• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ενα δικο μας αστειο ειναι ..
απλα κ μενα περαν της καθαρης ,τακτοποιημενης ,ζωντανης πολης ..που συμφωνουμε ...αρχιτεκτονικα και οπτικα δε με ενθουσιασε.

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ε μα ναι!!!Μαδριτη,Παρισι και Κολωνια .
Αλλα και σε ασχημες να εμεναν (βλεπε εξωτικα Τιρανα) παλι θα ηθελα να ταξιδεψω κ να παω.
Το ''εξωτικά'' στην περίπτωση δε σημαίνει απαραίτητα άσχημα, αλλά περίεργα, έξω απ' τα συνηθισμένα. Αν και οι φωτογραφίες από Τίρανα, συγκλίνουν όχι προς το χαρακτηρισμό άσχημα αλλά προς το πολύ άσχημα, σχεδόν κιτς.
Στο μήνυμα της Κλεοπάτρας το εξωτικό πάει πακέτο με το άσχημο και είναι ειρωνικό. Από αυτό πιάστικα και σχολίασα (το ειρωνικό υφάκι και όχι το γεγονός ότι θεωρεί τα Τίρανα άσχημη πόλη). Δεν είναι και η μόνη. Απλά επειδή φαντάζομαι ότι τα Τίρανα δεν είναι η μοναδική άσχημη πόλη στον κόσμο αλλά υπάρχουν και άλλες στις οποίες δεν έχω δει να αναφέρονται ειρωνικά είπα να το σχολιάσω γιατί μου χτύπησε κάπως. Μου εξήγησε η κοπέλα ότι είναι δικό τους αστείο και όλα οκ δεν τρέχει κάτι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Just Lori said:
Απλά είδα και κάπου αλλού να αναφέρονται ως ''εξωτικά'' τα Τίρανα (όχι από σένα) γι'αυτό έγραψα γιατί δεν είναι καθόλου άσχημα (εμένα τουλάχιστον μου άρεσε η πολή αρκετά).
εγω τα ανεφερα ετσι. ο north το επιασε. κεντρο αρκετα καλο (με καλωδια τυπου ΔΕΗ ματσα στον αερα) περιφερεια πολης με μεγαλες αντιθεσεις. αροτρα με βοδια, χωματοδρομοι κ mercedes κ λουξ αεροδρομιο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απλά είδα και κάπου αλλού να αναφέρονται ως ''εξωτικά'' τα Τίρανα (όχι από σένα) γι'αυτό έγραψα γιατί δεν είναι καθόλου άσχημα (εμένα τουλάχιστον μου άρεσε η πολή αρκετά).
Μάλλον το δικό μου χαρακτηρισμό είδες, που είχε περισσότερο την έννοια του ασυνήθιστου μέρους παρά κάτι άλλο... Ήσουν κι εσύ Τίρανα το Σ/Κ που μας πέρασε?

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
εγω τα ανεφερα ετσι. ο north το επιασε. κεντρο αρκετα καλο (με καλωδια τυπου ΔΕΗ ματσα στον αερα) περιφερεια πολης με μεγαλες αντιθεσεις. αροτρα με βοδια, χωματοδρομοι κ mercedes κ λουξ αεροδρομιο.
Ναι εσύ ΑΛΛΑ δεν σχολίασα το δικό σου διότι εσύ ΜΟΛΙΣ γύρισες απο'κει και επομένως έχεις άποψη και δικαίωμά σου να τη θεωρείς και άσχημη και εξωτική και κιτς και ότι άλλο θες. Ενώ η κοπέλα απ'οτι είδα στον χάρτη της δεν έχει πάει Αλβανία γι'αυτό και το δικό της ''εξωτικό'' μου χτύπησε άσχημα ενώ το δικό σου το προσπέρασα. Δεν είναι ωραίο να μλάς ειρωνικά για μια πόλη που δεν έχεις δει ποτέ σου απλά και μόνο επειδή κάτι έχεις ακούσει και κάτι έχεις δει σε φωτογραφίες. Σε παρακάτω μήνυμα διευκρινίζει ότι έχει πάει οπότε άκυρα τα παραπάνω. Και ξαναλέω. Το ότι εμένα μου φάνηκε μια συμπαθητική πόλη δεν σημαίνει οτι είναι κι'όλας και ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Δεν έγραψα γι'αυτό. Σχολίασα μόνο το ειρωνικό υφάκι του μηνύματος πιστεύοντας ότι δεν είχε πάει ποτέ.

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μάλλον το δικό μου χαρακτηρισμό είδες, που είχε περισσότερο την έννοια του ασυνήθιστου μέρους παρά κάτι άλλο... Ήσουν κι εσύ Τίρανα το Σ/Κ που μας πέρασε?
Όχι, όχι του Samion είδα και του εξήγησα. Εγώ γύρισα σάββατο πρωί δεν σας πρόλαβα....;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απλά επειδή φαντάζομαι ότι τα Τίρανα δεν είναι η μοναδική άσχημη πόλη στον κόσμο
Τα Τίρανα δεν είναι άσχημη πόλη. Είναι μέτρια (προς τα άνω). Για παράδειγμα, από τις προτέυουσες χωρών των Βαλκανίων, έχω πάει σε όλες εκτός από το Βελιγράδι και Σκόπια. Από τις υπόλοιπες (και εξαιρώντας την Αθήνα), η σειρά ομορφότερη -> ασχημότερη είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) Ζάγκρεμπ, Σεράγεβο, Βουκουρέστι, Τίρανα, Σόφια, Κισινάου, Ποντγκόριτσα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν είναι ωραίο να μλάς ειρωνικά για μια πόλη που δεν έχεις δει ποτέ σου απλά και μόνο επειδή κάτι έχεις ακούσει και κάτι έχεις δει σε φωτογραφίες... Σχολίασα μόνο το ειρωνικό υφάκι του μηνύματος πιστεύοντας ότι δεν είχε πάει ποτέ.
Εγώ δεν έχω πάει Τίρανα και έχω άποψη από φωτογραφίες. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις πότε κάποιος μπορεί να έχει άποψη για ένα προορισμό? Γράφουμε σε ελεύθερο φόρουμ και δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε εσένα ή σε όποιον θέλει να το παίζει τροχονόμος του φόρουμ χωρίς να έχει σχετικές αρμοδιότητες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Just Lori said:
Όχι, όχι του Samion είδα και του εξήγησα. Εγώ γύρισα σάββατο πρωί δεν σας πρόλαβα....;)
κι εγω ειπα.απλα οτι ο north εξηγησε καλυτερα.απο μενα τι εννοουσα με τη λεξη εξωτικη.οχι ασχημη. τοσο καλος ειναι που αν εχει κ δικηγορικο γραφειο γινομαι πελατης αμεσα.
κριμα που εφυγες σαββατο πρωι..τα καλα στην πολη συμβαινουν σαββατοβραδο..

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ δεν έχω πάει Τίρανα και έχω άποψη από φωτογραφίες. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις πότε κάποιος μπορεί να έχει άποψη για ένα προορισμό? Γράφουμε σε ελεύθερο φόρουμ και δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε εσένα ή σε όποιον θέλει να το παίζει τροχονόμος του φόρουμ χωρίς να έχει σχετικές αρμοδιότητες.
Ξεκίνησα μια συζήτηση με την Kleopatra με την οποία και πιστεύω ότι το λύσαμε. Εσύ δεν έχεις πάει και πολύ καλά κάνεις. Ούτε αναφέρθηκε κάποιος σε σένα ούτε σου απήυθηνε το λόγο. Μη τυχόν και δεις δύο άτομα να διαφωνούν σε κάτι σ'αυτό το Forum θα πεταχτείς και'συ. Το ότι θεωρείς τα Τίρανα μια άσχημη πόλη επειδή έτσι είδες σε φωτογραφίες μπράβο σου και πολύ καλά κάνεις δεν σου ζήτησε κάποιος τον λόγο. Με ενόχλησε το ειρωνικό υφάκι και μόνο όπως έγραψα άλλες 50 φορές και της μίλησα και πολύ ευγενικά της κοπέλας ούτε τροχονόμος το έπαιξα ούτε τίποτα. Τώρα αν εσύ δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και κάθεσαι και πιάνεις τη κάθε λέξη ξεχωριστά απλά και μόνο για να δημιουργείς θέμα στο forum και να έχεις κάτι να περνάς την ώρα σου τότε λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα παίξω. Το τελειώνω εδώ και συνέχισε μόνος σου αν θες, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου κάνει παρέα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ξεκίνησα μια συζήτηση με την Kleopatra με την οποία και πιστεύω ότι το λύσαμε.
Τα θέματα δεν είναι για συζήτηση μεταξύ δύο ατόμων για αυτό υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα.

Ούτε αναφέρθηκε κάποιος σε σένα ούτε σου απήυθηνε το λόγο.
Μα ακόμα και τώρα πιστεύεις ότι είσαι τροχονόμος και ότι θα περιμένω να μου απευθύνεις το λόγο. Δε λειτουργεί έτσι το φόρουμ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα