• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Κλεισε κλεισε:clap:!!!Λες και εαν χρεωκοπησουμε τα 110 θα σε :( χαλασουν??Ασε που μετα μας βλεπω μεταναστες οποτε εσυ θα εχεις και το εισητηριο σου;)!!!Σου μιλαει ενας που εχει εδω και δεκα μερες κλεισει Νοεμβριο Μαδριτη και Μαρτιο Βελγιο!!Οχι που θα καθησω να σκασω με αυτους που εχουμε μπλεξει:bleh:!!!

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Χα, τα εισητηρια θα τα χω αλλα συναλλαγμα που θα βρω? Ασε που οι Ισπανοι θα ειναι απ'τους πρωτους που θα παρουμε μαζι μας και παιζει να με λιντσαρουνε..! (περα απο την πλακα τωρα αρχες του δεκα στο Βερολινο ακουσα πολλες κακιες, δεν περιμενα τοση προκαταληψη)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ πάντως μεταξύ σοβαρού κι αστείου ακύρωσα μια Βαυαρία το καλοκαίρι σκεπτόμενος μαζί με άλλους το πως μπορεί να μας αντιμετώπιζαν οι Γερμανοί.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συμφωνω απολυτα με τη σκεψη να τα φαω για την παρτη μου και να κλεισω κι αλλα ταξιδια και να μη μου τα φανε οι Αρχι-αχρηστοι ,αλλα το θεμα ειναι το εξης: καποια λεφτουδακια που υπο αλλες συνθηκες δαπανουσα σε ταξιδια τωρα το Κρατος μου τα ζηταει και τα παιρνει με το ζορι.Χωρια οτι μου εχει κανει 2-3 περικοπες σε μισθους.
Τι θα μου μεινει μετα ?Απο που θα βγαλω τα ταξιδια ...απο τα λεφτα του σουπερμαρκετ,των φροντιστηριων,των δανειων (στεγαστικο-αυτοκινητου),των λογαριασμων?

Εκτος αν καποιος δεν εχει τετοιες υποχρεωσεις ή εισπρατει ενοικια ή αλλα εισοδηματα ..οποτε παω πασο ..ας κλεινει και 10 ταξιδια το χρονο.

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
και η δικια μου θεση στο θεμα Ταξίδια και οικονομική κρίση ερχεται απο αξεχαστη ατακα που επεσε στο ΄παρα πεντε΄ απο θεοπουλα (οπου σεξ βαλτε ταξιδια):
Μας κοβουν την συνταξη μας κοβουν τα φαρμακα μας κοβουν το .....Εφαπαξ...
Για να καταληξουμε στην ωραια ατακα
Αντε καλε! Σιγα ! Κοβεται το σεξ ???:haha:
Εδω που τα λεμε ετσι οπως γιναμε.....
Αθανατη Θεοπουλα!!!:clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Συμφωνω απολυτα με τη σκεψη να τα φαω για την παρτη μου και να κλεισω κι αλλα ταξιδια και να μη μου τα φανε οι Αρχι-αχρηστοι ,αλλα το θεμα ειναι το εξης: καποια λεφτουδακια που υπο αλλες συνθηκες δαπανουσα σε ταξιδια τωρα το Κρατος μου τα ζηταει και τα παιρνει με το ζορι.Χωρια οτι μου εχει κανει 2-3 περικοπες σε μισθους.
Τι θα μου μεινει μετα ?Απο που θα βγαλω τα ταξιδια ...απο τα λεφτα του σουπερμαρκετ,των φροντιστηριων,των δανειων (στεγαστικο-αυτοκινητου),των λογαριασμων?

Εκτος αν καποιος δεν εχει τετοιες υποχρεωσεις ή εισπρατει ενοικια ή αλλα εισοδηματα ..οποτε παω πασο ..ας κλεινει και 10 ταξιδια το χρονο.
Μα για εσάς που έχετε παιδιά δεν γίνεται να κάνετε κινήσεις που αφορούν μόνο το τώρα. Το τώρα και μόνο αφορά ανθρώπους που δεν έχουν υποχρεώσεις. Τα ταξίδια είναι έτσι κι αλλιώς πολυτέλεια, ειδικά στους καιρούς που ζούμε απλά είναι θέμα επιλογών πως θα διαθέσεις το όποιο υστέρημα σου. Εγώ πχ δεν έχω χαλάσει ποτέ ένα μισθό σε ψώνια. Δεν με νοιάζει να κάνω αποταμίευση γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα μαζέψω και πολλά! Αν όμως ήμουνα μαμά το τελευταίο που θα είχα στο μυαλό μου ανάμεσα στις προτεραιότητες μου θα ήταν ένα ταξίδι. Για έτσι όπως είναι τα πράγματα λέω, όχι γενικά. Αλίμονο αν κάποιος γίνεται γονιός και στερείται ότι τον γεμίζει. Καλύτερα να μην γίνει αν είναι να χει μισή ψυχή.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Παντως δυστυχως (η καλυτερα ευτυχως) το μονο φαρμακο για να αντεξεις τον ψυχολογικο πολεμο του καθημερινου πυροβοληματος των ΜΜΕ, ποτε θα χρεωκοπησουμε, ποτε θα ελθει η Δραχμη, ποιοι νεοι φοροι θα μπουνε, αν θα παρουμε τη νεα δοση του ΔΝΤ κλπ. ειναι να "την κανεις για εξω". και φυσικα εννοω για καπου μακρυα που δεν θα ακους ουτε θα βλεπεις νεα απο τη ψωροκωσταινα, για οσο σε κραταει το πορτοφολι σου. Ελεος πια. Μου ερχεται να πεταξω τη τηλεοραση απο το μπαλκονι. Ευτυχως που υπαρχουν και τα δορυφορικα για να ηρεμουμε λιγακι. Τι ηταν παλι τουτο προχτες? Παντου να βλεπεις συζητησεις για τις παπαρολογιες του ΓΑΠ και ξαφνικα ο Μεγαλοδυναμος μας λυπηθηκε: "BBC: ΝΟΤΙΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ" και τα μυαλα στα καγκελα! Αν και το ειχα ξαναδει παλαιοτερα, δεν μπορουσα να συνελθω για πολυ ωρα...

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Μα για εσάς που έχετε παιδιά δεν γίνεται να κάνετε κινήσεις που αφορούν μόνο το τώρα. Το τώρα και μόνο αφορά ανθρώπους που δεν έχουν υποχρεώσεις. Τα ταξίδια είναι έτσι κι αλλιώς πολυτέλεια, ειδικά στους καιρούς που ζούμε απλά είναι θέμα επιλογών πως θα διαθέσεις το όποιο υστέρημα σου. Εγώ πχ δεν έχω χαλάσει ποτέ ένα μισθό σε ψώνια. Δεν με νοιάζει να κάνω αποταμίευση γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα μαζέψω και πολλά! Αν όμως ήμουνα μαμά το τελευταίο που θα είχα στο μυαλό μου ανάμεσα στις προτεραιότητες μου θα ήταν ένα ταξίδι. Για έτσι όπως είναι τα πράγματα λέω, όχι γενικά. Αλίμονο αν κάποιος γίνεται γονιός και στερείται ότι τον γεμίζει. Καλύτερα να μην γίνει αν είναι να χει μισή ψυχή.
Τα ταξίδια είναι έτσι κι αλλιώς πολυτέλεια.Μμμ..........εαν εννοείς τα ταξιδια εξωτερικου και μονο δεν θα το ελεγα.Ειμαι απο επαρχια αλλα μενω Αθηνα και για να κατεβω μεχρι τα εξωτικα-μαγευτικα τρικαλα διοδια - καυσιμα βγαινουν οσο εκλεισα πριν απο λιγες μερες εισητηρια για μαδριτη και αυτο γιατι ειναι με aegean..(φαντασου με easy ποσο λιγοτερα θα ειναι) οποτε το θεμα ειναι κατα ποσο εχεις το μικροβιο,αρρωστια για ταξιδι......Ενταξει δεν συζηταμε να εχεις 5-6 παιδια ή παιδια με φουλ φροντηστηριο ή και ακομα εαν εισαι ανεργος....αλλα σε τετοιες περιπτωσεις και κριση να μην υπηρχε παλι κοματι δυσκολο θα ηταν!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι πιστευω οτι και ολες αυτες τις υποχρεωσεις να εχεις και παλι σε παλιοτερες εποχες ,αν εχεις το μικροβιο ,κοβεις απο μπουζουκια ..ρεστοραν...ακριβα ρουχα ..μαρκες ...οπως εκανα εγω.
Αλλα τωρα με τα νεα μετρα ,ολες οι υποχρεωσεις να τρεχουν,οι μισθοι να μειωνονται και τα προιοντα να ακριβαινουν ..αρχιζει και δυσκολευει το πραμα πολυ ...κατι ονειρα για ταξιδια εκτος Ευρωπης θα αργησουν μου φαινεται παρα πολυ.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τα ταξίδια είναι έτσι κι αλλιώς πολυτέλεια.Μμμ..........εαν εννοείς τα ταξιδια εξωτερικου και μονο δεν θα το ελεγα.Ειμαι απο επαρχια αλλα μενω Αθηνα και για να κατεβω μεχρι τα εξωτικα-μαγευτικα τρικαλα διοδια - καυσιμα βγαινουν οσο εκλεισα πριν απο λιγες μερες εισητηρια για μαδριτη και αυτο γιατι ειναι με aegean..(φαντασου με easy ποσο λιγοτερα θα ειναι) οποτε το θεμα ειναι κατα ποσο εχεις το μικροβιο,αρρωστια για ταξιδι......Ενταξει δεν συζηταμε να εχεις 5-6 παιδια ή παιδια με φουλ φροντηστηριο ή και ακομα εαν εισαι ανεργος....αλλα σε τετοιες περιπτωσεις και κριση να μην υπηρχε παλι κοματι δυσκολο θα ηταν!!!
Γενικά τα ταξίδια είναι πολυτέλεια, όχι μόνο του εξωτερικού, αλλά πόσο μάλλον αυτά που δεν αφορούν Ευρώπη! Το μικρόβιο και να το χεις, δεν χρειάζεται να έχεις 5-6 παιδιά για να χρειάζεται να μαζευτείς, και ένα σου φτάνει να περιορίζεσαι. Δεν έχω παιδιά, αλλά έχω φίλους με παιδιά και δυσκολεύονται σε βασικά πράγματα, αν τους προτείνω ταξίδι θα με φασκελώσουνε και με το δίκιο τους! Any way το θέμα είναι πως όσο κανείς δεν έχει υποχρεώσεις μπορεί να ζαμανφουνίσει όσο θέλει, αν έχει όμως υποχρεώσεις, παιδιά ή δάνεια, ε πρέπει να είναι πιο προσεχτικός.

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Οχι πιστευω οτι και ολες αυτες τις υποχρεωσεις να εχεις και παλι σε παλιοτερες εποχες ,αν εχεις το μικροβιο ,κοβεις απο μπουζουκια ..ρεστοραν...ακριβα ρουχα ..μαρκες ...οπως εκανα εγω.
Αλλα τωρα με τα νεα μετρα ,ολες οι υποχρεωσεις να τρεχουν,οι μισθοι να μειωνονται και τα προιοντα να ακριβαινουν ..αρχιζει και δυσκολευει το πραμα πολυ ...κατι ονειρα για ταξιδια εκτος Ευρωπης θα αργησουν μου φαινεται παρα πολυ.
....μη σου πω και τα εντός Ευρώπης......αχ!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom