• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι Νο2

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Η Ρενατα αφησε τις στεππες της Μογγολιας και τα αφρικανικα τοπια της Μαδαγασκαρης
γιατι κερδισε το ταξιδι της Βαρκελωνης απο τα friskies που παιρνει για τη φανη.Οποτε ΟΚ.
ρεζίλι με έκανες !!!:shock::shock::shock::cool:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Η Ρενατα αφησε τις στεππες της Μογγολιας και τα αφρικανικα τοπια της Μαδαγασκαρης
γιατι κερδισε το ταξιδι της Βαρκελωνης απο τα friskies που παιρνει για τη φανη.Οποτε ΟΚ.

ώστε ετσι εεε! βαρκελώνη απο σπόντα μέσω friskies!!!:roll:

τότε ευχομαι ...σκυλίσιες μέρες στην Καταλωνία!!!:bleh::haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Να μαι πααλιιι..Τα σημαδια εδειξαν οτι ειμαι αρρωστη βαρια..πασχω λεει απο τροπικη παραλιο-φοινικιτιδα :roll: και πρεπει καθε τοσο να πηγαινω σε μερη μεταξυ του τροπικου του καρκινου και τροπικου του αιγοκερω :D για να αμβλυνονται τα συμπτωματα.
Ο γιατρος μου συνεστησε να αφησω τα Παρισια και τις Ευρωπες αλλιως κινδυνευα αμεσα! Τι να κανω κι εγω φιλοι μου...αφου δε γινοταν να ακυρωσω τα αεροπορικα του Παρισιου , τα εδωσα σε συγγενικο προσωπο που θα εκτιμησει καλυτερα τις χαρες της γηραιας παρεα με τον συντροφο του.
Κι εγω ειμαι αναγκασμενη :bounce:-το τονιζω- να στραφω σε τροπικο προορισμο.
Xene αναψε τα στικακια σου και πες μου..πιστευεις οτι το κλιμα της Ταυλανδης θα με ωφελησει? Δεν ξερω...Ασιολατρες βοηθηστε με!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Άτιμες αυτές οι αρρώστειες, άτιμες! Δεν έχουν γιατρειά, να μην σου πω ότι το κλίμα της Ευρώπης τις επιδεινώνει κιόλας :haha:
Η νοτιανατολική Ασία έχει αρκετά θεραπευτικό κλίμα όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ιώσεις και συστήνεται ιδιαιτέρως από τους ειδικούς. Το "κακό" είναι ότι η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να μην παραλείπονται δόσεις ενδιάμεσα -κάτι σαν αντιβίωση δηλαδή!
Άντε και περαστικά μας :bounce:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh