μουγκανίσματα...:D

ΥΓ επ' ευκαιρία έχει αρμέξει κανείς αγελάδα...αν όχι παραδίδω μαθήματα ...θα χρειαστεί!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ΥΓ επ' ευκαιρία έχει αρμέξει κανείς αγελάδα...αν όχι παραδίδω μαθήματα ...θα χρειαστεί!!!
Που θα χρειαστει καλε μου ανθρωπε; Που θα βρουμε τα λεφτα να παρουμε αγελαδα;

chrisbd

Member
Που θα χρειαστει καλε μου ανθρωπε; Που θα βρουμε τα λεφτα να παρουμε αγελαδα;
Θα αρμέγεις τις αγελάδες των άλλων που θα έχουν τα λεφτά να την αγοράσουν αλλά δεν θα ξέρουν να την αρμέγουν.
Εμ πως να έχεις λεφτά αφου τα ξοδεύεις στα jet ski....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Θα αρμέγεις τις αγελάδες των άλλων που θα έχουν τα λεφτά να την αγοράσουν αλλά δεν θα ξέρουν να την αρμέγουν.
Εμ πως να έχεις λεφτά αφου τα ξοδεύεις στα jet ski....
Α δεν μπορω να πιασω αλλου δουλεια, εχουμε εργαζομενο στην οικογενεια...

panosast

Member
η αλήθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλές ευκαιρείες στην αγορα απλά φοβάμαι πως σε λίγο δύστυχως ουτε αυτές θα είναι προσιτές για πολύ κόσμο,εγω προτιμώ προοόρισμους που μπορώ να βρω καλό και σε καλή τιμή κυρίως χόστελ και καλές τιμές στα αεροπορικά.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
εγω εκανα καποια σχολια που καλως ή κακως υπηρχε παντα αυτη η νοοτροπια στον ελληνα.οποιος μπορει με παραδειγματα να μου αποδειξει το αντιθετο ας το κανει χωρις ειρωνιες.και κατι ακομα.τοσα χρονια ενα πολλυ μεγαλο ποσοστο ανηκε σε αυτες τις κατηγοριες και τωρα ξαφνικα ολοι δεν ξερουν τιποτα.υποκρισια λεγεται αυτο.τοτε ποιοι ηταν αυτοι οι 5000000 που βγαζανε κυβερνησεις???που ειναι αυτα τα ατομα που λειμενονταν αει και τει με τις κομματικες παραταξεις???που ειναι αυτοι που πανηγυριζανε με κορνες σε καθε πανηγυρι εθνικοπατριωτικο???απο τις τραπεζες ποιοι περνανε δανεια για να πανε διακοπες και να παρουνε μερσεντες???που ειναι αυτοι που μπαινανε στα μεταπτυχιακα ανευ προσοντων?που ειναι αυτοι που στρατο μπαινανε στα σωματα και οι υπολοιποι ''ατυχοι'' τρεχανε στα συνορα??που ειναι αυτοι που μπηκαν δημοσιο νυχτα με παχυλους μισθους???τα μπουζουκια ποιος τα γεμιζε???ελα ρε παιδια...δεν γινεται να κανουν-κανετε -κανουμε? ολοι τους κινεζους...ολοι οι πεντακαθαροι κατευθιαν να υπερασπισετε,καλως θελω και ευχομαι να πιστευω- τον εαυτο σας.οσο για το αν θα χασω τα 830 ευρω απο την δουλεια μου??θα επιστρεψω στο πατρικο να τρωω κανα πιατο φαι απο την μανα μου.αλλα θα κανω και κατι βασικο που δεν βλεπω να κανει κανενας.θα βγω να μοιρασω φυλλαδια για να βγαλω καποιο μεροκαματο.θα παω και ντιλιβερι και σε καμμια αγκαροδουλεια να βρω κανα φραγκο.επειδη η δουλεια μου απαιτει μετακινησεις σε πολες επαρχιακες πολεις ενα εχω να σας πληροφορησω...οι καφετεριες απο τις 11 μεχρι τις 15:00 ειναι γεματες.ουτε ενα σκαμπο αδειο.αλλα υπαρχει εξηγηση...αφου δεν εχουμε δουλεια δεν παμε για κανα καφε να αραξουμε???εχει και αυτο την αποψη του.και δεν μιλαμε για φοιτητες μιλαμε για 30 και βαλε ηλικιες.ή δημοσιοι ειναι αυτοι ή ανεργοι.δεν γνωριζω.οσο για τις οικογενειες λυπαμαι αυτους που παλψανε για κατι καλο για την οικογενεια τους.γι αυτους που πηρανε δανεια για να μου το παιξουν νεοπλουτοι και τωρα μου κλαιγονται δεν μου καιγεται καρφι.ο νεοελληνας ας μαθει να αναλαμβανει τις ευθυνες των πραξεων του

damasta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
ρε παιδια γιατι γενικος ο κοσμος κλαιγεται και κλαψο.....????εσεις δεν ειστε που τους ψηφιζατε???εσεις δεν ειστε που τρεχατε και γλυφατε ποδιες για να βολευτειται???εσεις δεν δινατε τα φακελακια στους γιατρους,σε αρχιτεκτονες κτλ για να καβαντζωθειτε???εσεις δεν ησασταν που οταν πηρε η ελλαδα το ευρο,την ευροβιζιον ,τους ο.α. τρεχατε να κουνατε σημαιακια λες και σας ανεβηκε το εισοδημα, μη πω κατι αλλο????εσεις δεν ησασταν που περνατε εορτοδανεια και βγαζατε πιστωτικες σαν να ηταν μαρουλια???εσεις δεν ησασταν που δεν ειχατε να φατε αλλα τα μπουζουκια μποζουκια και η μερσεντα μερσεντα???εσεις δεν ησασταν που φλομωνατε τα 8χρονα με αγγλικα,γαλλικα,πιανο,αρκοντεον και δεν ξερω τι???εσεις δεν ησασταν που μια ζωη λεγατε να ψωφισει η αγελαδα του γειτωνα και οχι να προσπαθησετε να αποκτησετε και εσεις????χαιρομαι που κοντα στα 30 πια δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα...εχω μια χαλαρωση και ικανοποιηση βλεποντας την καταντοια αυτης της χωρας και των ανθρωπων της.πολυ σκληρο,αλλα αλλο τοσο σκληρο ηταν και για πολυ κοσμο που τραβουσε τα χιλια μυρια χρονια μενοντας στην αφανεια( δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα σε πολυ κοσμο που γνωριζω).δεν πειραζει τωρα ας το απολαυσουμε.στο εσεις δεν ειναι αναγκη να αναφερομαι σε ατομα του φορουμ.κοινωνικο ευρητερα ειναι το προβλημα,οχι του φορουμ.θα συμφωνισω επισης με καποια μελη εδω,πως δεν μου καιγεται καρφι.δουλεια με 830 ευρω εχω.με αυτα θα την βγαλω.και ταξιδια δεν κοβω.θα κανω οσο μπορω.στην τελικη εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με λος cost,να εχει το δωματιο μου τζακουζι,να τρωω σε μισελιν εστιατορια,να κανω shopping therapy στο λονδινο και αλλου και πολλες αλλες γκλαμουριες....βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...

εισαι ετοιμος για το επομενο βημα.να βοηθησεις και τους υπολοιπους γυρω σου να εχουν την ιδια σταση με σενα .δεν τελειωνεις επειδη εσυ εισαι σωστος .πιεσε και το περιβαλλον σου να ειναι το ιδιο

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ρε κοριτσια (Κλεο και Φένια), πραγματικά πείτε μου... τι ευχαρίστηση σας δίνει μία επώνυμη τσάντα? :roll:
Δεν θυμαμαι ...πια εχουν περασει τοσα χρονια :D
Εχω πολλα χρονια να το ασκησω το σπορ

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αχ ειπατε τσαντα;;; Ακουω τσαντα 500 ευρω και το μεταφραζω σε ταξιδι! Φρικαρωωωωωωωωωωωωωωω λεωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Έχουμε το ίδιο λεξικό:bleh::bleh:! Κι εγώ 4 μήνες τώρα περιμένω να πάρω τους μισθούς μου για να πάω ταξίδι! Όσο περισσότερο αργούν τόσο μακρύτερο γίνεται το ταξίδι!

Βέβαια αν περισσέψουν μια τσαντούλα δεν με χαλάει:D:D:D (ανήκω κι εγώ στην ίδια κατηγορία με τη Φένια!)

manelaki

Member
Εγω ακομα οντας φοιτητρια 500 ευρω μπορει να βγαλω σε 4 μηνες δουλειας οποτε αδιαφορω για τη τσαντα. Ωραιες ειναι αλλα τα ταξιδια ωραιοτερα... Ασε που τη τσαντα οπως και να το κανουμε τη βαριεσαι καποια στιγμη.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εσυ είσαι κορίτσι για σπίτι 100%
Μακάρι και οι πραγματικοί γονείς να είχαν αυτές τις αντιλήψεις ;)

Μακάρι να-αν γίνω γονιός να τις διατηρήσω κιόλας γιατί στα λόγια.. Ευχαριστώ πολύ πάντως! ;)

geopnd από το να καταλαβαίνουμε τα χάλια μας μέχρι να χαιρόμαστε για αυτά, έχει μια κάποια διαφορά..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom