• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

dmdoc

Member
Μέχρι τότε πολλοί απλώς θα συζητούν για ταξίδια.

Όχι,δεν θα συζητάμε μόνο,θα κάνουμε κιόλας.Μου φάγανε ήδη αρκετά...τα υπόλοιπα για την πάρτη μου.Σιγά μην κάτσω να σκάσω,και να μπω στο τριπάκι του άγχους,του φόβου και του μηδενικού αύριο που αυτοί θέλουν.Δεν θέλω να πεθάνω δουλεύοντας για να πληρώνω ΜΟΝΟ λογαριασμούς.Τα δικά μου είναι δικά μου.Τέλος.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
ρε παίδες, σας ήλθε η έκτακτη εισφορά ??:roll:

σίγουρα με αυτήν, ένα ταξιδάκι θα κοπεί :(:mad:

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Μη το θεωρείς καθόλου τραβηγμένο. Μου έχει αναφερθεί αρκετό καιρό τώρα ότι μετά από κάποια λαϊκή, Έλληνες (και όχι αλλοδαποί) έψαχναν στα σκουπίδια για τις πεταμένες ντομάτες, μαρούλια κτλ.

Προσεχώς στις οθόνες σας...
Kαλα αυτο συμβαινει συχνα σε πολλες περιοχες.Και το προβλημα θα ενταθει,εφοσον βλεπουμε οτι χειροτερευει η οικονομικη κατασταση.

Bahari

Member
Μη το θεωρείς καθόλου τραβηγμένο. Μου έχει αναφερθεί αρκετό καιρό τώρα ότι μετά από κάποια λαϊκή, Έλληνες (και όχι αλλοδαποί) έψαχναν στα σκουπίδια για τις πεταμένες ντομάτες, μαρούλια κτλ.

Αυτό που λες δυστυχώς ισχύει εδώ και πολλούς μήνες... το έχω δει με τα μάτια μου:(

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω παντως αν ημουν στη θεση τους, θα επαιρνα ο,τι πιο βαρυ και βρωμικο εβρισκα στα σκουπιδια και θα πηγαινα να το πεταξω στους "κυριους". Δεν κανει σωστες δουλειες ο κοσμος...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εγω παντως αν ημουν στη θεση τους, θα επαιρνα ο,τι πιο βαρυ και βρωμικο εβρισκα στα σκουπιδια και θα πηγαινα να το πεταξω στους "κυριους". Δεν κανει σωστες δουλειες ο κοσμος...
Δεν θα το ευχαριστιοσουν καθολου. Θα σε κοιτουσαν με εκεινο το ηλιθιο χαμογελο που φορανε τα τελευταια 40 χρονια οταν γυροβολανε αναμεσα σε κοσμο και θα ενιωθες σαν να μιλας ελληνικα σε κινεζο.

villi

Member
Μου έχει αναφερθεί αρκετό καιρό τώρα ότι μετά από κάποια λαϊκή, Έλληνες (και όχι αλλοδαποί) έψαχναν στα σκουπίδια για τις πεταμένες ντομάτες, μαρούλια κτλ.

Μην πάτε μακρυά εγώ το βλέπω καθημερινά στον κάδο απέναντι από το σπίτι μου!Κανονική παρέλαση!Κρίμα ρε γαμ@#ο!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μην πάτε μακρυά εγώ το βλέπω καθημερινά στον κάδο απέναντι από το σπίτι μου!Κανονική παρέλαση!Κρίμα ρε γαμ@#ο!
Τυχερη που εισαι! Στον καδο απεναντι απο το δικο μου σπιτι γιατι δεν ερχεται κανενας, που εχει ακομα και η σκουπιδιαρα μια βδομαδα να περασει και μας εχει φαει η βρωμα;

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη