• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω με βλεπω να κλεινω εισητηριο μονο "πηγαινε"...οχι με "ελα"...

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
οντως παλι καλα υπαρχουν και οι φωτογραφιαφιες και τα βιντεακια και θυμομαστε παλιες καλες εποχες...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ένα θα σας πω. Πήγα στην Αίγινα τις προάλλες για 2-3 μέρες και καταχάρηκα που ετοίμασα βαλίτσα!!! Καταχάρηκα όμως!! Είχε να ετοιμαστεί από τον Σεπτέμβριο...

Τράτζικ!!!

Αλλά δεν μασάμε ταξιδεύουμε με το νου στην καθημερινότητα μας ;)

XRISTOS71

Member
Ένα θα σας πω. Πήγα στην Αίγινα τις προάλλες για 2-3 μέρες και καταχάρηκα που ετοίμασα βαλίτσα!!! Καταχάρηκα όμως!! Είχε να ετοιμαστεί από τον Σεπτέμβριο...

Τράτζικ!!!

Αλλά δεν μασάμε ταξιδεύουμε με το νου στην καθημερινότητα μας ;)
Εσυ πήγες έστω και μεχρι την Αίγινα !!!!
Δεν θέλω γκρίνια ..............

Αλλοι πάνε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους μόνο και πολύ λέω

ΥΓ. πάντως απο όλα οσα διάβασα κατάλαβα οτι όσοι είχαν ''χάσει το μέτρο '' στα ταξίδια προσγειώθηκαν πολύ απότομα .
Ενω όσοι ήταν πιο συνετοί το έχουν πάρει πιο ελαφριά το θέμα ''ταξίδια και οικονομική κρίση '' και κουτσα στραβά όλο και κανα ταξιδάκι θα το κάνουν μεσα στο 2012

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ε όχι και γκρίνια! Το καταχάρηκα σου λέω!! ;)

Πάντως το σίγουρο είναι πως όσα πράγματα πια δεν έχουμε δεδομένα, τα λαχταράμε κι εντέλει τα ευχαριστιόμαστε περισσότερο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως εχω παρει παραμαζωμα ολους τους συγγενεις κ φιλους στο εξωτερικο ενα πραμα.:haha:

Τι να κανεις !Ταξιδευειν τεχνας κατεργαζεται....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ε μα ναι!!!Μαδριτη,Παρισι και Κολωνια .
Αλλα και σε ασχημες να εμεναν (βλεπε εξωτικα Τιρανα-ωστοσο φροντισμενα ,καθαρα και surprisingly vivid απ΄ο,τι εμαθα )..παλι θα ηθελα να ταξιδεψω κ να παω.

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ε μα ναι!!!Μαδριτη,Παρισι και Κολωνια .
Αλλα και σε ασχημες να εμεναν (βλεπε εξωτικα Τιρανα-ωστοσο φροντισμενα ,καθαρα και surprisingly vivid απ΄ο,τι εμαθα )..παλι θα ηθελα να ταξιδεψω κ να παω.
Έχεις πάει Τίρανα και θεωρείς ότι είναι από τις άσχημες ''εξωτικές'' πόλεις; Γιατί εγώ μόλις γύρισα και μου φάνηκε μια χαρά η πόλη - και ωραία και φροντισμένη και τίγκα στο πράσινο και καθαρή και surprisingly vivid όπως πολύ σωστά έμαθες και'συ. Οπότε το ειρωνικό υφάκι για την εξωτικότητά του είναι λίγο άκομψο θεωρώ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τα ιδια λεμε ..coolare ..αυτο ειναι δικο μας αστειο με το Χρηστο ..καταλαβε αυτος.

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τα ιδια λεμε ..coolare ..αυτο ειναι δικο μας αστειο με το Χρηστο ..καταλαβε αυτος.
Απλά είδα και κάπου αλλού να αναφέρονται ως ''εξωτικά'' τα Τίρανα (όχι από σένα) γι'αυτό έγραψα γιατί δεν είναι καθόλου άσχημα (εμένα τουλάχιστον μου άρεσε η πολή αρκετά).

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το ''εξωτικά'' στην περίπτωση δε σημαίνει απαραίτητα άσχημα, αλλά περίεργα, έξω απ' τα συνηθισμένα. Αν και οι φωτογραφίες από Τίρανα, συγκλίνουν όχι προς το χαρακτηρισμό άσχημα αλλά προς το πολύ άσχημα, σχεδόν κιτς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88