• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι Νο2

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Οκ, το ραντεβού κλείστηκε ( θα μαι ο ασπρογένης μπαρμπας με το γιλέκο):haha:

GTS

Member
Κάθομαι και κοιτάω νησάκια της Καραϊβικής και κοντεύω να βάλω τα κλάμματα....ο μόνος λόγος που θα έβρισκα να ΜΗΝ πάω, θα ήταν ότι θα ήταν άδικο, μα πολύ άδικο να αφήσω εκτός κάποια....γιατί για όλα λίγο δύσκολο, άσε που θα θες και μια περιουσία....

Αν τα χρήματα και ο χρόνος δεν ήταν θέμα, θα πήγαινα μαρς....αν μάλιστα μου πεις τι πληροφορίες έχεις μαζέψει για μετακινήσεις, τότε ίσως το κάνω εγώ του χρόνου...

GTS

Member
Όμως το ταξίδι Κόστα Ρίκα-Παναμάς κερδίζει έδαφος......ζούγκλες, φύση, τροπικά δάση και ηφαίστεια, οι τρομερές παραλίες στη πλευρά του Ειρηνικού και μετά Boca del Toro στο Παναμά για τις απόλυτες παραλίες της Καραϊβικής....ό,τι πρέπει και για παιδιά...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Νομιζω οτι πρεπει να ανοιχτει ενα θεμα με island hopping στην καραιβικη , γιατι μαλλον δε στοιχιζει και μια περιουσια απ'οτι εχω δει..λες να μαζευτουμε να παμε?

Οσο για Κοστα Ρικα-Παναμα , ναι ειναι καταπληκτικη περιοχη. Αν σκεφτεις οτι ο τελευταιος ανανας που βρηκα ηταν απο τον Παναμα , ειναι ενα σημαδι ακομα.

GTS

Member
Άνοιξέ το τότε να δούμε τι έχεις μαζέψει....με τι αφετηρία κτλ κτλ....φυσικά δε θα κάνεις hopping σε όλα, θα πρέπει να διαλέξεις μία ζώνη νησιών...

Ο Παναμάς, εκεί που σου είπα στο Bocas del Toro είναι α-πί-στευ-τος....βέβαια παίζει ρόλο και η εποχή που μπορείς να ταξιδέψεις...εγώ κοιτάω για Αύγουστο και δυστυχώς οι επιλογές δεν είναι πολλές (αν δε θες να φιληθείς με κανά τυφώνα δηλ.)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το σουπερ μαρκετ ειναι ενας μεγαλος μπελας τις καθημερινες , μες στο αγχος και το τρεξιμο στο τελος της ημερας , το απεχθανομαι οταν εχω ξεχασει κατι και πρεπει να παω.
Μα ολα αλλαζουν το Σαββατο..ειναι απολαυση!Ειναι ταξιδι! Νομιζετε οτι τρελλαθηκα? Μπορει να ειναι κι ετσι. Τρεις μηνες αταξιδευτη γαρ! Τα σημαδια στην εξωπορτα μου.:roll:

Αυριο αγαπημενος προορισμος το σουπερ μαρκετ της γειτονιας και χωρις βαλιτσα..αγαπημενο σημειο οι παγκοι με τα οπωρολαχανικα και...τα φρουτα! Φρεσκα , ζουμερα , πολυχρωμα και κυριως εξωτικα.
Αθηνα-Σαν Χοσε με ενα μονο ταμπελακι!
Και υποσχομαι travelstory :haha:.

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Κι εγώ το σημάδι μου το ΄χω.....
Στο αεροπλάνο της επιστροφής, (13 ώρες ήταν αυτές....) έπιασα κουβέντα με το ζευγάρι δίπλα μου....
"Είμαστε γιατροί από την Αργεντινή", μου είπαν και τρέξανε τα σάλλια μου
Τι Πέριτο Μορένο πήγα, τι καταράκτες του Ινγκουασού κατέβηκα, τι κατασκήνωσα στις όχθες του Αμαζονίου.....
Ούτε κατάλαβα πώς πέρασαν οι 13 ώρες.
Ο Θεός να τους έχει καλά...
Όσο για εμένα, το βλέπω του χρόνου να ξανακατηφορίζω για τα νότια του πλανήτη

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο Gts επεστρεψε και εφερε σημαδια..
Η Μαλαισια λοιπον κερδιζει ενα ποντο εναντι των υπολοιπων..και λεω μονο ενα μεχρι να αρχισει την περιγραφη του ταξιδιου του που θα διαμορφωσει το σκορ..

Ο χειμωνας προβλεπεται καυτος με αφηγησεις και σημαδια που θα οδηγησουν σε Μαλαισιες Δομηνικους και καραιβικες (?)..:clap::clap:

Υ.Γ. τελευταια σκεφτομαι πολυ την Τζαμαικα :haha::haha: rasta-pasta κλπ..

Lucia86

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικαγο(?)και Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδια,για 3 μηνες!!!
Αν πας Τζαμαικα να με παρεις μαζι σου! Θα πω στν μπαμπα μου οτι παω με υπευθυνο ενιληκα και θα με αφησει. Οι φιλοι μου κι εγω ειμαστε ενιληκες, αλλα οι γονεις παντα σκεφτονται τα χειροτερα! Γιατι αληθεια; Και τωρα, οσα σημαδια για ταξιδια κι αν ειχα, τα εχει απορριψει χωρις δευτερη σκεψη!
Το μονο που λειπει ειναι να του πω οτι φευγω για Αμστερνταμ και να παω... Κενυα!

Σορυ αλλα καπου επρεπε να ξεσπασω!
Η Ζανζιβαρη (η Τανζανια γενικοτερα), η Κενυα και η Μαδαγασκαρη αναβοσβηνουν πανω στην υδρογειο για μενα! Φωναζουν εδω και καιρο!

Οσο για Κοστα Ρικα-Παναμα , ναι ειναι καταπληκτικη περιοχη. Αν σκεφτεις οτι ο τελευταιος ανανας που βρηκα ηταν απο τον Παναμα , ειναι ενα σημαδι ακομα.

Τον ανανα μπορεις να τον βαλεις σε νερο να βγαλει ριζες και μετα να τον φυτεψεις σε κανονικη γλαστρα! Τιρ απο τη γιαγια της Κολομβιας, φυτεψε κι εκεινη ενα πριν φυγω!
Μπορει να φαινεται ασχετο, αλλα ετσι θα εχεις κατι τροπικαλ για το χειμωνα!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σιγουρα θα σε αφησει να πας στη Τζαμαικα με μενα ο μπαμπας? :haha::haha:

Ολοι οι γονεις ανησυχουν , καποιοι υπερβολικα και χωρις λογο...οταν ειπα οτι θα παω Μεξικο η μαμα μου ρωτησε βουρκωμενη 'γιατι παιδι μου'? :lol::lol:
Νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να ακολουθεις τα σημαδια ;).

Ευχαριστω τη γιαγια απο την Κολομβια , οχι δεν ειναι ασχετο αυτο με τον ανανα , εχω λατρεια σε αυτο το φρουτο :D ελπιζω να πιασει! Θα δημιουργησω φυτεια ανανα στο κεντρο της Αθηνας!!:haha::haha:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ευχαριστω τη γιαγια απο την Κολομβια , οχι δεν ειναι ασχετο αυτο με τον ανανα , εχω λατρεια σε αυτο το φρουτο :D ελπιζω να πιασει! Θα δημιουργησω φυτεια ανανα στο κεντρο της Αθηνας!!:haha::haha:
Και μετά θα έρχεται όλο το travelstories και θα μας φτιάχνεις δροσιστικά shakes!! :clap::clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα σας πω οταν φυτρωσει ο πρωτος ανανας να ερθετε ολοι για shake , μια γουλια ο καθενας :bleh:. Εχω και μια τεραστια φουσκωτη υδρογειο για να αποφασισουμε επομενο ταξιδι! Να ενημερωσω ομως οτι δειχνει μονο την τροπικη ζωνη :roll:

Ασχετο αλλα το ticker που εχω στην υπογραφη μου υποτιθεται οτι πρεπει να μετραει αντιστροφα και ο φοινικας να προχωραει προς την ημερομηνια ταξιδιου..αλλα εχει κολλησει στους 14 μηνες και μια εβδομαδα...ειναι σημαδι 'κατσε σπιτι σου κυρα μου'?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα