turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
εγω με βλεπω να κλεινω εισητηριο μονο "πηγαινε"...οχι με "ελα"...
Εσυ πήγες έστω και μεχρι την Αίγινα !!!!Ένα θα σας πω. Πήγα στην Αίγινα τις προάλλες για 2-3 μέρες και καταχάρηκα που ετοίμασα βαλίτσα!!! Καταχάρηκα όμως!! Είχε να ετοιμαστεί από τον Σεπτέμβριο...
Τράτζικ!!!
Αλλά δεν μασάμε ταξιδεύουμε με το νου στην καθημερινότητα μας
τουλάχιστον μένουν σε ωραίες πόλεις .;Εγω παντως εχω παρει παραμαζωμα ολους τους συγγενεις κ φιλους στο εξωτερικο ενα πραμα.
Τι να κανεις !Ταξιδευειν τεχνας κατεργαζεται....
Έχεις πάει Τίρανα και θεωρείς ότι είναι από τις άσχημες ''εξωτικές'' πόλεις; Γιατί εγώ μόλις γύρισα και μου φάνηκε μια χαρά η πόλη - και ωραία και φροντισμένη και τίγκα στο πράσινο και καθαρή και surprisingly vivid όπως πολύ σωστά έμαθες και'συ. Οπότε το ειρωνικό υφάκι για την εξωτικότητά του είναι λίγο άκομψο θεωρώ.Ε μα ναι!!!Μαδριτη,Παρισι και Κολωνια .
Αλλα και σε ασχημες να εμεναν (βλεπε εξωτικα Τιρανα-ωστοσο φροντισμενα ,καθαρα και surprisingly vivid απ΄ο,τι εμαθα )..παλι θα ηθελα να ταξιδεψω κ να παω.
Απλά είδα και κάπου αλλού να αναφέρονται ως ''εξωτικά'' τα Τίρανα (όχι από σένα) γι'αυτό έγραψα γιατί δεν είναι καθόλου άσχημα (εμένα τουλάχιστον μου άρεσε η πολή αρκετά).Τα ιδια λεμε ..coolare ..αυτο ειναι δικο μας αστειο με το Χρηστο ..καταλαβε αυτος.