psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Όχι δε πρόλαβα, αν και να σου πω την αλήθεια αυτό έχω βάλει στόχο να το φάω στη Βαυαρία!Κότσι ψητό δοκιμάσατε ;;;
Όχι δε πρόλαβα, αν και να σου πω την αλήθεια αυτό έχω βάλει στόχο να το φάω στη Βαυαρία!Κότσι ψητό δοκιμάσατε ;;;
Δεν θα χάσεις , θα θες κι άλλο !!!Όχι δε πρόλαβα, αν και να σου πω την αλήθεια αυτό έχω βάλει στόχο να το φάω στη Βαυαρία!
Περάσαμε παράλληλα με το πάρκο Mariannenplatz και τα εντυπωσιακά του κτήρια, έχοντας ραντεβού με την υπόλοιπη παρέα για φαγητό σε μια διαδρομή που φυσιολογικοί άνθρωποι δε τη κάνουν με τα πόδια:
Πέστα Ψηλέ γιατί μας έχουν τρελάνει! ΄Ενα πιάτο γεμιστά με καψαλισμένες τις ακρούλες, με δίπλα ένα κομμάτι πιπεράτη φέτα και ζυμωτό ψωμί, βάζει κάτω όλες τις ιταλικές και γαλλικές κουζίνες!Το ίδιο καλό ήταν χωρίς να μας εντυπωσιάσει και το υπόλοιπο τραπέζι. Καλύτερα προς το μέτριο, μιας και τα λαχανικά θύμιζαν κάτι από τέτοια, τα φρούτα ήταν άνοστα και οι ελιές σα να τρως χαρτί. Δύσκολη περίπτωση το φαγητό στο εξωτερικό αν είσαι Έλληνας…
Τα είπες εσύ λιτά και περιεκτικά, όπως το φαγητό που περιέγραψες!Πέστα Ψηλέ γιατί μας έχουν τρελάνει! ΄Ενα πιάτο γεμιστά με καψαλισμένες τις ακρούλες, με δίπλα ένα κομμάτι πιπεράτη φέτα και ζυμωτό ψωμί, βάζει κάτω όλες τις ιταλικές και γαλλικές κουζίνες!
Αυτό που έφαγα το βράδυ στο ρεστοραντ μαζί με χοιρινό και πατάτες, μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά, δεν είχα παράπονο. Τα υπόλοιπα είναι σχετικά μέτρια.Εντάξει αν πας στο Βερολίνο και τρως ξινολάχανο όλα τα ελληνικά θα σου φαίνονται σούπερ
Εμένα που γενικά τρέφομαι ανθυγιεινά μου αρέσει πολύ η γερμανική κουζίνα, νομίζω ότι μοιάζει πολύ και με την βορειοελλαδίτικη, πάντως τα τύπου γερμανικά που λειτουργούν στην Μακεδονία πάνε πολύ καλά, παράδειγμα ο γνωστός σε όλη τη χώρα ''Θωμάς".Αυτό που έφαγα το βράδυ στο ρεστοραντ μαζί με χοιρινό και πατάτες, μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά, δεν είχα παράπονο. Τα υπόλοιπα είναι σχετικά μέτρια.
Εντάξει δεν έχω και τις τρομερές απαιτήσεις αλλά καταλαβαίνω πως το λες.
Ευχαριστούμε για αυτήν τη ξενάγηση στο Treptower Park. Μπήκε και σελιδοδείκτης!Πέραν όλων των άλλων η επίσκεψη εκεί είναι σημαντική ακριβώς γιατί δε πρέπει να ποτέ επέλθει η λήθη, γιατί τις φορές που έγινε αυτό ήρθε η ιστορία αλλά και το σήμερα να μας υπενθυμίσει με το σκληρότερο τρόπο πόσο λάθος είναι να αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και χαίρομαι που την έζησα. Ούτε καν το χα δει στα υπόψιν τη πρώτη φορά που πήγα εκεί.Ευχαριστούμε για αυτήν τη ξενάγηση στο Treptower Park. Μπήκε και σελιδοδείκτης!
Όσο επιτρέπουμε να ξεθωριάζει τόσο έρχεται η ιστορία και μας δίνει «σφαλιάρες» σε όλα τα επίπεδα. Είναι ξεκάθαρο.Υ.Γ. Πόσο σημαντική η μνήμη και δυστυχώς πόσο επιτρέπουμε να ξεθωριάζει...
εγω το λατρευωΕντάξει αν πας στο Βερολίνο και τρως ξινολάχανο όλα τα ελληνικά θα σου φαίνονται σούπερ
ενταξει αυτα εινα προκαταληψεις. Μπορεις σε πολλες χωρες να φας εξισου ωραια. το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα ξερεις τι και που, ενω οταν πας τουριστας καπου εισαι στο ψαξιμο και πολυ πιθανως να πεσεις σε μπαρουφες
Πέστα Ψηλέ γιατί μας έχουν τρελάνει! ΄Ενα πιάτο γεμιστά με καψαλισμένες τις ακρούλες, με δίπλα ένα κομμάτι πιπεράτη φέτα και ζυμωτό ψωμί, βάζει κάτω όλες τις ιταλικές και γαλλικές κουζίνες!
Αυτό είναι δεδομένο και η μόνη λύση είναι να πηγαίνεις κάπου συστημένος.Μπορεις σε πολλες χωρες να φας εξισου ωραια. το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα ξερεις τι και που, ενω οταν πας τουριστας καπου εισαι στο ψαξιμο και πολυ πιθανως να πεσεις σε μπαρουφες