• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν την έχεις γυρίσει περπατώντας,ή έστω τα βασικά τη,ς κ χωρίς διανυκτέρευση,μέτρα τη.
Για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι να μετράω χώρες, πόλεις κτλ. Μου αρέσει όμως να βάζω πινεζες στο χάρτη! Ο καθένας με το ψώνιο του 😁

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι να μετράω χώρες, πόλεις κτλ. Μου αρέσει όμως να βάζω πινεζες στο χάρτη! Ο καθένας με το ψώνιο του 😁
Και εμενα. Το καλυτερο δωρο που εχω κανει στον εαυτο μου ειναι αυτο...
20240910_211052.jpg

20240910_211015.jpg

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και εμενα. Το καλυτερο δωρο που εχω κανει στον εαυτο μου ειναι αυτο...
View attachment 478494
View attachment 478496
Τον έχω δει αυτόν τον χάρτη στο διαδίκτυο, ειναι όντως πολύ ωραίος, αλλά δεν με έχει πείσει να τον πάρω... Το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω μία υδρόγειο με πινεζες και δεν έχω βρει κάτι τέτοιο ακόμα :(

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο αγαπημένος μου χάρτης είναι του travelstories! 💙

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Τον έχω δει αυτόν τον χάρτη στο διαδίκτυο, ειναι όντως πολύ ωραίος, αλλά δεν με έχει πείσει να τον πάρω... Το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω μία υδρόγειο με πινεζες και δεν έχω βρει κάτι τέτοιο ακόμα :(

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο αγαπημένος μου χάρτης είναι του travelstories! 💙
Υπαρχει ναι αλλα δεν ειναι ολοι ποιοτικοι.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αυτό είναι! Τέλος!

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω μία υδρόγειο με πινεζες και δεν έχω βρει κάτι τέτοιο ακόμα :(
Είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια το γνωστό γερμανικό σούπερ μάρκετ,έχε το νου σου μήπως ξαναβγάλει!Είναι υδρόγειος από φελλό, πολύ γουστόζικη (εννοείται ότι πηρα :haha: )

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
1000011069.jpg

Για του λόγου το αληθές!
Είναι λίγο μικρή βέβαια,και οι πινεζες που έδινε μαζί λίγο χοντρουτσικες. Δεν τις άλλαξα και δεν έβαλα επιπλεον, αλλά αν βάλεις τις πιο μικρές στρογγυλές καλύπτεις πολλούς προορισμούς πιστεύω! Μακάρι να ξαναβγάλει,συνήθως τα επαναλάμβανει τα προϊόντα του.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια το γνωστό γερμανικό σούπερ μάρκετ,έχε το νου σου μήπως ξαναβγάλει!Είναι υδρόγειος από φελλό, πολύ γουστόζικη (εννοείται ότι πηρα :haha: )
Suck UK Υδρόγειος από Φελλό Large Λευκό μόνο με 154.00
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καρφίτσες με χρωματιστό πλαστικό κεφάλι, υπάρχουν στα βιβλιοπωλέια.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ λέω να μετράμε σε πόσα κρεβάτια (καναπέδες, στρώματα, καρέκλες, πατώματα κλπ.) έχουμε κοιμηθεί ή πόσα ξενύχτια έχουμε κάνει (γιατί στα νιάτα μας ήμαστε και μπερμπάντηδες!)
Σήμερα που με πήρε ο ύπνος στο X93, το μετράω ή όχι;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αυτό το "μόνο 154" τέλειο :p
Τόσα ξοδεύουμε για ταξίδια... 😁
Όλα είναι "πόσο το θέλω κάτι" και βέβαια αν έχω την οικονομική άνεση.
Κάποιοι κυκλοφορούν με ρολεξ, εμένα μου αρκεί το μέτριο κινητό μου για να βλέπω την ώρα.

paefstra

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος