• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
:klaps::klaps::klaps:

Θυμησε μου και συ τωρα οτι δεν περασα επαρχια ,αλλα στο σπιτι μου ..και δεν ξεσαλωσα στα φοιτητικα μου χρονια.

chrisbd

Member
Το επίδομα αυτό ισχύει τα τελεταία 5-6 χρόνια και νομίζω πέρσι δεν δόθηκε σε κανένα...

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν οι περισσότεροι από τους φίλους σου έχουν χάσει τη δουλειά τους ή τους έχουν "ξυρίσει" το μισθό (γιατί περί "ξυρίσματος" πρόκειται) δεν είναι και ότι ευγενέστερο να ανακοινώνεις κάθε τόσο το επόμενό σου ταξίδι... Τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα.. Η μετανάστευση ακούγεται πολύ καλή ιδέα, αλλά κι αυτό κοντεύει να κορεσθεί πια, δε θα βρίσκουν δουλειά οι Έλληνες έξω εις αεί..

alma

Member
Τώρα που η ανεργία καλπάζει, οι οικονομικοί δείκτες πέφτουν και η ανασφάλεια μας έχει ζώσει για τα καλά (σταματώ εδώ γιατί θα σας μαυρίσω τη ψυχή :bleh::bleh: ) ήθελα να ρωτήσω το αγαπητό φόρουμ τι κάνει με τα ταξίδια;

Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν, ευτυχώς, αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους.. Ωστόσο, αναμφίβολα αυτό που βιώνουμε μας επηρεάζει όλους. Τι κάνετε λοιπόν; Περιορίζετε τις εξορμήσεις; Επιλέγετε πιο κοντινούς προορισμούς ή πιο low-budget προτάσεις; Κυνηγάτε προσφορές; Απλά ονειρεύεστε;; :clap::clap:
Ενώ συνηθίζαμε να επισκεφτόμαστε κάθε χρόνο μερικούς χειμερινούς προορισμούς στη χώρα μας φέτος δεν πήγαμε.Πήγαμε μόνο Ισπανία τον Οκτώβρη και τώρα πια ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές εξορμήσεις.Στην αρχή έλεγα τι ωραία που ήταν άλλους χειμώνες στο Πήλιο,τη Λίμνη Πλαστήρα,την Ορεινή Αρκαδία κτλ.Τώρα λέω με ολα αυτά που βλέπουμε γύρω μας είμαστε τυχεροί που μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας και να πηγαίνουμε και κάποια ταξίδια έστω και όχι όσο συχνά θα θέλαμε.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Το επίδομα αυτό ισχύει τα τελεταία 5-6 χρόνια και νομίζω πέρσι δεν δόθηκε σε κανένα...
Περυσι δόθηκε σε ολους. (υπο τις προυποθεσεις φυσικα που παρεχεται). Και φέτος δόθηκε, αλλα η χορηγηση του δεν έτυχε αναλογης δημοσιοτητας σε σχέση με τα παρελθόντα έτη. Δεν εβγαλαν καμία ανακοινωση κ λόγω οικονομικής κρίσης θεωρησα οτι θα κοπηκε μαζι με τα αλλα (τραγικα) επιδοματα. Για να μην τα πολυλογω δόθηκε ομως και φετος, ωστοσο το καναν λίγο γαργαρα, όταν ρώτησα στην εφορεία, γιατί δεν βγήκε φετος ανακοινωσε μου απαντησε ορθα κοφτα, εδω ειναι η εφορεια οποιος ενδιαφερεται μπορει να ερχεται κ να ενημερωνεται...:rolleyes:

paefstra

Member
Αν και off topic, εγκρίθηκε χτες και για το γιο μιας φίλης μου. Μάλλον για τελευταία φορά...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
8 months and counting.
Και μάλλον δεν προβλέπεται για όλο το 2012.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν κατάλαβα;
Εννοώ ότι έχω να πάω ταξίδι τόσο καιρό και δεν προβλέπεται να πηγαίνω όλο το '12.

Καμία σχέση με την προηγούμενη συζήτηση που τώρα είδα για τι πράγμα μιλάει.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Μολις εκλεισα για Αγιου Πνευματος 3ημερακι! Μονο με 18 ευρω τη βραδια σε καλο συγκροτημα (με πισινα κτλ)!

Απο τις προσφορες αστραπη του booking!

Αν εισαι μελος σου στελνουν καθε λιγο και λιγακι και οποτε βρεις κατι που σε ενδιαφερει πας χωρις να ξοδεψεις πολλα!
Ειχαν πολλες επιλογες για ολη την Ελλαδα!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
δε ξέρω αν πιάνεται αλλά εγώ τα ταξίδια τα κάνω πλέον στον ύπνο μου και καλοπερνάω κιόλας...την Παρασκευή είδα πως ήμουν σε ένα μαγευτικό νησί,που υποτίθεται πως ήταν η Αλόννησος αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν, και ήμουν καταγοητευμένη από την ομορφιά του..με παρόμοιο τρόπο έχω ταξιδέψει στο παρελθόν σε νότια Αφρική,Αμερική και σε πολλά άλλα μέρη...γιατί δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο...;)

kabamarou

Member
Εγώ ζω με τις αναμνήσεις των προηγούμενων ταξιδιών φέρνοντας εικόνες από αυτά στο μυαλό μου τα βράδια που περπατάω με τον ήχο μουσικής στα αυτιά μου η όταν είμαι στο σπίτι μερικές φορές βάζω ένα τραγούδι να παίζει στο youtube και προβάλω τις φωτογραφίες από τα ταξίδια στα γρήγορα σαν να είναι κάποιο video clip.

Ευτυχώς δεν μας έχουν φορολογήσει η πάρει ακόμη την δυνατότητα να φανταζόμαστε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom