• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι Νο2

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πασχα τελοs , καιροs να μαζευτω και να αρχισω την καταρτιση τηs λισταs απο την οποια θα γινει η επιλογη του επομενου προορισμου.
Μεχρι στιγμηs εχουμε τιs εξηs πιθανοτητεs:

1. Κοστα ρικα - Παναμα
2. Ταυλανδη-Μαλαισια (το ταξιδι που θα κανει ο GTS περιπου)
3. Κουηνσλαντ road trip (Brisbane to cape Tribulation)
4. Λαοs - Καμποτζη - Βιετναμ :)roll:με ερωτηματικο)

Και ζητω τη βοηθεια του κοινου..
Αν ξερει κανειs καποιο αλλο μεροs οπου μπορει να κανει καποιοs (εφηβοs) δραστηριοτητεs οπωs σνορκελινγκ , ζιπλαιν , trekking , καταραχτεs , ζουγκλεs , να κρεμαστει απο δεντρα , να πηδηξει απο γκρεμουs αλλα ολα αυτα μαζι... αs μου το πει.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προβλέπω απίστευτο πόλεμο μεταξύ του 1. και του 3. τους επόμενους μήνες, και τελικά νίκη με περίπατο από ΚόσταΡίκα-Παναμά. :lol:

Εδώ θα είμαστε να με θυμηθείτε....

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
4 ξερό και δαγκωτό. Και έχω και μια ιστορία σε αυτές τις ψηφοφορίες :).

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ολα θα κριθουν οταν γυρισει ο ΤΕΝΤΕΝ απο το Βιετναμ και ο GTS απο Ταυλανδομαλαισια.
Πιο πολυ πιστευω το 2.
Μεχρι τοτε τα στοιχηματα να πεφτουν...:haha:

travelgeek

Member
Ο κατεξοχήν προορισμός για πολλά outdoor activities αλλά σε ένα λίγο πιο ψυχρό περιβάλλον είναι το Νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας με αφετηρία το Christchurch. Αλλά άμα είναι για trekking τότε η Costa Rica είναι «ο» προορισμός!!! Αυτό το από την Καραϊβική στον ειρηνικό πολύ θέλω να το κάνω.. βέβαια φανταστικά πρέπει να είναι και στην isla Margarita και τους καταρράκτες Angel Falls στην Venezuela. Πρέπει να βάλω ένα τέτοιο ταξίδι στο πρόγραμμα...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
1-1-4
Που σημαίνει οτι ειμαι ασυζητητί υπέρ του 1, εκτός αν παμε παρέα φέτος τον Αύγουστο στο 4.
Κάτι θα βρούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι την ώρα του σνορκελιν ( σε ολα τα υπόλοιπα ειμαστε οικογενειακώς μέσα)

spor_os

Administrator
Προτιμώ το 3, αν και θα έλεγα να ανοίξεις μία ψηφοφορία και εντελώς δημοκρατικά ότι ψηφίσουν τα μέλη του φόρουμ να το ακολουθήσεις.

domenica

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Eγώ μπορεί να μην το περίμενες :lol: αλλά θα ψηφίσω............
το 1!!!!!!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Domenica πεφτω απο τα συννεφα :shock: και ο vagantos συμφωνει με Κοστα ρικα-Παναμα..αρα εχουμε ηδη δυο ψηφουs!
Ο Θανοs ειχε πεσει μεσα στην προηγουμενη ψηφοφορια..:roll:
Xenos περιμενω τον ΤΕΝΤΕΝ και τον Gts , αλλα ξεκινησα κουβεντουλα απο τωρα να δω τι σκεφτεται το κοινο μου (μου αρεσει να το λεω αυτο!)
Travelgeek η Ν.Ζηλανδια ειναι ωραια χωρα αλλα εκτοs των τροπικων δυστυχωs..
Sporos ωραια ιδεα..'Στειλτε την go2 ταξιδι' αλλα θα βαλω εγω προορισμουs γιατι τα μελη θα με στειλουν σε κανενα Μοναχο , σε καμια Βουδαπεστη και θα τρελλαθω!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Domenica πεφτω απο τα συννεφα :shock: και ο vagantos συμφωνει με Κοστα ρικα-Παναμα..αρα εχουμε ηδη δυο ψηφουs!
Ο Θανοs ειχε πεσει μεσα στην προηγουμενη ψηφοφορια..:roll:
Xenos περιμενω τον ΤΕΝΤΕΝ και τον Gts , αλλα ξεκινησα κουβεντουλα απο τωρα να δω τι σκεφτεται το κοινο μου (μου αρεσει να το λεω αυτο!)
Travelgeek η Ν.Ζηλανδια ειναι ωραια χωρα αλλα εκτοs των τροπικων δυστυχωs..
Sporos ωραια ιδεα..'Στειλτε την go2 ταξιδι' αλλα θα βαλω εγω προορισμουs γιατι τα μελη θα με στειλουν σε κανενα Μοναχο , σε καμια Βουδαπεστη και θα τρελλαθω!
go2dbeach σιγουρα εχεις κοινο που σε διαβαζει,αυτο φαινεται,εξαλλου ενας απο ολους αυτους ειμαι και γω-γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε-:haha::haha:
Αλλα να μην εχεις εμπιστοσυνη στα μελη με απογοητευεις,Μοναχο και Βουδαπεστη θα σε εστελναν οσοι θαθελαν να σε εκδικηθουν επειδη ταξιδευεις ολο στους τροπικους.:haha::haha:
Επειδη σε καταλαβαινω θα προτεινα Αφρικη και συγκεκριμενα Τανζανια,Ζανζιβαρη να αλλαξεις και λιγο ηπειρο μιας και εχεις παει Ασια και λατιν Αμερικα.:roll:
Καλο???

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Doug αν δεν ψηφισειs εσυ ποιοs θα ψηφισει?
Xenos (χαιρομαι που ανηκειs στο κοινο μου:haha:) η Αφρικη...δεν ξερω δε με πολυτραβαει:roll: τουλαχιστον οχι σαν την Ασια και τη Λατιν αμερικα.
Λοιπον το θεμα ειναι ο τζουνιορ..αν ειμασταν τα δυο μαs με τον Mr. η επιλογη θα ηταν πιο ευκολη αφου ξερω οτι εχει μια αδυναμια στην Ασια (δικοs μαs κι αυτοs:clap:). Ο μικροs μου ομωs ακομα θυμαται το Μεξικο-Μπελιζ , μεχρι που μου ειπε να ξαναπαμε εκει! Η εστω καπου που να εχει αφθονεs δραστηριοτητεs...και αυτο περιοριζει τιs επιλογεs μου. Θελω να περασει καταπληκτικα και να το θυμαται :) τωρα που μπορω κι εγω ακομα να κανω τον Ταρζαν γιατι αμα περασω τα 72 θα εχω καποιο προβληματακι :bleh:.

ΥΓ.Πολυ μου αρεσει που συζηταω για τρελλα ταξιδια και αν με γυρισουν αναποδα δε θα πεσει ουτε σεντ απο τιs τσεπεs μου :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα