Είσαι απλά άτυχη! Ήμουν 4 μήνες πριν από σένα (Απρίλιος - Μάιος ‘17) εκεί και δεν είχε ίχνος από έργα.Τον Αύγουστο 2017 βρήκα την παλιά γέφυρα υπο κατασκευή και την πλατεία μπροστά στον καθεδρικό ναό εργοτάξιο.
Μάλλον δεν έφερες εσύ την καταστροφή....Είσαι απλά άτυχη! Ήμουν 4 μήνες πριν από σένα (Απρίλιος - Μάιος ‘17) εκεί και δεν είχε ίχνος από έργα.
Εκτός και αν έφερα εγώ την καταστροφή στην Δρέσδη και κατόπιν χρειάστηκαν επισκευές!!!
Ευχαριστώ πολύ για όσα όμορφα μας γράφεις και όσα λες για μένα.Τι ωραία που μας ταξιδεύεις στην Δρέσδη και πόσο όμορφες φωτογραφίες Γιάννη!!! Πολύ όμορφη και αναλυτική η περιγραφή της διαδρομής που ακολούθησες η οποία θα βοηθήσει τους επόμενους ταξιδιώτες!
Αυτός είναι ο κανόνας στη Γερμανία όπως μου εξήγησε κι ο θείος μου, όχι η εξαίρεση. Εργα μια τετραετία σε τόσο κεντρικά κομμάτια της παλιάς πόλης; Εξωφρενικό.Αυτό που μου κάνει εντύπωση από τις φωτογραφίες σου είναι ότι τα έργα συνεχίζονται εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια στις ίδιες περιοχές! Μας ξεπέρασαν οι Γερμανοί σε κωλυσιεργία!!!
Νομίζω ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος αστικός μύθος που κυκλοφορεί εκεί έξω. Βασικά έτσι βολεύει ν' ακούνε και να πιστεύουν, για χίλιους δυο λόγους.Εμάς λένε τεμπέληδες και αυτοί διατηρούν εργοτάξια 4 χρόνια!
Όπως θα δεις και στη συνέχεια της ιστορίας, μεγάλα τμήματα έχουν μείνει ανολοκλήρωτα.μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες
Δε ξέρουμε τι έκανες όταν πήγες, είναι πιθανό!Εκτός και αν έφερα εγώ την καταστροφή στην Δρέσδη και κατόπιν χρειάστηκαν επισκευές!!!
Που επιστρέφει στο χωριό με τη μερτσεντέ με γερμανικές πινακίδες, σεμεδάκι στο ταμπλώ και ΛεΠα στα ηχεία. Σταθερή αξία χρόνια τώρα.λαζοντοϊτς ... χαχαχαχαχ
Από τη Κων/πολη μου κόλλησε αυτή η συνέθεια και την υιοθέτησα.το donner ειναι οντως νοστιμο (αν και το εκοψα)
αλλα αυτο το γαλα - ξυνογαλα η οτι ειναι, που πινουν μετα μου φερνει αηδια...
εμείς παλιά τους λέγαμε λαζογερμανούς. Προχώρησαν τα πράγματα με την ευρωπαική ένωση φαίνεται!λαζοντοϊτς ... χαχαχαχαχ
βασικα εγω δεν παρεξηγουμαι (γιατι δεν με θεωρω τετοιον και δεν εχω και μερσεντα και ουτε χωριο ) αλλα προσεχε γιατι καποιοι το παιρνουν στραβα....θα φας κανα σεμεδακι στο κεφαλι αν σε ακουσουν (με το κομοδινο μαζι)Που επιστρέφει στο χωριό με τη μερτσεντέ με γερμανικές πινακίδες, σεμεδάκι στο ταμπλώ και ΛεΠα στα ηχεία. Σταθερή αξία χρόνια τώρα.
Από τη Κων/πολη μου κόλλησε αυτή η συνέθεια και την υιοθέτησα.
Δε το πίνουν μετά, το πίνουν παράλληλα και είναι αρμονικός συνδυασμός με τη καυτερή σάλτσα που βάζουν μέσα στο ντονερ. Είναι κάτι σαν ξυνόγαλα, κάτι σαν κεφιρ, ενδιάμεσο.
βασικα εγω δεν παρεξηγουμαι (γιατι δεν με θεωρω τετοιον και δεν εχω και μερσεντα και ουτε χωριο ) αλλα προσεχε γιατι καποιοι το παιρνουν στραβα....θα φας κανα σεμεδακι στο κεφαλι αν σε ακουσουν (με το κομοδινο μαζι)
Δε ξέρεις τι χάνεις. Αν και δεν είμαι φαν της πιπεριάς, το καυτερό το λατρεύω.για το κεφιρ εχεις δικιο. Αλλα μαλλον επειδη το ετρωγα χωρις καυτερη δεν με απασχολησε ποτε το θεμα
ουτως η αλλως το εκοψα το ντονερ οποτε δεν βαριεσαι
Έλα μωρε σιγά, εγώ για το μέσο όρο μιλάω και αυτά που έχω δει στο δικό μου το χωριό και μ' αρέσει να σατυρίζω. Περάσαν δυστυχώς και οι εποχές που γυρνούσαν άλλοι σαν το Τσάκωνα με το φτυάρι στη πλάτη...
Δε ξέρεις τι χάνεις. Αν και δεν είμαι φαν της πιπεριάς, το καυτερό το λατρεύω.
Έτσι όταν έβλεπα σε κάθε μα κάθε ντονεράδικο τους ντόπιους να πίνουν Ayran σκέφτηκα ότι κάτι καλό θα είναι, για κάποιο λόγο θα το κάνουν, μέχρι που δοκίμασα το συνδυασμό και κατάλαβα.