• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
ρε παιδια γιατι γενικος ο κοσμος κλαιγεται και κλαψο.....????εσεις δεν ειστε που τους ψηφιζατε???εσεις δεν ειστε που τρεχατε και γλυφατε ποδιες για να βολευτειται???εσεις δεν δινατε τα φακελακια στους γιατρους,σε αρχιτεκτονες κτλ για να καβαντζωθειτε???εσεις δεν ησασταν που οταν πηρε η ελλαδα το ευρο,την ευροβιζιον ,τους ο.α. τρεχατε να κουνατε σημαιακια λες και σας ανεβηκε το εισοδημα, μη πω κατι αλλο????εσεις δεν ησασταν που περνατε εορτοδανεια και βγαζατε πιστωτικες σαν να ηταν μαρουλια???εσεις δεν ησασταν που δεν ειχατε να φατε αλλα τα μπουζουκια μποζουκια και η μερσεντα μερσεντα???εσεις δεν ησασταν που φλομωνατε τα 8χρονα με αγγλικα,γαλλικα,πιανο,αρκοντεον και δεν ξερω τι???εσεις δεν ησασταν που μια ζωη λεγατε να ψωφισει η αγελαδα του γειτωνα και οχι να προσπαθησετε να αποκτησετε και εσεις????χαιρομαι που κοντα στα 30 πια δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα...εχω μια χαλαρωση και ικανοποιηση βλεποντας την καταντοια αυτης της χωρας και των ανθρωπων της.πολυ σκληρο,αλλα αλλο τοσο σκληρο ηταν και για πολυ κοσμο που τραβουσε τα χιλια μυρια χρονια μενοντας στην αφανεια( δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα σε πολυ κοσμο που γνωριζω).δεν πειραζει τωρα ας το απολαυσουμε.στο εσεις δεν ειναι αναγκη να αναφερομαι σε ατομα του φορουμ.κοινωνικο ευρητερα ειναι το προβλημα,οχι του φορουμ.θα συμφωνισω επισης με καποια μελη εδω,πως δεν μου καιγεται καρφι.δουλεια με 830 ευρω εχω.με αυτα θα την βγαλω.και ταξιδια δεν κοβω.θα κανω οσο μπορω.στην τελικη εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με λος cost,να εχει το δωματιο μου τζακουζι,να τρωω σε μισελιν εστιατορια,να κανω shopping therapy στο λονδινο και αλλου και πολλες αλλες γκλαμουριες....βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...

XRISTOS71

Member
...αντί να στέλνουν τα παιδιά τους στην Καμπούλ!!! :bleh:

Σωστά !!!!!
Τώρα έχουμε πλεόν σε προσφορά και ταξίδια πρός Αίγυπτο Συρία Λιβύη και προσεχώς ίσως Ισραήλ και Τουρκία :haha::haha:

Βαγγελιώ που είδες οτι λαικίζω ????

XRISTOS71

Member
βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...
τότε γιατί έγραψες σεντόνι ολόκληρο ????

Σε ενα ταξιδιωτικό φόρουμ όπως αυτό είναι φυσικό πρώτη προτεραιότητα και πάθος είναι τα ταξίδια !!
Η ζωή μας όμως δεν είναι μόνο travelstories και ταξίδια .Είναι η οικογένεια μας ,η δουλειά μας ο κοινωνικός μας περίγυρος .
Οταν όλα αυτά επηρεάζονται αρνητικά απο την οικονομική εξαθλίωση που έχουμε υποστεί ως κράτος και πολίτες αυτής της χώρας τότε τα ταξίδια και οι βόλτες ερχονται σε δευτερη μοίρα .
Σαφέστατα δεν έχουμε όλοι και στον ίδιο βαθμό επιρεαστεί απο αυτήν την κατάσταση .
Υπάρχουν ακόμα καποιοι ''βολεμένοι '' που παίρνουν εναν σκασμό χρήματα σε μοισθούς και παράγουν το ελάχιστο έργο .
Οταν πχ πρίν 1 1/2 και πλεόν χρόνο μιλάγαμε για κρίση στην αγορά στα ελεύθερα επαγγέλματα στο εμπόριο οι υπάλληλοι ( δημόσιοι κυρίως ) σφύριζαν αδιάφορα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τότε γιατί έγραψες σεντόνι ολόκληρο ????

Σε ενα ταξιδιωτικό φόρουμ όπως αυτό είναι φυσικό πρώτη προτεραιότητα και πάθος είναι τα ταξίδια !!
Η ζωή μας όμως δεν είναι μόνο travelstories και ταξίδια .Είναι η οικογένεια μας ,η δουλειά μας ο κοινωνικός μας περίγυρος ...
-και ο χοιρινος γυρος, κοτοπουλο, σουβλακι, παντσετα, λουκανικο... να βαλω απ' ολα;
-χωρις κρεμμυδι, με κανει να κλαιω...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ρε παιδια γιατι γενικος ο κοσμος κλαιγεται και κλαψο.....????εσεις δεν ειστε που τους ψηφιζατε???εσεις δεν ειστε που τρεχατε και γλυφατε ποδιες για να βολευτειται???εσεις δεν δινατε τα φακελακια στους γιατρους,σε αρχιτεκτονες κτλ για να καβαντζωθειτε???εσεις δεν ησασταν που οταν πηρε η ελλαδα το ευρο,την ευροβιζιον ,τους ο.α. τρεχατε να κουνατε σημαιακια λες και σας ανεβηκε το εισοδημα, μη πω κατι αλλο????εσεις δεν ησασταν που περνατε εορτοδανεια και βγαζατε πιστωτικες σαν να ηταν μαρουλια???εσεις δεν ησασταν που δεν ειχατε να φατε αλλα τα μπουζουκια μποζουκια και η μερσεντα μερσεντα???εσεις δεν ησασταν που φλομωνατε τα 8χρονα με αγγλικα,γαλλικα,πιανο,αρκοντεον και δεν ξερω τι???εσεις δεν ησασταν που μια ζωη λεγατε να ψωφισει η αγελαδα του γειτωνα και οχι να προσπαθησετε να αποκτησετε και εσεις????
χαιρομαι που κοντα στα 30 πια δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα...εχω μια χαλαρωση και ικανοποιηση βλεποντας την καταντοια αυτης της χωρας και των ανθρωπων της.πολυ σκληρο,αλλα αλλο τοσο σκληρο ηταν και για πολυ κοσμο που τραβουσε τα χιλια μυρια χρονια μενοντας στην αφανεια( δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα σε πολυ κοσμο που γνωριζω).δεν πειραζει τωρα ας το απολαυσουμε.στο εσεις δεν ειναι αναγκη να αναφερομαι σε ατομα του φορουμ.κοινωνικο ευρητερα ειναι το προβλημα,οχι του φορουμ.θα συμφωνισω επισης με καποια μελη εδω,πως δεν μου καιγεται καρφι.δουλεια με 830 ευρω εχω.με αυτα θα την βγαλω.και ταξιδια δεν κοβω.θα κανω οσο μπορω.στην τελικη εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με λος cost,να εχει το δωματιο μου τζακουζι,να τρωω σε μισελιν εστιατορια,να κανω shopping therapy στο λονδινο και αλλου και πολλες αλλες γκλαμουριες....βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...
Όχι, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που λες. Αλλα κι εμείς την πληρώνουμε. Χτύπα ξύλο αν χάσεις τη δουλειά των 830 ευρώ θα καταλάβεις τι εννοούν αυτοί που κλαίνε.

Borealis

Member
Όχι, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που λες. Αλλα κι εμείς την πληρώνουμε. Χτύπα ξύλο αν χάσεις τη δουλειά των 830 ευρώ θα καταλάβεις τι εννοούν αυτοί που κλαίνε.
Α, μη το λες! εγώ περίμενα με αγωνία να ψοφησει η αγελάδα του γείτονα γιατί μουγκάνιζε και έχεζε ασύστολα και τελικά αυτή η άτιμη γκαστρώθηκε και τώρα ο γείτονας έχει δύο αγελάδες! άστα...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Α, μη το λες! εγώ περίμενα με αγωνία να ψοφησει η αγελάδα του γείτονα γιατί μουγκάνιζε και έχεζε ασύστολα και τελικά αυτή η άτιμη γκαστρώθηκε και τώρα ο γείτονας έχει δύο αγελάδες! άστα...
Από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω ότι στη γειτονιά σας βολοδέρνει κι ένας ταύρος...

varioAthens

Member
ρε παιδια γιατι γενικος ο κοσμος κλαιγεται και κλαψο.....????εσεις δεν ειστε που τους ψηφιζατε???εσεις δεν ειστε που τρεχατε και γλυφατε ποδιες για να βολευτειται???εσεις δεν δινατε τα φακελακια στους γιατρους,σε αρχιτεκτονες κτλ για να καβαντζωθειτε???εσεις δεν ησασταν που οταν πηρε η ελλαδα το ευρο,την ευροβιζιον ,τους ο.α. τρεχατε να κουνατε σημαιακια λες και σας ανεβηκε το εισοδημα, μη πω κατι αλλο????εσεις δεν ησασταν που περνατε εορτοδανεια και βγαζατε πιστωτικες σαν να ηταν μαρουλια???εσεις δεν ησασταν που δεν ειχατε να φατε αλλα τα μπουζουκια μποζουκια και η μερσεντα μερσεντα???εσεις δεν ησασταν που φλομωνατε τα 8χρονα με αγγλικα,γαλλικα,πιανο,αρκοντεον και δεν ξερω τι???εσεις δεν ησασταν που μια ζωη λεγατε να ψωφισει η αγελαδα του γειτωνα και οχι να προσπαθησετε να αποκτησετε και εσεις????χαιρομαι που κοντα στα 30 πια δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα...εχω μια χαλαρωση και ικανοποιηση βλεποντας την καταντοια αυτης της χωρας και των ανθρωπων της.πολυ σκληρο,αλλα αλλο τοσο σκληρο ηταν και για πολυ κοσμο που τραβουσε τα χιλια μυρια χρονια μενοντας στην αφανεια( δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα σε πολυ κοσμο που γνωριζω).δεν πειραζει τωρα ας το απολαυσουμε.στο εσεις δεν ειναι αναγκη να αναφερομαι σε ατομα του φορουμ.κοινωνικο ευρητερα ειναι το προβλημα,οχι του φορουμ.θα συμφωνισω επισης με καποια μελη εδω,πως δεν μου καιγεται καρφι.δουλεια με 830 ευρω εχω.με αυτα θα την βγαλω.και ταξιδια δεν κοβω.θα κανω οσο μπορω.στην τελικη εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με λος cost,να εχει το δωματιο μου τζακουζι,να τρωω σε μισελιν εστιατορια,να κανω shopping therapy στο λονδινο και αλλου και πολλες αλλες γκλαμουριες....βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...

Ποτέ δεν τα έκανα όλα αυτά, ποτέ δεν τα κατάλαβα, ποτέ δεν τα "ενέκρινα" (αν και δεν μου πέφτει λόγος να εγκρίνω ή όχι τις επιλογές του καθενός).... Ωστόσο, δεν νιώθω καμία χαλάρωση και καμία ικανοποίηση βλέποντας όλους να μας παρασέρνει η κατρακύλα, ακόμα κι αυτούς με το ανόητο lifestyle... Εσύ, νέος άνθρωπος και να αισθάνεσαι αυτή την χαιρεκακία? Μήπως τελικά η νοοτροπία σου δεν απέχει πολύ από αυτή του γείτονα χωρίς αγελάδα?

ikarialover

Member
Ίσως να το διαβάσατε κι αλλού αλλά η δήλωση του πρωθυπουργού πως "βασικός μου στόχος σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο" προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις και πλήθος σχολίων στο twitter! Παραθέτω κάποια από αυτά:

-Ένας εργαζόμενος ανα οικογένεια, ένα βιβλίο ανά τάξη, ένας γιατρός ανα όροφο, ένα νερό ανά Βαγγελιώ.

-Μπορεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει, αν σ' ένα ζεύγος δουλεύουν κ οι 2, θα πρέπει να χωρίσουν ή ο ένας να παραιτηθεί;

-Ήταν ένας Άγγλος, ένας Γάλλος κι ένας εργαζόμενος.

-Θα αναλάβουν κι οι πολιτικοί κάποι βάρος λέει. "Μόνο ένα αυθαίρετο ανά υπουργό"

- Αντί να χαίρεστε που ο #enas_ergazomenos θα δουλευει και οι υπολοίποι θα αράζουμε και θα του τα τρώμε, παραπονιέστε κιόλας. Μα πόσο αχάριστοι!

- γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους.που κάνω καταγγελία;

- Προσφέρομαι να παντρευτω εργαζομενη γυναικα...ορκιζομαι να μην ψαξω ποτε για δουλεια.

- Πόσοι ημιαπασχολούμενοι μας κάνουν έναν εργαζόμενο?

- Επόμενη κίνηση η θέσπιση του θεσμού του εργαζόμενου της γειτονιάς

--Ποιος φταίει πραγματικά για το #enas_ergazomenos σε κάθε οικογένεια; -Ο #enas_psifoforos του πασόκ σε κάθε οικογένεια.
-Ανταλλάσω εργαζόμενο αδερφό με άνεργη μέχρι 22 ετών. Απαιτείται φωτογραφία ολόσωμη με μπικίνι στη διεύθυνση...

Ας γελάσει κ λίγο το χειλάκι μας...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom