KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Θυμησε μου και συ τωρα οτι δεν περασα επαρχια ,αλλα στο σπιτι μου ..και δεν ξεσαλωσα στα φοιτητικα μου χρονια.
Ενώ συνηθίζαμε να επισκεφτόμαστε κάθε χρόνο μερικούς χειμερινούς προορισμούς στη χώρα μας φέτος δεν πήγαμε.Πήγαμε μόνο Ισπανία τον Οκτώβρη και τώρα πια ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές εξορμήσεις.Στην αρχή έλεγα τι ωραία που ήταν άλλους χειμώνες στο Πήλιο,τη Λίμνη Πλαστήρα,την Ορεινή Αρκαδία κτλ.Τώρα λέω με ολα αυτά που βλέπουμε γύρω μας είμαστε τυχεροί που μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας και να πηγαίνουμε και κάποια ταξίδια έστω και όχι όσο συχνά θα θέλαμε.Τώρα που η ανεργία καλπάζει, οι οικονομικοί δείκτες πέφτουν και η ανασφάλεια μας έχει ζώσει για τα καλά (σταματώ εδώ γιατί θα σας μαυρίσω τη ψυχή ) ήθελα να ρωτήσω το αγαπητό φόρουμ τι κάνει με τα ταξίδια;
Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν, ευτυχώς, αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους.. Ωστόσο, αναμφίβολα αυτό που βιώνουμε μας επηρεάζει όλους. Τι κάνετε λοιπόν; Περιορίζετε τις εξορμήσεις; Επιλέγετε πιο κοντινούς προορισμούς ή πιο low-budget προτάσεις; Κυνηγάτε προσφορές; Απλά ονειρεύεστε;;
Περυσι δόθηκε σε ολους. (υπο τις προυποθεσεις φυσικα που παρεχεται). Και φέτος δόθηκε, αλλα η χορηγηση του δεν έτυχε αναλογης δημοσιοτητας σε σχέση με τα παρελθόντα έτη. Δεν εβγαλαν καμία ανακοινωση κ λόγω οικονομικής κρίσης θεωρησα οτι θα κοπηκε μαζι με τα αλλα (τραγικα) επιδοματα. Για να μην τα πολυλογω δόθηκε ομως και φετος, ωστοσο το καναν λίγο γαργαρα, όταν ρώτησα στην εφορεία, γιατί δεν βγήκε φετος ανακοινωσε μου απαντησε ορθα κοφτα, εδω ειναι η εφορεια οποιος ενδιαφερεται μπορει να ερχεται κ να ενημερωνεται...Το επίδομα αυτό ισχύει τα τελεταία 5-6 χρόνια και νομίζω πέρσι δεν δόθηκε σε κανένα...
Μπράβο....8 months and counting.
Και μάλλον δεν προβλέπεται για όλο το 2012.
Δεν κατάλαβα;Μπράβο....