ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
XRISTOS71 σταμάτα τον λαϊκισμο εεεεεεεε
Εσυ είσαι κορίτσι για σπίτι 100%
Μακάρι και οι πραγματικοί γονείς να είχαν αυτές τις αντιλήψεις
...αντί να στέλνουν τα παιδιά τους στην Καμπούλ!!!
τότε γιατί έγραψες σεντόνι ολόκληρο ????βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...
-και ο χοιρινος γυρος, κοτοπουλο, σουβλακι, παντσετα, λουκανικο... να βαλω απ' ολα;τότε γιατί έγραψες σεντόνι ολόκληρο ????
Σε ενα ταξιδιωτικό φόρουμ όπως αυτό είναι φυσικό πρώτη προτεραιότητα και πάθος είναι τα ταξίδια !!
Η ζωή μας όμως δεν είναι μόνο travelstories και ταξίδια .Είναι η οικογένεια μας ,η δουλειά μας ο κοινωνικός μας περίγυρος ...
Όχι, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που λες. Αλλα κι εμείς την πληρώνουμε. Χτύπα ξύλο αν χάσεις τη δουλειά των 830 ευρώ θα καταλάβεις τι εννοούν αυτοί που κλαίνε.ρε παιδια γιατι γενικος ο κοσμος κλαιγεται και κλαψο.....????εσεις δεν ειστε που τους ψηφιζατε???εσεις δεν ειστε που τρεχατε και γλυφατε ποδιες για να βολευτειται???εσεις δεν δινατε τα φακελακια στους γιατρους,σε αρχιτεκτονες κτλ για να καβαντζωθειτε???εσεις δεν ησασταν που οταν πηρε η ελλαδα το ευρο,την ευροβιζιον ,τους ο.α. τρεχατε να κουνατε σημαιακια λες και σας ανεβηκε το εισοδημα, μη πω κατι αλλο????εσεις δεν ησασταν που περνατε εορτοδανεια και βγαζατε πιστωτικες σαν να ηταν μαρουλια???εσεις δεν ησασταν που δεν ειχατε να φατε αλλα τα μπουζουκια μποζουκια και η μερσεντα μερσεντα???εσεις δεν ησασταν που φλομωνατε τα 8χρονα με αγγλικα,γαλλικα,πιανο,αρκοντεον και δεν ξερω τι???εσεις δεν ησασταν που μια ζωη λεγατε να ψωφισει η αγελαδα του γειτωνα και οχι να προσπαθησετε να αποκτησετε και εσεις????
χαιρομαι που κοντα στα 30 πια δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα...εχω μια χαλαρωση και ικανοποιηση βλεποντας την καταντοια αυτης της χωρας και των ανθρωπων της.πολυ σκληρο,αλλα αλλο τοσο σκληρο ηταν και για πολυ κοσμο που τραβουσε τα χιλια μυρια χρονια μενοντας στην αφανεια( δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα σε πολυ κοσμο που γνωριζω).δεν πειραζει τωρα ας το απολαυσουμε.στο εσεις δεν ειναι αναγκη να αναφερομαι σε ατομα του φορουμ.κοινωνικο ευρητερα ειναι το προβλημα,οχι του φορουμ.θα συμφωνισω επισης με καποια μελη εδω,πως δεν μου καιγεται καρφι.δουλεια με 830 ευρω εχω.με αυτα θα την βγαλω.και ταξιδια δεν κοβω.θα κανω οσο μπορω.στην τελικη εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με λος cost,να εχει το δωματιο μου τζακουζι,να τρωω σε μισελιν εστιατορια,να κανω shopping therapy στο λονδινο και αλλου και πολλες αλλες γκλαμουριες....βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...
Α, μη το λες! εγώ περίμενα με αγωνία να ψοφησει η αγελάδα του γείτονα γιατί μουγκάνιζε και έχεζε ασύστολα και τελικά αυτή η άτιμη γκαστρώθηκε και τώρα ο γείτονας έχει δύο αγελάδες! άστα...Όχι, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που λες. Αλλα κι εμείς την πληρώνουμε. Χτύπα ξύλο αν χάσεις τη δουλειά των 830 ευρώ θα καταλάβεις τι εννοούν αυτοί που κλαίνε.
Από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω ότι στη γειτονιά σας βολοδέρνει κι ένας ταύρος...Α, μη το λες! εγώ περίμενα με αγωνία να ψοφησει η αγελάδα του γείτονα γιατί μουγκάνιζε και έχεζε ασύστολα και τελικά αυτή η άτιμη γκαστρώθηκε και τώρα ο γείτονας έχει δύο αγελάδες! άστα...
Καθόλου δεν βολοδέρνει, εργάζεται υπεύθυνα και με στόχους.Από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω ότι στη γειτονιά σας βολοδέρνει κι ένας ταύρος...
ρε παιδια γιατι γενικος ο κοσμος κλαιγεται και κλαψο.....????εσεις δεν ειστε που τους ψηφιζατε???εσεις δεν ειστε που τρεχατε και γλυφατε ποδιες για να βολευτειται???εσεις δεν δινατε τα φακελακια στους γιατρους,σε αρχιτεκτονες κτλ για να καβαντζωθειτε???εσεις δεν ησασταν που οταν πηρε η ελλαδα το ευρο,την ευροβιζιον ,τους ο.α. τρεχατε να κουνατε σημαιακια λες και σας ανεβηκε το εισοδημα, μη πω κατι αλλο????εσεις δεν ησασταν που περνατε εορτοδανεια και βγαζατε πιστωτικες σαν να ηταν μαρουλια???εσεις δεν ησασταν που δεν ειχατε να φατε αλλα τα μπουζουκια μποζουκια και η μερσεντα μερσεντα???εσεις δεν ησασταν που φλομωνατε τα 8χρονα με αγγλικα,γαλλικα,πιανο,αρκοντεον και δεν ξερω τι???εσεις δεν ησασταν που μια ζωη λεγατε να ψωφισει η αγελαδα του γειτωνα και οχι να προσπαθησετε να αποκτησετε και εσεις????χαιρομαι που κοντα στα 30 πια δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα...εχω μια χαλαρωση και ικανοποιηση βλεποντας την καταντοια αυτης της χωρας και των ανθρωπων της.πολυ σκληρο,αλλα αλλο τοσο σκληρο ηταν και για πολυ κοσμο που τραβουσε τα χιλια μυρια χρονια μενοντας στην αφανεια( δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα σε πολυ κοσμο που γνωριζω).δεν πειραζει τωρα ας το απολαυσουμε.στο εσεις δεν ειναι αναγκη να αναφερομαι σε ατομα του φορουμ.κοινωνικο ευρητερα ειναι το προβλημα,οχι του φορουμ.θα συμφωνισω επισης με καποια μελη εδω,πως δεν μου καιγεται καρφι.δουλεια με 830 ευρω εχω.με αυτα θα την βγαλω.και ταξιδια δεν κοβω.θα κανω οσο μπορω.στην τελικη εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με λος cost,να εχει το δωματιο μου τζακουζι,να τρωω σε μισελιν εστιατορια,να κανω shopping therapy στο λονδινο και αλλου και πολλες αλλες γκλαμουριες....βεβαια εγω δεν εχω ουτε παιδια ουτε γατια.κατι ψαρακια ταιζω.αυτοι που εχουν οικογενειες και δανεια-για κατοικια και οχι για 2λιτρο αυτοκινητο και διακοπες- ειναι πραγματικα σε πολλυ δυσκολη κατασταση.μονο αυτοι μπορουν να αφουγκραστουν την δυσκολια που εχουν...