• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αν δεν ξεχαστουν και μεταταξουν τους ταχυδρομους, οπου ναναι θα σουρθει

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και στο δικο μας Carrefour το ιδιο γινεται ...οταν το πρωτοειδα περσι μου εκανε τοσο εντυπωση ...σκηνες βγαλμενες απο τους Αθλιους και που?στον Αλιμο κιολας.

Οσο για το επιδομα αλληλεγγυης δυστυχως ο δικος μας ταχυδρομος εκει μπαστακας!!!!!
και τωρα βεβαια σειρα εχει το τελος ακινητης περιουσιας ..μην παιρνετε θαρρος ...και πρωτη κατοικια να εχεις ..πληρωσε παλι!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η πιο ευφυής ονομασία φόρου ever."Επίδομα αλληλεγγύης".Σε ποιόν;Στη Μέρκελ;
Από χιούμορ πάντως τους παραδέχομαι,είναι καταπληκτικοί.Τέτοιο κυνισμό ούτε οι Monty Python.

fotast

Member
'Οποιος θέλει να πάρει την κρυάδα του πολυ-εκκαθαριστικού(εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης+εισφορές δαπανών,άν έχει μεγάλα αυτοκίνητα,σκάφη κτλ+τέλος επιτηδεύματος,άν εχει επιχείρηση,κατάστημα κτλ) και ειναι πιστοποιημένος στο taxis άς πάει να δεί.Τα εκκαθαριστικά είναι εκεί.Και κοστίζουν μερικά αεροπορικά εισιτήρια ακόμη και μονον με την εισφορά+το τέλος επιτηδεύματος.Χωρίς σκάφη,αυτοκίνητα κτλ.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
'Οποιος θέλει να πάρει την κρυάδα του πολυ-εκκαθαριστικού(εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης+εισφορές δαπανών,άν έχει μεγάλα αυτοκίνητα,σκάφη κτλ+τέλος επιτηδεύματος,άν εχει επιχείρηση,κατάστημα κτλ) και ειναι πιστοποιημένος στο taxis άς πάει να δεί.Τα εκκαθαριστικά είναι εκεί.Και κοστίζουν μερικά αεροπορικά εισιτήρια ακόμη και μονον με την εισφορά+το τέλος επιτηδεύματος.Χωρίς σκάφη,αυτοκίνητα κτλ.
Τι ηθελες και τοπες? Λακισανε ολοι και ψαχνουν τη λυπητερη...

Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μέσα από αυτό ακριβώς το πνεύμα του "αντί να ανησυχώ μην πτωχεύσουμε και τα χάσουμε όλα, προτιμώ να τα "φάω " εγώ για μένα κι έτσι τουλάχιστον να έχω ζήσει κάτι που κανείς δεν μπορεί να μου πάρει",έζησα την ωραιότερη ταξιδιωτική μου χρονιά το 2011!!!
Πρωτοχρονιά:Βερολίνο(Δρέσδη,Αμβούργο)
25η Μαρτίου:Eurodisney και Παρίσι
Καλοκαίρι:Λονδίνο +
Φρανκφούρτη(Χαυδελβέργη).
Χθες το βράδυ(12/9/2011)κοιτούσα τις προσφορές της Aegean!Απίστευτες Τιμές!!!!!για Ρώμη,Βαρκελώνη,Παρίσι........(.19,26,32Ε).Αποφάσισα να προτείνω στο σύζυγό μου να κλείσουμε κάτι.
Το πρωί ξυπνήσαμε ακούγοντας τα νέα για τον έξτρα φόρο στις ιδιοκτησίες!!!!! και τις "εργασιακές εφεδρείες".
Διακριτικά έσκισα το χαρτί με τις σημειώσεις!!!!

fotast

Member
Τι ηθελες και τοπες? Λακισανε ολοι και ψαχνουν τη λυπητερη...
Προσπαθώ να προλάβω εγκεφαλικό+καρδιακό:)Τα λέω σιγά-σιγά γιατί αν πάρουν το χαρτί και δούν πώς βγαίνουν οι υπολογισμοί σίγουρα κάτι θα πάθει ο κόσμος.Υποτίθεται οτι η εισφορά ειναι επι του καθαρού εισοδήματος.Αλλά στο κάθαρο προσθέτουν και τα ποσά που απαλλάσσονται ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο(π.χ τόκοι απο καταθέσεις που φορολογούνται μέ 10%) μαζί με τον φόρο που ήδη πλήρωσες.π.χ έχεις 500 Ευρώ από τόκο,προσθέτουν στο εισόδημα τα 500+τα 50 του φόρου που ήδη έχεις πληρώσει και βάζουν την εισφορά πάνω στο καινούριο σύνολο.Πρωτοτυπία!!!!

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
δεν πληρώνω σου λέω!!!!:mad:
Δεν θα τους δωσω τίποτα! αυτο με το τελος ακινητης περιουσιας στο λογαριασμό της ΔΕΗ δεν ξέρω πως θα το αποφύγω....:roll:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
δεν πληρώνω σου λέω!!!!:mad:
Δεν θα τους δωσω τίποτα! αυτο με το τελος ακινητης περιουσιας στο λογαριασμό της ΔΕΗ δεν ξέρω πως θα το αποφύγω....:roll:
Αντέδρασε η ΔΕΗ και λέει ότι δε δέχεται να εισπράξει εκείνη το τέλος μέσω των λογαριασμών.
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι χρωστάνε ήδη λογαριασμούς, όταν μπει και το ειδικό τέλος, τότε είναι που τα φέσια θα φτάσουν στα ύψη.

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Eγω τωρα να κλεισω Bαρκελωνη με 110 γιουρια για Δεκεμβρη η θα εχουμε χρεωκοπησει μεχρι τοτε? ε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom